تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 219 از 410 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229269319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 4099

نام تاپيک: اینترنت استان مرکزی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

درود به شرفت دوست عزیز
    از صبح هر کاری می کردم از سایت قبض را بگیرم وارد اون صفحه نمی شد
    بالاخره تونستم ریز کارکردمو ببینم
    برای من زده 15 گیگ مصرفی در دو ماه
    در صورتی که شش گیگ مجاز برای مصرف دارم
    یعنی 9 گیگ اضافه مصرف کردم که باور کردنی نیست
    یعنی هر جور که حساب می کنم مطمئنم اینقدر اضافه مصرف نکردم
    یعنی دارن تو روز روشن از کاربرهاشون دزدی می کنن
    الان یه خاطر همین باید 26 هزار تومن اضافه بدم
    من چطوری می تونم ثایت کنم که اینقدر مصرف نکردم؟ راهی برای اثباتش هست؟
    برا ی پرداخت قبض چقدر وقت داریم؟ هنوز قبض در خونمون نیومده .. الان که زنگ زدن ممکنه که زودتر قطعش کنن؟
    من کارم با اینترنته.... اگر قطع بشه بیچاره می شم
    قربونت عزیز
    ببین مطمئن بشو که استفاده نکردی چون من با اینکه هرروز اعتبارمو چک میکردم ولی تو ماههای گذشته هر ماه یکی دو گیگ اضافه استفاده میکردم همین ماهه قبلی 4 گیگ اضافه استفاده کردم همشم بخاطر دانلود شبانس که هیچ حساب کتاب نداره
    برو ریز کارکردتو ببین که دانلود روزانه و شبانت چقدر استفاده کردی
    برای قبض هم بدون اینکه قبض بیاد میتونی بری مخابرات یا پست بانک زودتر پرداخت کنی ولی تا وقتی قبض نیومده بعید میدونم قطع کنن حتی وقتی قبض هم بیاد مهلت داره به این زودی قطع نمیکنن

2. 3 کاربر از lMlOlHlSlElNl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

سلام بر همشریان عزیز!
    عید شما مبارک
    لعنت به این مخابرات
    ///
    قضیه از این قراره که خونمون دوتا خط داره یکی واسه اینترنت و اون یکی هم واسه تلفن ،
    سرویسی هم دارم 128 هستش که ماهی 8 گیگ مجاز داره و ماهی 10 تومنه یعنی میشه دو ماهی 16 گیگ و 20 تومن ... (طرح جشنواره بود منم رفتم گرفتم)
    سرعت دانلودش هم بین 170 تا 240 متغیر هست ، مدرکم دارم کسی خواست نگه خالی میبندی و اینا ...
    واسه دانلود شبانه هم همیشه ساعت شروع دانلود رو بین 2:10 تا 6:55 دقیقه میزارم ...
    این مدت دانلود روزانه داشتم در حدود چند تا فایل 20 یا نهایتا 30 مگی که جمعا شاید دو گیگ هم نشه ... بقیه هم همه شبانه بوده و بعد از دیسکانکت شدن خود مخابرات شروع میشده ...
    الان قبض نیومده ، تلفن گویا زنگ زده میگه 50 تومن بدهی دارید اگه پرداخت نکنید قطع میشه!!!
    ریز کارکرد هم نمیتونم بگیرم چون تو سایته پسوورد رو میزنم میگه پسووردت معتبر نیست
    هرچی عیدی گرفتیم واس بدیم پا این
    الان من چکار کنم؟

4. 3 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام بر همشریان عزیز!
    عید شما مبارک
    لعنت به این مخابرات
    ///
    قضیه از این قراره که خونمون دوتا خط داره یکی واسه اینترنت و اون یکی هم واسه تلفن ،
    سرویسی هم دارم 128 هستش که ماهی 8 گیگ مجاز داره و ماهی 10 تومنه یعنی میشه دو ماهی 16 گیگ و 20 تومن ... (طرح جشنواره بود منم رفتم گرفتم)
    سرعت دانلودش هم بین 170 تا 240 متغیر هست ، مدرکم دارم کسی خواست نگه خالی میبندی و اینا ...
    واسه دانلود شبانه هم همیشه ساعت شروع دانلود رو بین 2:10 تا 6:55 دقیقه میزارم ...
    این مدت دانلود روزانه داشتم در حدود چند تا فایل 20 یا نهایتا 30 مگی که جمعا شاید دو گیگ هم نشه ... بقیه هم همه شبانه بوده و بعد از دیسکانکت شدن خود مخابرات شروع میشده ...
    الان قبض نیومده ، تلفن گویا زنگ زده میگه 50 تومن بدهی دارید اگه پرداخت نکنید قطع میشه!!!
    ریز کارکرد هم نمیتونم بگیرم چون تو سایته پسوورد رو میزنم میگه پسووردت معتبر نیست
    هرچی عیدی گرفتیم واس بدیم پا این
    الان من چکار کنم؟
    سلام همشهری
    لعنت به این مخابرات
    بیش باد

اینکه کاری نداره
    قشنگ میری مخابرات یا پست بانک بعد تا کمر خم میشی،کلتو میکنی تو اون سوراخه که زیره شیشه هست به مسوول باجه میگی دندم نرم دانلود کردم پولشو میدم
    اونم میگه 50 چوق رد کن بیا تو هم میدی بعد اون میره خونشون تو هم میای خونتون همین
    ماجرا به خوبی و خوشی ختم به خیر میشه
    البته این حماقته مخابراته که هزینه اینترنت و روی مکالمه حساب میکنه دیگه عقلش به اینجا نرسیده که خودش هزینه اینترنت و دو ماه یه بار حساب میکنه بعد هر ماه زنگ میزنه تهدید به قطع میکنه
    Last edited by lMlOlHlSlElNl; 28-03-2013 at 00:15.

6. 2 کاربر از lMlOlHlSlElNl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

من برام مهم نیست چقدر شده و هرچی مصرف کرده باشم پولش رو میدم ولی مهم اینجاس که اصلا من اونقدر مصرف نداشتم ، حد اکثر دو گیگ اضافه گرفتم + پول ثابت که 20 تومن هستش
    باید بشه مثلا 30 تومن نه 50 تومن ...
    من حرفم اینه که اینا دارن دزدی میکنن نمیشه جایی شکایت کرد یا ثابت کرد که اینطوری نشده ، من میگم احتمالا شبانه هارو سر روزانه شاید حساب کردند

8. 3 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بهتره که با تموم شدن حجم مجاز ، اینترنت قطع بشه اینجوری هرکه خواست اضافی مصرف کنه میره حجم میخره . من قبل از عید به ترابی هم گفتم ؛ گفت که داریم یه کارایی میکنیم...

10. 3 کاربر از behrooz3229 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من حرفم اینه که اینا دارن دزدی میکنن نمیشه جایی شکایت کرد یا ثابت کرد که اینطوری نشده ، من میگم احتمالا شبانه هارو سر روزانه شاید حساب کردند
    دقیقا مشکل اینجاس که نمیشه هیچ جوری ثابت کرد به نظرم اینا حساب شبانه روزانشون درست نیست!
    حالا شمام یه نگاهی به ریزکاکردتون بندازید اگه دیدید شما هم دانلود شبانه رو اشتباه محاسبه کرده تا یه فکری بکنیم
    منم هر ماه دارم پوله زور میدم با این که استفادم از اینترنت کمتر شده ترافیکم هم بیشتر شده ولی باز آخر ماه دارم کم میارم استفاده بیش از حد میکنم!
    همه بگید مرگ بر مخابرات
    Last edited by lMlOlHlSlElNl; 28-03-2013 at 10:32.

12. 4 کاربر از lMlOlHlSlElNl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

ضمن تبریک سال نو به همه دوستان عزیز شما میتونید برای مدیریت خاموش شدن سیستم از نرم افزار مطمئنتری مثل auto power-on and shut-down استفاده کنید . تو گوگل سرچ کنید پیدا میشه . [SPOILER]
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [/SPOILER]
    ممنون من از این استفاده میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 2 کاربر از javan01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

تلفن حدود 15 روز قبل عید قطع شد.رفتیم پول را بحساب ریختیم.یک طرفه وصل شد (اینترنت هم قطع) دوباره فرداش رفتیم بهشون گفتیم درستش کردن.حالا امروز یک نامه فرستادن در خونه بعنوان اخطار واگذاری و نوشته 56 هزار هفتصد تومان بدهکارید تا نوزدهم هم وقت داده!!!!! توی سایتش هم رفتم دیدم زده 16900 تومان بدهی داریم اونم قبض بروز!!

16. 4 کاربر از javan01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان نامحدود نیستن نظر بدن فقط یکی از دوستان نظر داده! عید خونه نبودید یوزر پس می دادید استفاده می کردیم

18. 4 کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

برا ما هم پریروز ازین اس ام اس تهدید آمیزا اومد!!
    لعنت بر همه کَسشون

20. این کاربر از ho3in0861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •