از چه نظر ؟؟؟
در کل بررسی کامل نوت بوک ها رو می تونید در سایت هایی مثل notebookreview و notebookcheck.net ببینید
از چه نظر ؟؟؟
در کل بررسی کامل نوت بوک ها رو می تونید در سایت هایی مثل notebookreview و notebookcheck.net ببینید
شما برای این کار باید یه کم بیشتر خرج کنی...
من چند وقت پیش داشتم دنبال یه لپ تاپ با همین ویژگی ها می گشتم که به این برخوردم:
IBM Lenovo W510-39G
CPU: Intel I7-720Q (1.6 up to 2.8)
Ram: 4GB DDR III 1066
VGA: nVIDIA Quadro FX880M 1GB
HDD: 320+ 7200rpm
Display: 15.6" 1366*768
سلام عرض شد !!
این لپ تاپ dell inspiron n 5010 تا چه حد کار آدمو برا گیم و نرم افزارهای رشته صنایع راه میندازه !!
لپ تاپ بهتری تو این رنج قیمت برای این کارا سراغ دارید ؟
کانفینگ چیه ؟! شاید منظورتون همون قدرت سیستم مثل سی پی یوی خوب و .. هست.
در هر صورت من دارم میرم کارشناسی ارشد بخونم و یه سیستم میخام که عمر باتریش معقول باشه 3 ساعت خیلی کمه. باز 6 ساعت بهتره. برند دیگه ای هم شد اشکال نداره ولی یه برند مطمئن باشه.
در ضمن من میخام یه لپ تابی باشه که بشه براحتی ویندوزش رو عوض کرد.
یعنی سونی اینقدر گرونه که تا 800 تومن چیزی گیر نمیاد؟
اهل بازی نیستم و بیشتر کار وب گردی و تایپ با ورد و کمی کار با maple هست که فکر کنم یه سیستم معمولی هم جوابگو باشه فقط باید صفحه نمایش خوبی داشته باشه تا چشمام خسته نشن.
ممنون
سلام
به نظرتون با حدود 800 تومان dell 5010 بگیرم بهتره یا asus k42jr ؟
ضمنا علاوه بر کانفیگ قابل قبول ، ظاهر لپ تاپ و سبکی آن برام مهمه
دوستم یه لب تاب میخواد واسه وب گردی و اتوکد .
چیز خاصی نمیخواد فقط زیبا باشه و محکم و کیفیت قطعاتش خوب باشه باطریش هم خوب عمر کنه .
لطفا چند مورد با این مشخصات معرفی کنید . برند هم مهم نیست . ولی اگر میشه حتما یک مدل توشیبا هم بگید .
کانفیگ مخفف configuration هست .... معنی اش واضحه ! در پرایس لیست به قطعات مختلف و قیمت های مخنلف مرتبط با اون مدل لپ تاپ میگن ... مثلا vaio CW2 خودش چندین کانفیگ داره ! ببینید مدل نه ، کانفیگ !
سونی ارزونش ضعیفه و بیخود و الا گرون هم زیاد نیست ! 200 تومنم اختلاف !!!
شما دل یا لننو 14 اینچی بخرید ... بخصوص G460 که الان 830 شده و از همه لحاظ فوق العاده است![]()
سلام
دوستان یا لپتاپ تا 750 هزار تومان(حالا ایسوس هم باشه بهتره) می خوام که برای کسی هست که یه استفاده معمولی داره در حد خونگی.گیم خیلی براش مهم نیست همچنین قیافه.سگ جونی یکی از خصوصیات لپتاپ پیشنهادیتون باشه
منتظرتونم
هیچکس نیست جوابو منو بده.
یکی به داد من برسه خواهشاً
خوب وقتی وزن برای شما مهم هست ، مسلما مدل ایسوس کاملا بهتر است........
ارزون تر از اون یعنی acer 4740G هم هست که باز از مدل 5010 بهتر است
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)