تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما دلایل ناکامی تیم ملی فوتبال ایران چیست؟

راي دهنده
186. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سازمان تربیت بدنی

119 63.98%
  • فدراسیون فوتبال

144 77.42%
  • کادر فنی

74 39.78%
  • بازیکنان

80 43.01%
Multiple Choice Poll.
صفحه 219 از 224 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 2240

نام تاپيک: جام ملت‌های آسیا (AFC Asian Cup) | قطر 2011

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم نگفتم که ما از نظر برنامه ریزی مثل کره ایم.
    اما یادتون نره ما همین کره رو با تمام نفراتش دو ماه پیش تو سئول بردیم.
    یعنی از نظر نفرات و تدارکات چیزی کم نداریم.
    حالا تو این بازی مهم و حساس مثل باقی بازیهای مهم دیگه که با هدایت جناب قطبی رفتیم تو زمین نتجیه نمیگیریم نمیشه گفت ما بخاطر برنامه ریزی ضعیف و تدارکات ضعیف دیگه هیچوقت نمیتونیم کره و ژاپن رو ببریم.

قطبی نشون داد که مرد بازیهای مهم نیست.
    چراکه در بازیهای انتخابی جام جهانی و غرب آسیا و همین بازیها نتیجه نگرفت. اما تو بازیهای دوستانه نتیجه گرفت.

به نظر من این یعنی ضعف در کادر فنی.

اون بازي هم دقيقا مثل اين بازي ما 90 دقيقه دفاع كرديم و صبر كرديم كه حريف اشتباه بكنه
    يه بار اشتباه كردن و ما با استفاده از همون تك اشتباهشون بازي رو برديم
    ولي اينبار نتونستيم
    توي 90 دقيقه هم گل نخورديم مثل بازي قبل ازشون
    ما زمان قلعه نوعي هم حريف كره نشديم
    زمان دايي هم حريف كره نشديم
    زمان قطبي هم حريفش نشديم

تنها زماني كه ميشه گفت سطح فوتبال ما با اسيا برابر بود دوران 2002 تا 2006 بودش

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مردم باید فوتبالو تحریم کنن این کار شاید بتونه کمک کنه
    بازیهایه لیگ باید استادیوما خالیه خالی باشه
    .....
    درسته که میگن 90 دیگه پخش نمیشه(حتی با شروع لیگ)؟اگه درست باشه که یه تیره خلاصه تو مغزه فوتباله ایران

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

.....
    درسته که میگن 90 دیگه پخش نمیشه(حتی با شروع لیگ)؟اگه درست باشه که یه تیره خلاصه تو مغزه فوتباله ایران

شایعه هست. پخش میشه...

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اونور رو یه جور چیده بودن تا قطر بیاد تو چهار تا که ازبکستان ناغافل خوب بازی کرد.من بازیو ندیدم ولی واسه تیمی که فیزیکی بازی میکنه تیمشون خیلی پیره از نظر بدنی شاید کم اورده باشن

...............

پیشنهاد دادیم که علی کریمی و فرهاد مجیدی را با خودت ببر. گفتیم که اگر مجیدی نیم ساعت هم بازی کند شاید با یک حرکت بازی را برگرداند.

تو اما استدلال خودت را داشتی و دیدی که ستاره‌هایت (مثل نکونام و شجاعی) ضعیفترین بازیکنان تورنمنت بودند. بله، هیچ عقل سلیمی لژیونرهایی که در لالیگا بازی می‌کنند را کنار نمی‌گذارد اما وقتی جواد نکونام 4 بار توپ را پشت محوطه جریمه خودمان لو داد حداقل می‌توانستی تعویضش کنی که البته نکردی.

شاید مجیدی نمی‌توانست 120 دقیقه بازی کند ولی می‌توانست از دقیقه 60 تا 120 بازی با کره لااقل 2 موقعیت گل درست کند. کاری که نه خلعتبری کرد، نه رضایی، نه نکونام، نه شجاعی و نه هیچ کس دیگر.

مورد اول که دقیقا موافقم
    دوستان دیگه زخم کهنه رو باز نکنید
    ترکیب و حضور یه نیمه ای این دو در نیمه دوم بازی با کره خداییش می ترکوند.
    حیف .همین کریمی ناماده وتا اندازه ای نا منظم ستاره های صدرنشین میلانی رو لوله کرده بود...

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

قطبي در ژاپن هم قول قهرماني داد!

افشين قطبي در مراسم معارفه باشگاه -شيميزو اس پالس- وعده‌هايي به شيريني توت فرنگي داد!

سرمربي پيشين تيم ملي فوتبال ايران كه پس از پايان جام ملت‌هاي آسيا كارش در ايران به پايان رسيد، با حضور در ژاپن در مراسم معارفه تيم جديدش شيميزو اس پالس حضور يافت.

قطبي در مراسم معارفه گفت: «از اين كه اينجا هستم خيلي خوشحالم. از اينكه توانستم به اينجا راه پيدا كنم هم خوشحالم. آرزويم براي مربي‌گري در جي ليگ به واقعيت پيوست. ليگ ژاپن بهترين ليگ آسياست و يكي از سازمان‌يافته‌ترين ليگ‌هاي دنيا به شمار مي‌رود. سازمان‌دهي باشگاه شيميزو اس پالس تاثير بسيار خوبي از مديريت قوي گرفته بود. اميدوارم با شيميزو در ژاپن قهرمان شويم و در سطح آسيا هم به تيمي قدرتمند تبديل شويم. فكر مي‌كنم تجربه‌اي كه من دارم، لازمه موفقيت باشگاهي مانند شيميزو است.»

قطبي در حالي قهرماني اين تيم ژاپني را داده که پيش از اين گفته بود فوتبال کره مانند کف دستش مي‌شناسد و ايران قهرمان آسيا خواهد کرد. او همچنين با وجودي که قول سعود ايران به جام جهاني را داد، نتوانست در راه يابي تيم ملي کاري جام جهاني کاري از پيش برد.

قطبي ادامه داد: «دوشنبه پس از يك سفر طولاني وارد شيزوكا شدم و از اينكه شما و تعدادي از هواداران به استقبال من آمده بوديد، تحت تاثير قرار گرفتم. هواداران براي من دسته گل آوردند و استقبال گرمي از من داشتند. فكر مي‌كنم از اين پس اينجا خانه من خواهد بود. بسيار تحت تاثير قرار گرفتم و مي‌خواهم فوتبالي زيبا و هيجان‌انگيز را به هواداران هديه بدهم. براي اين كار بايد تيم را قهرمان كنم. شنيده‌ام كه شيزوكا به خاطر توت فرنگي‌ها و چاي توت فرنگي‌هايي كه دارد مشهور شده است. زماني كه توت فرنگي را خوردم متوجه شدم كه واقعا استثنايي است.»

از اين لحظه به بعد خبرنگاراني كه در مراسم معارفه حضور داشتند، به سوال و جواب از قطبي پرداختند.

* چه برنامه‌اي براي ساختن تيم داريد؟ با توجه به تغييراتي كه در سطح مديريت باشگاه هم صورت گرفته است.

ـ حضور مدير جديد مي‌تواند تغييرات تازه‌اي در تيم ايجاد كند. ديدگاه‌هاي او مي‌تواند باعث تقويت تيم شود. فكر مي‌كنم مدير جديد هر چيزي كه لازم داشته باشد براي ما فراهم مي‌كند. اگر تغييري در تيم به وجود بيايد كه من احساس كنم مفيد است و چيز تازه‌اي ارائه مي‌دهد خوشحال خواهم شد.

* اما اين مساله‌اي است كه به گذر زمان نياز دارد. در اولين بازي‌هايي كه روي نيمكت هستيم چه نتايجي كسب خواهيد كرد؟

ـ سوال سختي است (با خنده). من احساس مي‌كنم كه هواداران به پيروزي نياز دارند. كار كردن با مربيان هميشه يكي از چالش‌هاي مديران بوده است. بعد از اينكه اين مساله حل شود بايد تيم مستحكمي بسازيم و به تيم ياد بدهيم كه پيروز شود. بايد در كنار هم جمع شويم تا تركيب متوازن و متعادلي در اختيار داشته باشيم. فلسفه من اين است كه بايد هر روز چيزهاي بيشتري ياد بگيريم. همه بازيكنان و از جمله خود من بايد به خودمان آموزش بدهيم و پيشرفت كنيم. برد در فوتبال بايد براي بازيكنان عادت شود. من خودم علاقه دارم كه فوتبال جذاب و تماشايي بازي كنيم. دوست دارم هميشه خوب آموزش بدهم و خوب به من آموزش داده شود.

* هدف اصلي شما از حضور در ژاپن چيست؟

ـ فكر مي‌كنم به اينجا آمده‌ام كه تيم را قهرمان كنم.

* ارزيابي شما از فوتبال ژاپن چيست؟

ـ فوتبال تكنيكي ژاپني‌ها تاثير زيادي روي من داشته است. بازيكنان ژاپني مغز خوبي براي فوتبال بازي كردن دارند. فوتبال در ژاپن به خوبي سازمان‌دهي شده است. ژاپن وضعيت خوبي در فوتبال جهان دارد و فكر مي‌كنم يكي از 20 تيم برتر دنيا باشد.

* گفتيد كه توت فرنگي شيزوكا را خورده‌ايد، شما كه تازه به ژاپن آمده‌ايد؟!

ـ بله ديشب خوردم. در رستوراني در شيزوكا چاي توت فرنگي خوردم و به نظر من بهترين نوشيدني جهان است. من در كاليفرنيا هم زندگي كرده‌ام كه توت فرنگي‌هاي خوبي دارد. ديشب فكر كردم كه اينجا يك نسخه ژاپني از كاليفرنياست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نمیدونم چرا همه با قول قهرمانی دادن های قطبی مشکل دارن...خوب معلومه که واسه قهرمان کردنشون رفته اونجا!
    مگه بده یه مربی قول قهرمانی بده....اتفاقا تو روحیه ی تیم خیلی هم تاثیر مثبت داره حتی اگه در آینده نتونه به هیچ عنوان عملیش کنه.
    دوستان اگه میخواین انتقاد کنین از تاکتیکای مربی گری ایشون انتقاد کنین و حتما راهکاراشم بگین وگرنه به فکر قهرمانی بودن به نظر من از لحاظ بالا بردن روحیه تیم خیلی هم خوبه حداقلش این بود که باعث شد من بعد از مدت ها دوباره به امید قهرمانی بشینم و بازیهای ایران رو ببینم.(اگه میخواستم فقط آیه های یاس روزنامه هامون رو بخونم و حرف های منتقدا رو،مطمئن باشین عمرا پای یکی از همین بازی ها هم نمینشستم!) .
    Last edited by Y@var; 27-01-2011 at 02:28.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

منکه شخصا دیگه خیلی وقته از شکست و حذف فوتبال ناراحت نمیشم.کلا بهتره در فوتبال رو گل بگیرن تا از شر یه مشت مفت خور بی غیرت راحت بشیم.
    خداییش این فوتبال چه گلی به سر ورزش و مردم ما زده که انقدر بهش بها میدن نمیدونم.

همش حاشیه و درگیری و فساد و جنجال ...

برنامه های تلویزیون و رادیو و روزنامه و ... همشون شده فوتبال بی خاصیت.

همین نود چه گلی به سر فوتبال زده؟
    تو این ده سال فقط کلی با sms و تبلیغات پول به جیب زده و تا تونسته آب رو گل آلود تر کرده تا بیشتر مخاطب پیدا کنه.
    خدا کنه دیگه پخش نشه.هیچ برنامه فوتبالی پخش نشه.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همین نود چه گلی به سر فوتبال زده؟
    تو این ده سال فقط کلی با sms و تبلیغات پول به جیب زده و تا تونسته آب رو گل آلود تر کرده تا بیشتر مخاطب پیدا کنه.
    خدا کنه دیگه پخش نشه.هیچ برنامه فوتبالی پخش نشه.
    اونوقت دیگه مسئولای فوتبال خیالشون راحت میشه که دیگه هیچکسی نیست که مچشونو بگیره و با خیال راحت به گندکاریاشون ادامه میدن

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اونوقت دیگه مسئولای فوتبال خیالشون راحت میشه که دیگه هیچکسی نیست که مچشونو بگیره و با خیال راحت به گندکاریاشون ادامه میدن
    آقایون که به گند کاریشون ادامه میدن با 90 بی 90 اما 90 فقط معرفیشون میکنه وگرنه تکون نمیخورن

اما در کل رویکرد 90 دیگه مثل سالهای قبل نیست، عادل دیگه عادل نیست ... تو بیشتر مواقع عدالت یادش میره ....بیشتر برنامش حاشیه هستو دیگه به افراط در زمینه حاشیه پردازی رسیده...

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقایون که به گند کاریشون ادامه میدن با 90 بی 90 اما 90 فقط معرفیشون میکنه وگرنه تکون نمیخورن

اما در کل رویکرد 90 دیگه مثل سالهای قبل نیست، عادل دیگه عادل نیست ... تو بیشتر مواقع عدالت یادش میره ....بیشتر برنامش حاشیه هستو دیگه به افراط در زمینه حاشیه پردازی رسیده...
    به هر حال بودنش بهتر از نبودنشه

تنها جذابیتی(اگه بشه گفت جذابیت) که فوتبال ایران داره همین حاشیه هاش هستش و الا فوتبال ایران از نظر فنی هیچ حرفی برای زدن نداره که بخوایم مطرحش بکنیم.
    نود قبلا بحث فنی هم میکرد ولی به کجا رسید؟
    هیچ جا،هیچ فایده ای نداشتش

حداقل گهگاه با نشون دادن مسائل و مشکلات باعث میشه که بعضیاشون تا حدی حل بشن
    مث کمبود امکاناتی که تو بعضی ورزشگاها هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •