با سلام و عرض تبریک به شما دوست عزیز ،
ي سوال چطور ميشهVPN نصب كرد تو محيط مك؟
از این کمک بگیر :
rain2009.tk
موفق باشید ،
امید
با سلام و عرض تبریک به شما دوست عزیز ،
ي سوال چطور ميشهVPN نصب كرد تو محيط مك؟
از این کمک بگیر :
rain2009.tk
موفق باشید ،
امید
سلام خسته نباشيد
خانواده من هفته ديگه عازم دبي هستند مي خواستم ببينم صرف مي كنه بگم يه پرو ٣٧٣ برام بيارن؟ يا كلا چقدر به صرف مي شه كه از دبي بگيرم يا از تهران . و آيا كسي رد كردن اون از گمرك بلده؟ و اينكه اونجا يا در تهران از كدوم مغازه بگيرم بهتره؟
با تشكر فراوان
دبی ۷۰ تومن فک کنم ارزون تره ؛ ۱ دونه فک نکنم گمرکی بخواد ؛
دبی خریدن دردسر داره ؛ منم همین کارو می خواستم کنم ؛ نشد
تهران : الماس - اپل ایران - نقش
این چند تا معروف تر هستن نسبت به شرکت های دیگه![]()
برای این موضوع هنگام خرید به جعبه دستگاه دقت کن.
هم زیرش و هم لبه جعبه که یه چسب داره. خوب به جعبه دقت کن برچسب refur اگه برداشته شده باشه جعبه رو زخمی می کنه اگه با الکل هم برداشته شده باشه رنگ اون سمت از جعبه کمی تغییر می کنه ( دقت کنی واضحه) ولی می خوای مطمئن ترین راه رو بدونی؟
از فروشگاهی خرید کن که مدت ها تو این کار باشه و اعتبار خودش رو با دادن جنس های reur خراب نکنه...
---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------
در هنگام خرید خوب به جعبه دقت کنی. توی صفحات قبل محسن فیلمی گذاشته که نشون می ده یه جعبه نو باید چه محتویاتی داشته باشده و دسستگاه نو چه طور پک شده ...
سرچ کردن بین 200 صفحه کمی سخته.
لطفا لینک ویدئو رو بزار.
ممنون.
هزينه زياد مهم نيست ولي ميتونم تا 2 تومن جور کنم یا کمی بیشتر رو شاخشه از 2 تومن اون ور تر ديگه خيلي کرون ميشه در ضمن اين امکانات برام مهمه
کارت گرافيک:1گيگ
رم حداقل ۴ باشه
cpu:حداقل ۲
هارد ديسکش 320 یا 500در ضمن من از سخت افزار لپ تاپ زياد اطلاعات ندارم که چه چيز هايي هست اگه يه نفر واسم توضيح بده که سخت افزار هاي جديد چه مارکي هست و چه نشونه اي دارن و کدوماشون بهترن.
![]()
مدل ۳۷۱ راست کار شماست![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ی مساله که من هنوز در موردش نگرانم اینه که چطور در مورد refurbish نبودنش مطمن بشم. کسی راه حل قطعی سراغ نداره ؟
برای این موضوع هنگام خرید به جعبه دستگاه دقت کن.
هم زیرش و هم لبه جعبه که یه چسب داره. خوب به جعبه دقت کن برچسب refur اگه برداشته شده باشه جعبه رو زخمی می کنه اگه با الکل هم برداشته شده باشه رنگ اون سمت از جعبه کمی تغییر می کنه ( دقت کنی واضحه) ولی می خوای مطمئن ترین راه رو بدونی؟
از فروشگاهی خرید کن که مدت ها تو این کار باشه و اعتبار خودش رو با دادن جنس های reur خراب نکنه...
شفاف سازی و توضیح در مورد محصولات ریفر اپل یک بار برای همیشه
محصولات ریفر از لحاظ کارتون و بسته بندی کاملا متفاوت هست
محصولات ریفر اپل خیلی کمه و به هیچ وجه به ایران نمیرسهچون اجناس ریفر اپل از طریق سایت خود اپل به فروش میرسه با قیمت کمتر و این محصولات دارای طرفدارای زیادی هستند و خیالتون راحت باشه که به ایران نمیرسه
امیدوارم که دیگه این موضوع ذهن کاربران رو مشغول نکنه و با خیال راحت خریدشون رو انجام بدن
Last edited by mohsenfhm; 25-08-2010 at 11:04.
از دوستان کسی میتونه یه مقایسه بین 373 و371 داشته باشه از لحاظ کانفینگ و این که 371 صفحه 15 داره یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)