کسی میدونه چه جوری میشه با wifi دو تا ویو رو به هم متصل(share) کرد؟
برای فرستادن فایل و....
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
کسی میدونه چه جوری میشه با wifi دو تا ویو رو به هم متصل(share) کرد؟
برای فرستادن فایل و....
بدون وجود یه روتر نمی شه دوست عزیز! یعنی هردو باید به یک شبکه ی وای-فای وصل باشند.
اما به طور مستقیم تکنولوژِی به اسم Wi-Fi Direct حدود یک ماه پیش معرفی شد که می تونه دوتا دستگاه رو به طور مستقیم (بدون روتر) به هم وصل کنه. و از اون جایی که قرار این سیستم روی Galaxy S قرار بگیره و Wave هم DLNA داره، می شه انتظار داشت که برای Wave هم عرضه بشه.
اما!! با وجود بلوتوث 3، خیلی انتظار برای اون تکنولوژی سخت نیست...
Last edited by {sahand}; 20-11-2010 at 13:08.
میبینم که داره میاااااااااد
![]()
Last edited by B3hn@z_A8; 20-11-2010 at 13:30.
دوستان ممنون میشم این سوالات من رو هم جواب بدین.
1- آیا راهی هست که Delivery یه sms به صورت مسیج نیاد؟ یعنی فقط پیغام بده که Delivered شده. به صورت یه مسیج نیاد که مجبور شیم دوباره پاکش کنیم.
2- اون widget هایی که پایین صفحه از کجا باید حذفشون کنیم یا اگه خواستیم بهشون اضافه کنیم؟
3- یه گذینه هست تو قسمت Settings به نام double tapping. این برای چی هست دقیقا"؟ وقتی هم فعالش می کنی میگه باطریت بیشتر مصرف میشه.
4- توی منو وقتی Edit رو می زنیم اون برنامه هایی که علامت حذف براشون نمیاد رو, چجوری باید حذف کرد؟
اتفاقا این سوال منم بود.اونایی که گوشیشون رو اپدیت کردن برن توی تنظیمات اینترنتش(کانکشن یا ...)ببینن تنظیمات برای وی پی ان و ------ (+ یوزر و پسورد) داره یا نداره.
1.جت که نمی تونه فک کنم اصلا نشه
2.نمی دونم
3.نمی دونم
4.برنامه ی اساسیه
حالا خودم .......
ارزون ترین جای تهران برا خرید با گارانتی کجاست؟
بشه اعتماد کرد
بابام زیاد از گوشی سر در نمیاره یه باشه اطمینان کرد سرشو کلاه نزارن(منظورم جنس تقلبی ندن)![]()
1- اگه بشه هنوز کسی نمیدونه. این بادا امنیتش زیاده و چیزی به نام رجیستری نداره مثل ویندوز موبایل .
2- کلا اونایی که خودت نصب کردی رو میشه حذف کرد و با نصب میشه اضافه کرد ولی باقیشو نمیشه
3-
4- نمیشه حذف کرد.
چه طوری میشه اسم بازی ها رو هم درست کرد ؟ آیکن های بعد از تغییر زبان درست شدن ولی اسم بازی ها درست نشد .
سلام دوستان
هنوز مشخص نیست که این bada 1.2 چه امکانات جدیدی داره
دوستان کسی دقیقا" نمی دونه چطوری میشه برنامه هایی که از قبل نصب بودن و آیکن اونها در قسمت widget توی صفحه اول هست رو اضافه یا کم کرد؟ من نمی خوام کلا" برنامشونو از گوشی حذف کنم, فقط می خوام آیکن اونا در صفحه اول تو widget ها نباشه. و یا چطوری میشه آیکن برنامه ایی که توی widget ها نیست و فقط توی menu گوشی دیده میشه رو از اونجا برداشت, و گذاشت در صفحه اول گوشی؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)