تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 219 از 228 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 2274

نام تاپيک: کلوپ نوکیا |N8| (تاپیک قدیمی)

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ايول خيلي باحال بود.

ولي جدا از شوخي، ريويوي GSM Arena رو هم که ميخوندم از رابط کاربريش خيلي گلايه کرده بود. نوکيا داره گوشي‌اي ميده که 500 و خرده‌اي قيمتشه. با سيستم عاملي که قطعا از لحاظ برنامه اصلا قابل مقايسه با اندرويد و احتمالا ويندوز هفتي که تو اون بازه‌ان نيست.

اگر از اين قضيه اين نتيجه گرفته بشه که نوکيا با يه سيستم عامل اوپن سورس قصد داره حداقل تاحدودي راه اندرويد رو بره، خيلي خوبه؛ ولي بايد تجربه ناموفقش با N900 رو ناديده بگيريم.

بيشترين تبليغ - يا حداقل يکي از بيشترينها - بر روي دوربين اين گوشي بوده. GSM Arena اين گوشي رو "مسئول عکاسي" لقب داده. ولي مي‌خوام يادآوري کنم که با کمي بيش از نصف اين پول ميشه دوربين ديجيتالي با همين امکانات خريد.

فراموش نکنيم که در زمان عرضه N95 سيستم عامل اندرويد وجود نداشت و گوشيهاي مبتني بر ويندوز موبايل هم دوربين خوبي نداشتند. پس نميتوان بازار امروز را با آن زمان مقايسه کرد.

در نهايت، شايد گوشيهايي مثل C7 و C6-01 با قيمتهايي معادل 350 و 260 يورو ارزنده باشند، اما N8، زير سايه غولهايي چون ديزاير و مايلستون، راهي ندارد، جز داشتن سيستم عاملي با تعداد نرم‌افزارهاي "در حد" اندرويد.

موفق باشيد.
    دوست عزيز من دقيقا همچين پيشبينيي ميكردم
    توي تاپيك WAVE هم كه در مورد مقايسه اينتر فيس اين گوشي با wave توضيح دادم
    كلا نوكيا اينتر فيس رو بيخيال شده
    البته اين رو در نظر بگيريد اينتر فيس زيبا با گرافيك بالا احتياج به پردازنده خوب داره كه نوكيا متاسفانه اهميت چنداني بهش نداده
    قيمت نوكيا هم بيشتر به اين خاطر بالاس كه اكثر قطعات رو از شركتهاي ديگه ميخره
    كلا فكر ميكنم اين گوشي نهايتا 550 ارزشش باشه چون دوربين اهميت چنداني در قيمت گذاري يه گوشي نداره
    اگه اينجوري بود آيفون گالكسي نكسوس ديزاير بايد قيمتوشون پايينتر بود يا پيكسون بايد قيمتش بيشتر ميشد
    كلا اگه كسي دنبال اينتر فيس زيبا و متنوع ميگرده نبايد سراغ اين گوشي بره

2. 3 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام نینجا جان.
    از اونجایی که شما همیشه پیش قدم هستید در خرید گوشیهای جدید ، به همین علت بنده شدیدا منتظر یک ریویوی کامل و جامع از شما در رابطه با این گوشی هستم البته اگه قصد خرید این گوشی رو داشته باشین.
    راستش من بدجوری بین این و گالاکسی گیر کردم و به هر دو تا شون هم علاقه دارم و منتظرم یه مدت بگذره ببینم Nokia N8 چیکار میکنه و میتونه من رو متقاعد به خریدش بکنه یا نه چونکه به نظرم جای پیشرفت زیادی داره با توجه به سیستم عامل متن بازش(اوپن سورس)
    با سپاس.
    سلام دوست عزیز.
    اینکه گلکسی خوب هست یا n8 که بنظرم باید تو مشاوره خرید گوشی یه تاپیک میزدین و اونجا بهتر راهنماییتون میکردم.
    چون اینجا ممکنه بحث تاپیک منحرف بشه.
    در ضمن اینم یکی از سوالات دوست عزیزمون هستش که از طریق پیغام خصوصی از من پرسیده و من لازم میدونم اینجا جواب بدم تا همه استفاده کنند:
    چند تا سوال داشتم در رابطه با ان 8 :سرعت گوشی کلا خوب بود .ازنظرحساسیت و پاسخ دهی به لمس به پای گالاکسی میرسه؟صدای اسپیکرش چطور بود؟صدای هندز فریش در مجموع بلند بود؟شما قصد خرید این گوشی را دارید؟ممنون میشم راهنمایی کنید.
    سرعت گوشی گفتم عالیه.(در مقایسه با سیمبینهای قیبلی).کلا بنظرم واسه سیمبین همون 680 مگاهرتز سی پی یو کافی باشه.از نظر حساسیت تاچ و پاسخ دهی هم عملکرد مناسبی داره ولی من احساس میکنم گلکسی و آیفون تو تاچ کمی بهترن.مثلا زوم دو انگشت روی عکس هم تو n8 عملکرد خوبی داره.در کل من تو تاچش مشکلی ندیدم.
    صدای اسپیکرش رو به هیچ وجه تست نکردم چون به صدای اسپیکر اهمیت نمیدم.من بشخصه موبایل رو همیشه تو حالت ویبره میزارم.ولی صدای هدفون که برام مهمه تست کردم و جوابگویی خوبی داشت و مطمئنا راضی کننده هستش.
    خوب حالا بحث میرسه سر os:دوستان توجه داشته باشن که با وجود سیستم عاملهایی مانند ios و آندروئید ، خرید سیستم عامل سیمبین کمی غیر معقول بنظر میرسه.
    با پورت شدن چند تا بازی یا برنامه روی این گوشی هیچ وقت گول زیاد شدن برنامه و بازی رو برای این سیستم عامل نخورید.ما با آینده کاری نداریم که چند هزار تا برنامه و بازی برای این گوشی پورت میشه و... در حال حاظر تعداد برنامه های این سیستم عامل خیلی کم هستش و کسی که پول گوشی میده انتظار داره در اولین فرصت روش بازی و برنامه نصب کنه و ازش لذت ببره.
    حالا بیایی گوشی رو هم بخری و انتظار بکشی و بگی که هنوز 3 یا 6 ماه باید بگزره تا برنامه هاش زیاد بشه که اینم به ضرر خودت تمام خواهد شد چون هر روز گوشی جدیدتر با امکانات بهتر تولید میشه.
    حالا این تا بیاد و پیشرفت کنه مطمئنا نیازمند گذر زمان هست که شما میتونین با سیستم عاملهایی دیگری شبیه آندروئید و ios همین حالا لذت ببرید.
    در کل n8 گوشی هستش که واقعا به امکانات خوبی مجهز شده و کسی که یه کمرا فون با امکانات مولتی مدیای خوب میخواد میتونه انتخاب خیلی خوبی باشه(البته با قیمت 600 تومن).ولی در زمینه اینترفیس و نرم افزار و ... در حال حاضر به هیچ وجه نمیتونه راضیتون کنه (بنظرم هر کی دنبال نرم افزار و بازی هستش دنبال ios و آندروئید بره).

4. 14 کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

ايول خيلي باحال بود.

ولي جدا از شوخي، ريويوي GSM Arena رو هم که ميخوندم از رابط کاربريش خيلي گلايه کرده بود. نوکيا داره گوشي‌اي ميده که 500 و خرده‌اي قيمتشه. با سيستم عاملي که قطعا از لحاظ برنامه اصلا قابل مقايسه با اندرويد و احتمالا ويندوز هفتي که تو اون بازه‌ان نيست.

اگر از اين قضيه اين نتيجه گرفته بشه که نوکيا با يه سيستم عامل اوپن سورس قصد داره حداقل تاحدودي راه اندرويد رو بره، خيلي خوبه؛ ولي بايد تجربه ناموفقش با N900 رو ناديده بگيريم.

بيشترين تبليغ - يا حداقل يکي از بيشترينها - بر روي دوربين اين گوشي بوده. GSM Arena اين گوشي رو "مسئول عکاسي" لقب داده. ولي مي‌خوام يادآوري کنم که با کمي بيش از نصف اين پول ميشه دوربين ديجيتالي با همين امکانات خريد.

فراموش نکنيم که در زمان عرضه N95 سيستم عامل اندرويد وجود نداشت و گوشيهاي مبتني بر ويندوز موبايل هم دوربين خوبي نداشتند. پس نميتوان بازار امروز را با آن زمان مقايسه کرد.

در نهايت، شايد گوشيهايي مثل C7 و C6-01 با قيمتهايي معادل 350 و 260 يورو ارزنده باشند، اما N8، زير سايه غولهايي چون ديزاير و مايلستون، راهي ندارد، جز داشتن سيستم عاملي با تعداد نرم‌افزارهاي "در حد" اندرويد.

موفق باشيد.
    دقیقا با شما موافقم . دوربین ملاک خوبی نیست. با 150 تومن میشه دوربین هایی خرید که از این هم بهتر عکس و فیلم میگیرن. من واقعا با دیدن اون فیلم که 2 گیگابایت حجمش بود و فقط 20 دقیقه بود واقعا از ان 8 ناامید شدم و حاضرم همینجا شرط ببندم تا سال دیه این گوشی قیمتش 300 تومن یا کمتر میشه.(همین پستم رو اگه تا سال دیگه زنده بودیم میارم نقل قول میکنم). گالاکسی گوشی فوق العاده ایه من خیلی باهاش راحتم .کلا باید از گوشی انتظارات نرم افزاری و سرعت و ارتباطی قوی داشت .

---------- Post added at 09:29 AM ---------- Previous post was at 09:28 AM ----------

خب فکر کنم آیفون هم 1.5 سال پیش همین حدودا برنامه داشت. اونوقت آندرویید اون موقع چنتا داشت؟
    مک رو به هیچ عنوان با سیمبین 3 مقایسه نکنید. رشد مک دلایل خیلی زیادی داره از جمله اینکه مهدش آمریکاست
    Last edited by SAEEDSAMSUNG; 14-10-2010 at 07:35.

6. 3 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

سلام دوست عزیز.
    خوب حالا بحث میرسه سر os:دوستان توجه داشته باشن که با وجود سیستم عاملهایی مانند ios و آندروئید ، خرید سیستم عامل سیمبین کمی غیر معقول بنظر میرسه.
    با پورت شدن چند تا بازی یا برنامه روی این گوشی هیچ وقت گول زیاد شدن برنامه و بازی رو برای این سیستم عامل نخورید.ما با آینده کاری نداریم که چند هزار تا برنامه و بازی برای این گوشی پورت میشه و... در حال حاظر تعداد برنامه های این سیستم عامل خیلی کم هستش و کسی که پول گوشی میده انتظار داره در اولین فرصت روش بازی و برنامه نصب کنه و ازش لذت ببره.
    حالا بیایی گوشی رو هم بخری و انتظار بکشی و بگی که هنوز 3 یا 6 ماه باید بگزره تا برنامه هاش زیاد بشه که اینم به ضرر خودت تمام خواهد شد چون هر روز گوشی جدیدتر با امکانات بهتر تولید میشه.
    حالا این تا بیاد و پیشرفت کنه مطمئنا نیازمند گذر زمان هست که شما میتونین با سیستم عاملهایی دیگری شبیه آندروئید و ios همین حالا لذت ببرید.
    در کل n8 گوشی هستش که واقعا به امکانات خوبی مجهز شده و کسی که یه کمرا فون با امکانات مولتی مدیای خوب میخواد میتونه انتخاب خیلی خوبی باشه(البته با قیمت 600 تومن).ولی در زمینه اینترفیس و نرم افزار و ... در حال حاضر به هیچ وجه نمیتونه راضیتون کنه (بنظرم هر کی دنبال نرم افزار و بازی هستش دنبال ios و آندروئید بره).
    میشه گفت این گوشی بیشتر برای خانم ها مناسبه.
    من فکر میکردم فقط خودمم که گوشیم همیشه رو حالت ویبره است. من همیشه گوشیم رو حالت ویبرست چه بیرون چه تو کلاس-چه تو خونه -چه تو خیابون. .یعنی اگه اسپیکر گوشیم بسوزه ممکنه هیچوقت نفهمم. - .واقعا خوشحالم یکی مثل خودم پیدا شد

-----------------------------------------------

8. 2 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه astaragg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    astara-gorgan

پيش فرض

کاربر فعال کلوپ سامسونگ

10. 2 کاربر از astaragg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sososoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehron

پيش فرض

کاربر فعال کلوپ سامسونگ
    مگه چیه؟ واسه راهنمایی به شما دارن نظر میدن وپست میزنن

12. 3 کاربر از sososoli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال chessmathter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

دقیقا کسی که n8 بخره باید بین سیستم عامل و امکانات یکی رو انتخاب کنه چون این سمبینه.!از قبلم میدونیم.
    اما اینطوریم نیست با وجود اپن سورس بودن و....
    در مورد نرم افزار های کاربردی شاید 10 تا نداشته باشه اما یکی رو داره.
    در مورد بازی هم اپل اینه شیر اون جلویه n8 این قابلیت رو داره اما آیا نوکیا تکون میده خودشو؟
    در کل نوکیا تو مسیر درست امده وسیاست ها رو تغییر داده امیدوارم با عرضه می گیو و سمبیان ها بعد ...قدم هاشو درست ورداره.(همچنین با عرضه وین 7 گویا شرکت ها می دونن دوران نبرد رو سخت افزار تموم شده و دوران جنگ بین سیستم عامل هاست جایی که یه کاربر همیشه باش سر کار داره )
    بعضی میگن این سمبینه و هیچوقت نمی تونه برسه اما ویژگی های خاصشون سمبین داره نوکیا اگه خوب عمل کنه...همه چی به نوکیا بستگی داره که بفهمه نرم افزار و برنامه قسمته عظیمی از درآمد و رضایت کاربرا رو داره یعنی نوکیا اینو نمی دونه؟!!!!
    البته نوکیا با عرضه 4 گوشی سمبین 3 نشون داده بی خیال نمیشه و البته در حرکاتی نشون از سرمایه گذاری روی برنامه نویسی رو این این سیستم کرده.
    اما در حال حاضر باید این رو بینین یک طرف امکانات یک طرف سیستم عامل که سمبینه
    هر کی باید ببینه باکدوم کنار میاد.

14. 3 کاربر از chessmathter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

قبول نیست ...

16. این کاربر از alimara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

دقیقا کسی که n8 بخره باید بین سیستم عامل و امکانات یکی رو انتخاب کنه چون این سمبینه.!از قبلم میدونیم.
    اما اینطوریم نیست با وجود اپن سورس بودن و....
    در مورد نرم افزار های کاربردی شاید 10 تا نداشته باشه اما یکی رو داره.
    در مورد بازی هم اپل اینه شیر اون جلویه n8 این قابلیت رو داره اما آیا نوکیا تکون میده خودشو؟
    در کل نوکیا تو مسیر درست امده وسیاست ها رو تغییر داده امیدوارم با عرضه می گیو و سمبیان ها بعد ...قدم هاشو درست ورداره.(همچنین با عرضه وین 7 گویا شرکت ها می دونن دوران نبرد رو سخت افزار تموم شده و دوران جنگ بین سیستم عامل هاست جایی که یه کاربر همیشه باش سر کار داره )
    بعضی میگن این سمبینه و هیچوقت نمی تونه برسه اما ویژگی های خاصشون سمبین داره نوکیا اگه خوب عمل کنه...همه چی به نوکیا بستگی داره که بفهمه نرم افزار و برنامه قسمته عظیمی از درآمد و رضایت کاربرا رو داره یعنی نوکیا اینو نمی دونه؟!!!!
    البته نوکیا با عرضه 4 گوشی سمبین 3 نشون داده بی خیال نمیشه و البته در حرکاتی نشون از سرمایه گذاری روی برنامه نویسی رو این این سیستم کرده.
    اما در حال حاضر باید این رو بینین یک طرف امکانات یک طرف سیستم عامل که سمبینه
    هر کی باید ببینه باکدوم کنار میاد.
    این نظر کارشناسی نیست! حتی 1% هم کارشناسی نیست!

چون symbian فقط و فقط یک اسم هست نه بیشتر!
    symbian ^3 یک سیستم عامل جدید هست! و ممکنه خیلی خیلی بهتر از ورژن های قبلی باشه!(چون همون دست خودمون نرسیده و نمیشه تست کرد)

مثلا ویندوز 95 و ویندوز 7 هر دو WINDOWS هست! ولی مشکلات 95 توی 7 هست!؟ نه نیست! پس از روی اسم نظر ندید، و اگر نظر بدید نشون از نداشتن اطلاعات کافی شما هست!

18. 3 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

پيش فرض

برابری هزینه ساخت ان 8 با آیفون 4:

به نقل از gsm:

گروه خبری GSM:یکی از شرکت های برآورد کننده هزینه های ساخت موبایل اعلام کرد هزینه ساخت گوشی N8 با هزینه ساخت گوشی Iphone 4 در یک حد می باشد.
    این موسسه هزینه مواد استفاده شده در گوشی N8 حدود 187.47 دلار و هزینه مواد به کار رفته در iphone 4 حدود 187.51 دلار می باشد.
    جدول زیر نشان دهنده هزینه تمام شده هر قسمت از گوشی N8 می باشد.

20. 5 کاربر از hamidkabiri6270 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •