وقتی گوشی بیکاره با usb شارژ می شه، اما موقع نصب فرمویر، پیسی عین زالو میافته رو باطری. تو برنامه هم هشدار میده که مطمين باشید نصف یا بیشتر باطری پر باشه. حالا شما اون کارارو بکن، نشد باید بدی فلش کنن برات.
وقتی گوشی بیکاره با usb شارژ می شه، اما موقع نصب فرمویر، پیسی عین زالو میافته رو باطری. تو برنامه هم هشدار میده که مطمين باشید نصف یا بیشتر باطری پر باشه. حالا شما اون کارارو بکن، نشد باید بدی فلش کنن برات.
نشد
وقتی میزنم به شارژ اون چراغ قرمزه روشن میشه ولی بعد از اینکه خاموش میشه فکر نکنم شارژبشه چون باتری زیاد داغ نمیشه
وقتی روشنش میکنم فقط صفحه ی اول سونی اریکسونش میاد و بعد هیچ![]()
خاموش کن، یه دو ساعت بزن به شارژ، ضرر نداره. بعد یه بار دیگه آپدیت کن ببین گوشی رو میشناسه یا نه.
دوستان ویواز باز
من واسه اتصال به اینترنت مشکل دارم.
من یه مودم ADSL دارم که خروجی بیسیم میده.
حالا گوشی مودم رو میشناسه ، اما چطور باید یوزر نیم ، پسورد رو به خوردش داد؟
تو پست های قبلی هم خیلیا پرسیده بودن ولی هرچی گفتن من یافت نکردم
درضمن نمیشه موقع اتصال به کامپیوتر شارژ نکنه؟
اگر منظورتون یوزر و پسورد اکانت ADSL عه که شرکت بهتون داده، اصلا نیازی نیست اون رو تو گوشی وارد کنید.
شما یه مودم وایرلس داری، به اینترنت هم وصله (رایانه حتما به اینترنت وصله دیگه؟). هر دستگاهی که این مودم رو پیدا کنه، به اینترنت وصل میشه. کاری هم به یوزر و پسوردی که از طرف اون شرکت به شما داده شده نداره.
فقط اگر خودتون روی وایفای پسورد گذاشته باشید، اون پسورد رو همون هنگام اتصال وارد میکنید.
مثلا: (حالا من میگم اما حتما بلدی اینو)
از منو (دکمه وسط) وارد گزینهی Internet میشی، یه پاپآپ میاد که اینترنت میخوام!
حالا گزینهی Find Wi-Fi netw. رو میزنی. به وایفای مودمت وصل میشه. اگر قبلا پسورد گذاشته باشی، یه پنجره میاد، پسوردو میزنی، اگرم نه که مستقیم وصل میشه.
ممنون
ولی بدون پسورد که نمیشه ، اینجوری که همسایه ها صفا میکنن با اینترنت من.
مودم وایرلس که نیست تا کد داشته باشه ، مودم ADSL ه فقط خروجی وایرلس داره.
برای وصل کردن کامپیوتر هم باید یوزر نیم پسورد کانکشن رو وارد کرد دیگه!
همه همین جواب رو تا اینجا ی این تاپیک دادن![]()
من هم دقیقا همین مشکلو دارم!!!
هر کاری کردم نتونستم رفعش کنم...![]()
ببین شما یه یوزر و پسورد داری که از شرکت گرفتی که باهاش اینترنت کامپیوتر رو فعال میکنی.
حالا همین اینترنت رو (که از طریق کامپیوترت در دسترسه)، میتونی بدون نیاز به پسورد، از طریق گوشی بهش وصل بشی.(مودمتون وایرلسه و خودبهخود این اینترنت رو بهصورت وافای تو محیط پخش میکنه)
حالا چون همسایهها خیلی صفا نکنن، شما میتونی روی این وایفای پسورد بذاری که فقط خودت استفاده کنی.
اگر مشکلتون اینه که چجوری میشه روی وایفای پسورد گذاشت، خیلی مودمها سیدی برنامشو دارن، از طریق تنظیمات خود کانکشن هم میشه. لطفا تو این انجمن مطرح کنید:
اما اگر مشکلتون این نیست لطفا یهمقدار واضحتر توضیح بدین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست گرام چرا صورت مسئله رو عوض میکنی؟
بلا به دور ایرانول کیلو چند؟
مودمم ADSL است نه وایرلس یا وایمکس.
فقط این روتور بنده یه آنتن وایرلس داره که اینترنت ADSL رو به وایرلس تبدیل میکنه و برای اتصال مثل ADSL معمولی نیاز به یوزرنیم و پسورد از ISP داره نه کد گذاری های شخصی
آقا ، آریان ، امیر ، من ، هممون همین مشکلو داریم که !
این وای فای کوفتی رو اعصابمه ! میزنم گوشی رو خورد میکنما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)