لینکی که شما دادید اشتباهه.
از اینجا راحتر میش گرفت.
البته هنوز تست نکردم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینکی که شما دادید اشتباهه.
از اینجا راحتر میش گرفت.
البته هنوز تست نکردم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ميگم شما چي پي اس گوشيتونو تست كردين مشكلي ندارين؟
mirsal بریز روش حله!!!
تنها عیبی که داره اینه که مسجهایی که میفرستی رو دلیوری نشون نمیده.... من خودم فقط برای این نصبش کردم که فارسی نمایش بده واسم... میخوام جواب بدم از خود گوشی میرم نه اون برنامه... البته این سلیقه ایه... نصب کن.... خوبه![]()
[QUOTE=senaps;5504573]2-مکشلی که گوشی تحت هیچ شرایطی وصل نمیشه به وای فای...من تو xda فوروم دیدم که یکی این سوالو پرسیده بود و 10-12 نفر دیگه هم اعلام کرده بودن که همین مشکل هست و یه بابایی که مدیر بخش گلکسی بود،بهشون گفت فعلا شیکمو صابون بزنین تا اپدیت بیاد!!(مشکل وای فای که میگم اینه! حتمی تست کنین ببینین وصل میشه یا نه به انتنش توجه نکنین!)
موقع خرید،جی پی اس و قطب نما و امکان اتصال وای فای! رو تست کنین و مشکل سه دگمه رو اگه مشکلی نبود،از خریدتون تا مدتها راضی خواهید بود!!
mirsal اس ام اس ها رو حل میکنه...یعنی واقعا اینقدر سخته براتون این برنامه رو نصب و تست کنین؟! لینک دانلودش رو هم که دادم....QUOTE]
والا من به یه کانکشن مشکوکوصل شدم کانکتد هم زد ولی page باز نمیکرد.... این که شما میگی کانکت نمیشه یعنی اصلا نمی نویسه کانکتد یا نه می نویسه ولی کار نمی کنه....؟!
gps رو چطوری چک کنم...؟ هیچ نقشه ای هم ازش ندارم.... اصلا نمی دونم باید کجا برم تو گوشی....
mirsal واقعا خوب بود خیلی ممنون
مال هیچکس I9000XXJF3 نیست...؟! اصلا فرق خاصی داره با بقیه...؟!
دوستان من زنگ زدم پارس گفتن که اگه گارانتی هم نداشته باشه فارسی نصب میکنن و با یه نرمافزار مشکله رو هم حل میکنن ۲ ۳ ساعت زمان میبره و گفتن که هزینش هم زیاد نیست خیلی اصرار کردم گفتن زیر ۲۰ تومان.
---------.ir همون بغل صفحه تو بیشترین دانلوداش هست.... من از اونجا گرفتم...![]()
دانلود كردم ولي حروف رو جدا از هم نشون ميده.واسه من كه مشكلم فقط اس ام اس فارسي بود بدك نيست.از هيچي بهتره.واسه شما جدا از هم نشون نميده؟
راستش نه؛چون كاربردي برام نداره؛جي پي اس براي برادران تهراني به درد ميخوره كه با نقشه هاي توپ بخوان مسير اينا رو پيدا كنن؛واسه ما كه تو دهات هستيم با 4تا خيابون كاربردي نداره.ضمنا براي استفاده از جي
پي اس بايد به اينترنت وصل شد.
البته واي فاي هم به دردم نميخوره.واسه اين نرفتم تو كارشون.
اديت:الان با برنامه مپ تست كردم درجا 3ماهواره رو شناخت.
Last edited by Immunology; 10-10-2010 at 16:28.
نه.... سر هم میاره....![]()
داداش لينك دقيقشو ميزاري؟بيدا نكردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)