تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 219 از 428 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229269319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    من میخوام رو بیارم به UDK
    آخرین ورژنش چنده ؟
    کسی لینک دانلود آخرین نسخه 64 بیتی رو داره ؟
    سلام

مصطفی جان، اول حسابی فکراتو بکن، وقتی مطمئن شدی بیا UDK. این صفحه ی دانلود انجین:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این پستو هم یه نگاه بنداز ضرر نداره:

کد:
    اگه تصمیمت به این شد که بیای UDK، بهت بگم. یادگیری UDK مخصوصا اول کار با ویدئو هست، نه چیز دیگه. 50-40 بار تو تاپیک گفتم چیا رو باید کار کنی و از کجا باید بگیری، با این همه اگه پیدا نکردی بگو.

در ثانی طی یکی دو هفته ی اول حتما حتما یه تایمی جور کن و تاپیک رو بخون. می دونم یکم زیاد شده ولی لازمه.

فعلا.

2. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

توی فروم UDK در مورد آموزش Eat 3D : Unreal Script میگفتن به درد نمیخوره !!!

در مورد بازی Primal Carnage که صفحه ی قبل عکس های اون هست باید بگم این بازی قرار بود با انجین Unigine ساخته بشه و حتی نسخه ی Beta اون توی Showcase سایت Unigine قرار گرفته بود ولی
    یه دفعه از Showcase حذف شد و خبری ازش نشد ... الان بازی رو بردن روی UDK و واقعا از تصاویر هم میشه حدس زد که چقدر بازی روی UDK نسبت به اون موقع که روی Unigine بود پیشرفت کرده
    Last edited by saeed_cpu_full; 04-01-2011 at 21:41.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

توی فروم UDK در مورد آموزش Eat 3D : Unreal Script میگفتن به درد نمیخوره !!!

در مورد بازی Primal Carnage که صفحه ی قبل عکس های اون هست باید بگم این بازی قرار بود با انجین Unigine ساخته بشه و حتی نسخه ی Beta اون توی Showcase سایت Unigine قرار گرفته بود ولی
    یه دفعه از Showcase حذف شد و خبری ازش نشد ... الان بازی رو بردن روی UDK و واقعا از تصاویر هم میشه حدس زد که چقدر بازی روی UDK نسبت به اون موقع که روی Unigine بود پیشرفت کرده
    سلام سعید جان

تاپیک رو که بگردی می بینی دفعه ی پنجم یا ششم هست که می گم. یادگیری Unreal Script با ویدئو نیست.

پس با چیه؟ یادگیری US کلا 4 مرحله داره. که بچه ها که برسن مراحلو با جزئیات معرفی می کنم. این 4 مرحله با خوندن مقاله شروع می شه و ادامش میشه خوندن کد و یه عالمه تمرین. همین. ویدئویی هم توش نیست.

پ.خ کذایی رو هم جواب دادم.

اون بازی هم خبر نداشتم. جالبه. فعلا.

5. 2 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بابا این UDK چه باحاله
    من این همه مدت داشتم با یونتی وقتم رو هدر میدادم
    خیییییییییییلی باحاله ایـــــــــــــول
    جالبه که رایگان هم هست
    دیگه زدیم تو نخ UDK

7. این کاربر از Mostafa 3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrandinio's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ..::تهران::..

پيش فرض

سلام دوستان
    فولدر هایی که باید بسازیم برای یه بازیه جدید به همراه فایلهاش رو میشه بگید؟
    مثل فولدر classes و ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

راستی یه سوال در باره udk
    انجین udk برای ساخت یه بازی چه قدر نیاز به اسکریپت نویسی داره ؟
    یعنی مثل یونیتی نیست که اگه توش بخوایم تکون بخوریم باید کد بنویسیم ؟
    بعد زبان اسکریپتش چیه ؟

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

با اجازه استاتیدی همچون محمد جان و سعید جان
    دوست عزیز زبان این موتور آنریل اسکریپت هست اما پیشنهاد من اینه شما برو ویدیو اولیه که محمد جان می گه دنلود کن یا از iranrose بخر مگر من مثل من با کله می خوری زمین !

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بابا این UDK چه باحاله
    من این همه مدت داشتم با یونتی وقتم رو هدر میدادم
    خیییییییییییلی باحاله ایـــــــــــــول
    جالبه که رایگان هم هست
    دیگه زدیم تو نخ UDK
    تازه شما کجاشو دیدی، اول که هنوز همه ی ادیتور ها رو ندیدی، تازه بعد که اونا رو دیدی، بهت بگم، بدون Unreal Script عملا شما از نصفه از قدرت انجین نمی تونی استفاده کنی. اونو که یاد بگیری، اونوقته که می تونی راجع به این انجین قضاوت کنی.

با این همه، حتما حتما اون پست 1700 رو یه بار بخون که توقعت بیش از حد بالا نره. فکر کنم وسطاش بود یه مثال زدم در این مورد.

سلام دوستان
    فولدر هایی که باید بسازیم برای یه بازیه جدید به همراه فایلهاش رو میشه بگید؟
    مثل فولدر classes و ...
    سلام

فرض کن اسم پروژت هست MyFirstGame. توی شاخه ی Development\Src یه شاخه به نام MyFirstGame بساز. داخل اون یه شاخه ی دیگه به نام Classes درست کن و هر کلاسی که می خوای بسازی رو توی این شاخه بساز.

کلاس هم تنها چیزی که اجباریه یه کلاس GameInfo هست (منظور اینه که یه کلاس بسازی که از GameInfo یا یکی از فرزنداش مشتق شده باشه). غیر از این هم یه تغییر توی یکی از فایلهای INI لازمه بدی.

با این همه معمولا توی هر بازی یه سری کلاس دیگه هم داری: PlayerController ، Player و Hud.

یه سری کلاس هم بسته به حجم و سبک بازیت ممکنه نیاز پیدا کنی مثل Camera و AIController . در کل اینکه چه کلاسایی بسازی، کاملا بسته به نظر طراحه (البته غیر از GameInfo) ، که اونو زمانی که 4 مرحله ی یادگیری US رو گذروندی خودت یاد میگیری.

الان که اصلا سراغش نمی خواد بری. فقط اگه برای کنجکاوی خواستی، برو سراغ آموزش سایت X9Productions. هم تنظیمات اولیه رو یاد داده و هم یه سری کلاسای پر استفاده رو نشونت میده.

به نظر من فکر میون بر نباش که ضرر می کنی. از من گفتن بود.

راستی یه سوال در باره udk
    انجین udk برای ساخت یه بازی چه قدر نیاز به اسکریپت نویسی داره ؟
    یعنی مثل یونیتی نیست که اگه توش بخوایم تکون بخوریم باید کد بنویسیم ؟
    بعد زبان اسکریپتش چیه ؟
    جواب همه ی سوالات تو تاپیک هست.

مصطفی جان حالا اون که 3 بار بهت گفتم تاپیکو بخون پیشکش، لااقل می خواستی اون پست که بهت دادمو بخونی. جواب اکثر این سوالات توش هست. بیا دوباره:

کد:
    تیکه وسطش کامل راجع به اسکریپته. حدود مقداریش رو هم توش پیدا می کنی.

با اجازه استاتیدی همچون محمد جان و سعید جان
    دوست عزیز زبان این موتور آنریل اسکریپت هست اما پیشنهاد من اینه شما برو ویدیو اولیه که محمد جان می گه دنلود کن یا از iranrose بخر مگر من مثل من با کله می خوری زمین !
    بابا اجازه ما هم دست شماست پرویزخان.

خوشحالم که متوجه شدی اون زمان که انجینو ول کردی، اشکال از کجا بود. در هر صورت و با هر انجینی که کار می کنی موفق باشی.

بای.
    Last edited by tovamohammad; 06-01-2011 at 20:59.

12. 4 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

درود
    دوستان 1 پروژه کوچیک میخوام شروع کنم میخوام بپرسم اخرین بیلد مشکل خاصی نداره؟و منو و ... میاد توش ؟کسی موردی چیزی ندیده ؟اگر هم داره کدوم بیلد رو پیشنهاد میدید؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

درود
    دوستان 1 پروژه کوچیک میخوام شروع کنم میخوام بپرسم اخرین بیلد مشکل خاصی نداره؟و منو و ... میاد توش ؟کسی موردی چیزی ندیده ؟اگر هم داره کدوم بیلد رو پیشنهاد میدید؟
    علی جان سلام

راستش من سعی من کنم هیچ وقت با بیلد آخر یه پروژه رو شروع نکنم، با این همه فکر نکنم مشکل خاصی باشه، چون توی این بیلد عملا فقط ساپورت iOS اضافه شده.

دو تا پروژه ای که دستمه یکیش تو نوامبر هست و یکیش توی اکتبر. یعنی دو تا بیلد قبل از دسامبر(همین آخری). مشکلی هم تا الان با این دو تا نداشتم. اگه خیلی روی Scaleform حساسی، اکتبر رو انتخاب کن. همین دیروز یه سری منو آوردم داخلش.

راستی می دونی چرا شما هی با این Scaleform بدبخت مشکل پیدا می کردی؟ چون شما فقط تو کیسمت ازش استفاده می کنی. اینScaleform در اصل برای استفاده توی Unreal Script طراحی شده. درسته که برای کیسمت هم یه سری اکشن و اونت واسش ساختند، ولی تو کیسمت هم خیلی محدود می شی و هم از اصل کاری های Scaleform نمی تونی درست استفاده کنی. یعنی Clik و 3Di.

به نظر من اگه می خوای بتونی بدون هیچ محدودیتی با اینا کار کنی، زودتر خودت رو به جایی برسون که بتونی یادگیری US رو شروع کنی.

فعلا.

15. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •