من از خودمو پارسال اوایل فروردین گرفتم 60 تومن ، بعد با خودمو میگفتم گرون خریدم و چه اشتباهی کردم زودتر نگرفتم ، حالا میگید شده 138 !!!![]()
من از خودمو پارسال اوایل فروردین گرفتم 60 تومن ، بعد با خودمو میگفتم گرون خریدم و چه اشتباهی کردم زودتر نگرفتم ، حالا میگید شده 138 !!!![]()
اون موقع که شما خریدید دلار بود 1500 تومن اشتباه نکنم
الان با دلار 3400 وضعیت بازار تغییر کرده اقا
منم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو گرفتم و کاملا جوابگوی کارم هست.
قیمت: 120
Last edited by raga_behzad; 19-03-2013 at 04:21.
مبارک باشه
من اون قیمت 138 تومن رو از دیجی کالا دیده بودم قیمت بیرون بازار رو خیر نداشتم
بله حالا به امید این که این تخصیص ارز مبادله ای واسه کالاهای دیجیتال زودتر اثرش رو بذاره
این طور که شنیدم تا حدود یک ماه دیگه شاید یه سری از این وسایل شاید هم همش کاهش نرخ داشته باشن
سایت آل دیجیتال که میگفت سفارشاتشون که با ارز مبادله ای دادن بعد از تعطیلات نوروز میرسه حالا نمیدونم بیشتر کدوم وسایل رو شامل میشه
من هفته پیش رفتم بازار رضا کلی گشتم و در نهایت با توجه به بودجم یه مودم وایرلس GNET AD541 خریدم 84 تومن فعلا که هرکار کردم نتونستم نصبش کنم نمی دونم ایراد کار کجاس کم کم دارم پشیمون میشم کاش یکم بیشتر پول میدادم یکی از این برندهای معتبر می خریدم
Last edited by mry_mry; 20-03-2013 at 19:18.
سلام دوستان دنبال یه مودم میگردم که بشه پ*ر*و*ک*س*ی سرور رو روش ست کرد؟
آیا همچین مودمی هست؟
مودم ميخواهيد بخريد فقط asus n12 عاليه از همه نظر - آنتن عالي قوي محشره
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
بنده قصد خرید یک مودم وایرلس برای یک آپارتمان 150 متری با بودجه 150 تومن دارم. لطفا چند مدل معرفی نمایید.
tp- link td-w 8951 که فکر کنم یکی از دوستان همین جا نوشته بود 120 تومن ، قیمت چند روز پیش هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)