تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 219 از 1049 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229269319719 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان عزیز خداروشکر پژمان جان زحمت کشیده و یه تاپیک در رابطه با کیفیت کابلها ایجاد کرده.خواهشا بحث در مورد کابل رو اونجا ادامه بدید.هم نظم تاپیک ها بهم نمی خوره و هم دیگر دوستان راحت تر می تونند در آینده به مطالب شما دسترسی داشته باشند.

---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------

دوستان یه سوال واسم پیش اومده.
    من اگه یه HTIB 5.1 معمولی (بدون بلوری) بگیرم اگه بخوام صدای PS3 رو هم ازش بگیرم نمیتونه صدای HD رو پخش کنه درسته؟
    اگه یه A/V receiver که صداهای HD رو ساپورت میکنه بهشون وصل کنم مشکل حل میشه؟
    یه همچین رسیوری قیمتش چنده؟
    نه نمی تونه پخش کنه.
    بله حل میشه.
    حداقل بین 350 الی 400 تومن.
    ولی شما با اینکارت باید خیلی هزینه کنی.پیشنهاد می کنم یه سیستم سینمایی ترکیبی تهیه کنی تا تو هزینه هات هم صرفه جویی کرده باشی.

2. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما چه ترکیبی رو بیشنهاد میکنید با توجه به این که من با سیستم اهنگ گوش نمیکنم و بیشتر برای فیلم و بازی ازش استفاده خواهم کرد؟
    در ضمن بلندگوهای خیلی بزرگ رو هم دوست ندارم(مثل RSها).

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

از بين اينها 1019 برتره

در صورت اتصال رسيور به‌ آمپ، و تنظيم رزولوشن تا حد 1080 كيفيت تصوير ارتقا پيدا كرده، بطوريكه اين تفاوت براي چشم كاملا قابل تشخيص هست.

---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 01:58 PM ----------

ببخشيد من اصلا از اين كدهايي كه گفتيد سر در نميارم، منظورتون هم از نسخه‌هاي UK متوجه نشدم

---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
    سلام
    شما گفتين از نسخه هاي اورجينال استفاده مي كني! درسته؟ من سوال كردم بيشتر از چه منطقه اي فيلم ميگيري و چطور سامسونگ مولتي كد كردي؟
    UK براي انگلستان هست.

---------- Post added at 07:02 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------

دوستان عزیز خداروشکر پژمان جان زحمت کشیده و یه تاپیک در رابطه با کیفیت کابلها ایجاد کرده.خواهشا بحث در مورد کابل رو اونجا ادامه بدید.هم نظم تاپیک ها بهم نمی خوره و هم دیگر دوستان راحت تر می تونند در آینده به مطالب شما دسترسی داشته باشند.

---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------

نه نمی تونه پخش کنه.
    بله حل میشه.
    حداقل بین 350 الی 400 تومن.
    ولی شما با اینکارت باید خیلی هزینه کنی.پیشنهاد می کنم یه سیستم سینمایی ترکیبی تهیه کنی تا تو هزینه هات هم صرفه جویی کرده باشی.
    دوست عزيز mr-rayan من با آقايون صحبتي ندارم در مورد كابل! مشكل عدم تجربه هست كه خوب هرچي بگي بي فايده هست.
    شما به عنوان يك فرد با تجربه خوب منظور من متوجه ميشي.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید میدونم ممکنه به سوالاتم قبلا پاسخ داده شده باشه و لی دیدن همه پستها خیلی سخته و با سرچ هم هیچ چیزی پیدا نکردم. ممنون میشم اگر دوستانی که اطلاعات کاملی دارن جواب منو هر چه سریع تر بدن! چون فردا باید خرید کنم ... پیشا پیش ممنون و متشکر!
    در ابتدا بگم که پنل من LD650ویا همون LCD660 از برند LG هستش.
    1- قصد خرید یک سینمای خانگی دارم و برام پایه هر چهار باند مهمه. صدای شفاف و نه خیلی بلند چون برای گوش دادن به موسیقی نمیخوام چون سیستم خوبی برای این کار دارم. تفکیک صدا برام خیلی مهمه و میخوام هنگام تماشای فیلم یا استفاده از Xbox360 جهات صدا به شکل خوبی مشخص باشه. قیمتشم میخوام خیلی مناسب باشه. خودم مدل LH-T765HTS از ال جی رو پیدا کردم ولی موارد بالا رو نمیدونم داره یا نه.
    2- اگر XBox رو با HDMI به LCD وصلش کنم و خروجی صدای اپتیکال LCD رو به سینما بزنم آیا از باندهای سینما صدای 5.1 رو به طور کامل دارم یا شبیه سازی میشه؟ در صورت پخش فایل با صدای 5.1 از طریق USB خود LCD چطور؟
    3- میدونم مربوط به اینجا نمیشه ولی امکان نصب تیونر دیجیتال بروی این پنل هست یا نه؟ آیا کیفیت خروجی تصویر ستاپ باکس با ----- فرقی داره یانه و اینکه صدای منوی یک دستگاه مثل همین ستاپ باکس یا ----- اگر استریو باشه و با HDMI متصل باشه از هر 6 باند سینما پخش میشه؟ کامپوننت چطور (در همون شرایط اتصال کابل اپتیکال LCD به سینما)
    [QUOTE=mr_rayan;5486204]سلام.
    دوست عزیز شما سقف بودجتون رو ننوشتید.این مدل سینمایی که نام بردید نزدیک به 300 تومن قیمت داره و نتونستم ازش لینک درست و حسابی پیدا کنم که ورودی خروجی هاش رو چک کنم.ولی اگر تو قیمت 300 تومن میخواید و براتون بلندگوهای پایه دار مهمه فکر کنم بهترین گزینه باشه.

---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------

/QUOTE]

ببخشید
    2- اگر سینماتون ورودی اپتیکال داشته باشه و پنلتون رو به سینما وصل کنید با توجه به سورس صدا شما همون صدارو تو سینما دارید یعنی اگه از طریق فلش یه فیلم با صدای 5.1 داشته باشید رو سینما هم همینطوره در غیر اینصورت شبیه سازی می کنه.
    3-در مورد نصب تیونر دیجیتال فکر نکنم همچین کاری عملی باشه.در مورد تفاوت کیفیت تصویر ستاپ باکس و ----- بستگی به کیفیت خود دستگاه ها داره.(این مورد کلی نیست)در مورد صداشون هم جوابش مثل جواب سوال دومتون هست یعنی بستگی به سورس صدا داره.
    [QUOTE=mr_rayan;5508770]دوستان عزیز خداروشکر پژمان جان زحمت کشیده و یه تاپیک در رابطه با کیفیت کابلها ایجاد کرده.خواهشا بحث در مورد کابل رو اونجا ادامه بدید.هم نظم تاپیک ها بهم نمی خوره و هم دیگر دوستان راحت تر می تونند در آینده به مطالب شما دسترسی داشته باشند.

/QUOTE]

دوست عزیزم این مطلب عنوان شده خود من کاملا بی جواب موند و شما هم که پاسخ دادید مثل خیلی از موارد دیگه که پاسخ داده میشه در حد زدن پست و رفع تکلیف هستش. شما اصلا وقت نکذاشتید که مطلب رو متوجه بشی بعد جواب بدی و ظاهرا طبق عادت پست زدید و جواب دادید که اگر دقت کنید حتی یک سوال من رو هم پاسخ ندادید. حالا شما به یک مبحث که در سینماهای خانواده هم مورد استفاده قرار میگیره گیر دادی.
    از حق نمیگذرم دیگران که تخصص هم دارند حتی همون پست شما رو هم ندادن و خوب کسی وظیفه ای هم نداره ولی یک راهنمایی کوچک در حد یک پست با ادعای افراد به چندیدن پست تبدیل میشه!
    در کل کاش اگر چیزی بدونم پست بدم و اگر نمیدونم یاد بگیرم و اگر یاد گرفتم تشکر کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان...
    من میخوام یه سینما خانگی بخرم نیاز به یه کمک فوری دارم ممنون میشم کسی کمکم کنه!!!
    حتما مارک ال جی باشه .
    قیمتش زیر 600 تومن باشه .
    ورودی و خروجی HDMI داشته باشه .
    کیفیتش تو صدای زیاد نه خیلی خیلی زیاد خوب باشه.
    حتما 4 بانده باشه.
    با تلویزیون lg led 5600 ست بشه .
    همه نوع دی وی دی رو ساپورت کنه و دی وی دی های FULL HD 1080i و مدل های دیگرو همرو بخونه...

ممنوننننننننننننننننننننن نننننننننن!!!!!!!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقایون من خودم سرچ کردم این چند تا مدل رو پیدا کردم بین این ها کدوماشون بهتره؟؟؟؟؟
    LH-T1090HTS
    LH-777 HTS
    LH-T 1075 HTS
    LH-780HTS

داره خودمونی میشه 2.5.8.14.1.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

سلام دوستان.
    از بچه هایی که سری RS پایونیر رو دارن میخواستم بپرسم تنظیمات ساب ووفر رو چطوری میزارن؟؟؟؟
    تنظیمات آمپ هم اگه کسی بلده که یه توضیحی بده ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

جناب shadanpoor عزیز من جواب سوالات اون پست شمارو تا اونجایی که اطلاعات داشتم دادم و اگه به نظر خودتون همه سوالاتتون بی جواب مونده یا جوابی رو که من دادم متوجه نشدید و یا اشتباه از من بوده که بد توضیح دادم.
    بهرحال اگه سوالی دارید من خوشحال میشم در صورت کافی بودن اطلاعاتم به شما کمک کنم.

---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:12 AM ----------

شما چه ترکیبی رو بیشنهاد میکنید با توجه به این که من با سیستم اهنگ گوش نمیکنم و بیشتر برای فیلم و بازی ازش استفاده خواهم کرد؟
    در ضمن بلندگوهای خیلی بزرگ رو هم دوست ندارم(مثل RSها).
    خب شما لطف کنید بفرمایید تا چه مبلغی می تونید هزینه کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من نظرم نهایتا روی 700-800 تومنه.چیز خوبی میشه جمع کرد؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

من نظرم نهایتا روی 700-800 تومنه.چیز خوبی میشه جمع کرد؟
    با توجه به اینکه از بلندگوی بزرگ خوشتون نمیاد و به یه ----- خوب هم نیاز دارید فکر کنم مدل onkyo HTS5305 که دوتا از بچه های فروم هم تهیه کردند و راضی هستند برایتان مناسب باشه.قیمتش هم زیر 600 تومن هست و البته بدون پلیر فروخته میشه و می تونید پلیر با هر قیمتی که دوست دارید تهیه کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •