تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 219 از 290 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 2893

نام تاپيک: آموزش LAN , Online در COD : Modernwarfare 2

آخر فروم باز worldclass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

برای عضویت در اولین سرور اختصاصی تمام وقت ایرانی با اینترنت 10Mbps به وبلاگ مراجعه کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

برای عضویت در اولین سرور اختصاصی تمام وقت ایرانی با اینترنت 10Mbps به وبلاگ مراجعه کنید.
    یه سرور مثل همین هم بچه های سایت MW2 ایرانیان راه اندازی کردند ولی مگه هر سرور و هاست تا 12 تا بازیکن جا نداره برای ان ها که داره سر به فلک می زنه از 16 تا هم رد شده ... این همه آدم رو چه جوری می خوان جا بدن توی یه مپ !!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من امشب از ساعت 9 شب تا 12 شب سرور راه انداختم...ولی چون سرعت اینترنتم 120 کیلوبایت در ثانیه اطلاعات ترنسفر

میکنه 6 نفر بیشتر بیان تو سرور پینگها میره بالا و نمیشه بازی کرد...

یه سوال داشتم....اگر بخوهیم یه مود کلا عوض نشه مد sd عوض نشه باید چکار کرد؟

یعنی مپ عوض بشه ولی همون مد بمونه می خواستم command رو بگید ممنون میشم

حجمم هم تو 3 ساعت 400 مگ سوخت

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من امشب از ساعت 9 شب تا 12 شب سرور راه انداختم...ولی چون سرعت اینترنتم 120 کیلوبایت در ثانیه اطلاعات ترنسفر

مشکلم حل شد....فایل سرور تو پوشه مین رو عوض کردم درست شد......

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یه سرور مثل همین هم بچه های سایت MW2 ایرانیان راه اندازی کردند ولی مگه هر سرور و هاست تا 12 تا بازیکن جا نداره برای ان ها که داره سر به فلک می زنه از 16 تا هم رد شده ... این همه آدم رو چه جوری می خوان جا بدن توی یه مپ !!!!!
    چه عجب یکی پیدا شد بفهمه این کلاه برداری رو .من هم دارم سرور میزنم اما فقط و فقط هزینه سرور رو میگیریم از فقط 16 پلیر نه چیزی بیشتر و نه این که سرور رو به 1000 نفر بفروشم این جوری کلاه برداری محسوب میشه در کل اقا از من به شما نصیحت نگیرید .

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرور زدن به نظر من هیج جوره نمی ارزه ...چون اولا یه اینترنت با پهنای باند 1 مگ در ثانیه ....یعنی واقعا 1 مگ در ثانیه دیتا بره

بیاد.....یعنی یه آهنگ 4 مگی رو در 4 ثانیه بگیری...

خود این رو الان پارس آنلاین ماهی 400 هزار تومان میگیره همچین اشتراکی بده....یعنی سرویس 2مگ نامحدود

از 16 نفر بخای پول هم بگیری نفری 25 هزار تومان بگیری سر به سری تازه...

مگر اینکه یه آی اس پی مثل پارس آنلاین خودش سرور بزنه...

البته من زیاد اطلاعات ندارم تازه 2 روزه که آموزش ساخت سرور پخش شده ( عمومی) من یاد گرفتم....

ولی فهمیدم که با اینترنت من که 120 کیلو بایت در ثانیه ترنسفر میکنه 6 نفر بیشتر هیچ وقت نتونستن بیان تو سرور....

بعد سرور ساعتی 120 مگ حداقل حجم می خوره میشه میانگین روزی2 گیگ که اگر کسی بخاد سرور 24 ساعته بزنه

باید اینترنت نامحدود با پهنای باند حداقل 250 کیلوبایت در ثانیه بگیره.....آره دیگه چون 120 6 نفر جواب میده 250 12 نفرجواب میده....

..........

همین الان با sima-6600 صحبت کردم فهمیدم قضیه چیه...سرور خونگی نیست up time 100%

خوب خیلی عالیه من فکر کردم همه مثل من از خونه سرور میشن ددیکیت
    Last edited by Saeed System; 23-02-2011 at 11:56.

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سرور شدن برای ما ایرانی ها زیاد به صرفه نیست من خودم یه بار هاست شدم کلا سه نفر بیشتر نتونستن بیان تو بازی و بقیه پینگ هاشون سر به فلک کشید آخر هم گفتند که من برم بیرون از بازی !!!! کلا به خارجی ها وصل بشیم خیلی بهتره ...

چه عجب یکی پیدا شد بفهمه این کلاه برداری رو .من هم دارم سرور میزنم اما فقط و فقط هزینه سرور رو میگیریم از فقط 16 پلیر نه چیزی بیشتر و نه این که سرور رو به 1000 نفر بفروشم این جوری کلاه برداری محسوب میشه در کل اقا از من به شما نصیحت نگیرید .
    سرور زدن خوبه اما امکانات و اینترنت با سرعت خیلی بالا می خواد به همراه هزینه که توی ایران مقرون به صرفه نیست ... وگرنه همین سرور هایی که بهشون وصل میشیم اونهایی که قانون های مخصوص دارند مثل عدم استفاده از نارنجک اندازه و لانچر ها اکثرا مخصوص به گیم نت های خارجی و کشور های همسایه هستش که خالی مونده و ما به اونها ملحق میشیم ... مخصوصا کشور های شمال ایران ...

سرور زدن به نظر من هیج جوره نمی ارزه ...چون اولا یه اینترنت با پهنای باند 1 مگ در ثانیه ....یعنی واقعا 1 مگ در ثانیه دیتا بره

بیاد.....یعنی یه آهنگ 4 مگی رو در 4 ثانیه بگیری...
    رفیق اینی که تو میگی هیچ شرکتی ارائه نمیده !!!! این یعنی اینترنتی با سرعت 8 مگابیت در ثانیه تا بشه 1 مگابایت در ثانیه سرعت دانلود ( سرعت سرویس تقسیم بر 8 = سرعت دریافت یا همون دانلود ... 128 /8 = 16 ) ... فقط گویا کره جنوبی هستش که این سرعت رو به شهروندان ارائه میده !!!! یه اینترنت 1 مگابیت که میشه 128 کیلو بایت بر ثانیه سرعت دانلود کفایت می کنه برای سرور شدن ....

کلا من الان یه چند روزی هستش که بد وصل میشم و بازی می کنم یعنی خیلی طول میکشه که گویا مربوط به مخابرات شهرمون هستش و من پرسیدم گفتند برای مسدود کردن هیت لر شکن ها دارن خیلی از پورت هارو می بنندند حتی توی باز کردن میل هم مشکل داریم !!!! اون وقت بریم سرور بزنیم !!!!! بزارن بی دردسر بازی کنیم سرور نمی خوایم ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرور شدن برای ما ایرانی ها زیاد به صرفه نیست من خودم یه بار هاست شدم کلا سه نفر بیشتر نتونستن بیان تو بازی و بقیه پینگ هاشون سر به فلک کشید آخر هم گفتند که من برم بیرون از بازی !!!! کلا به خارجی ها وصل بشیم خیلی بهتره ...

سرور زدن خوبه اما امکانات و اینترنت با سرعت خیلی بالا می خواد به همراه هزینه که توی ایران مقرون به صرفه نیست ... وگرنه همین سرور هایی که بهشون وصل میشیم اونهایی که قانون های مخصوص دارند مثل عدم استفاده از نارنجک اندازه و لانچر ها اکثرا مخصوص به گیم نت های خارجی و کشور های همسایه هستش که خالی مونده و ما به اونها ملحق میشیم ... مخصوصا کشور های شمال ایران ...

رفیق اینی که تو میگی هیچ شرکتی ارائه نمیده !!!! این یعنی اینترنتی با سرعت 8 مگابیت در ثانیه تا بشه 1 مگابایت در ثانیه سرعت دانلود ( سرعت سرویس تقسیم بر 8 = سرعت دریافت یا همون دانلود ... 128 /8 = 16 ) ... فقط گویا کره جنوبی هستش که این سرعت رو به شهروندان ارائه میده !!!! یه اینترنت 1 مگابیت که میشه 128 کیلو بایت بر ثانیه سرعت دانلود کفایت می کنه برای سرور شدن ....

کلا من الان یه چند روزی هستش که بد وصل میشم و بازی می کنم یعنی خیلی طول میکشه که گویا مربوط به مخابرات شهرمون هستش و من پرسیدم گفتند برای مسدود کردن هیت لر شکن ها دارن خیلی از پورت هارو می بنندند حتی توی باز کردن میل هم مشکل داریم !!!! اون وقت بریم سرور بزنیم !!!!! بزارن بی دردسر بازی کنیم سرور نمی خوایم ....
    دوست عزیز شما صحیح می فرمایید ...منم دقیقا مثل شما فکر می کردم

ولی با کاربر sima-6600 که صحبت کردم....فهمیدم که سرور با پینگ پایین و پهنای باند رو باید اجاره کرد...

سرورهای vps virtual private server برای اجاره هستند که با سرعت مثلا 100 مگابایت در ثانیه پهنای باند..

که بعد از اجاره اونها مثلا با ماهی 50 هزار تومان یا بیشتر یا کمتر...میتونیم توشون بازی رو دانلود کنیم ....

و سرور بازی رو ران نمیکنه که احتیاج به سیستم خیلی قوی داشته باشه فقط cpu 8 هسته ای داره که با اون

پهنای باند کاربرای زیادی میتونن وصل بشن با پینگ بسیار کم و 100% و همیشه هست و هیچ وقت پایین نمیاد

و جمع نمیشه...برای همین یه همچین سروری چون اجاره شده باید بازیکنان پول اجاره سرور رو بدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zhangooler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Dante's Inferno اسم:سپهر

پيش فرض

کسی اینجا توی Xbox Live نیست؟؟؟MW2 شگرد و تخصص منه...توی لایو اگه کسی هست اینجا بگه تا با هم Private Match بزنیم کلا ایرانیا کم شدن برا mw2....
    اینم مشخصات من:
    My Gamertag:TrivialSTD1993
    My Score in Leaderboard:7200000
    My Kills Count:110300 with 1.33 ratio
    .................................................. ......
    Quickscope va NoScope هم میزنم.
    یا حق
    سپهر

آخر فروم باز worldclass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

ادرس وبلاگ جدید اولین سرور اختصاصی تمام وقت ایرانی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ضمنآ برای اشنائی بازیکنان با سرور و دیدن پینگ تایمشون,سرور موقتآ بدون پسورد باز هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •