شارز اولیه گوشی چند ساعته یا وقتی 2 ساعته گفت شارز شد کافیه ؟
شارز اولیه گوشی چند ساعته یا وقتی 2 ساعته گفت شارز شد کافیه ؟
دوستان اطلاعات گوشیم 8 گیگه آپدیت می خواد ؟
v 21.0.004
5.06.2010
rm559
مبارک باشهبالاخره چه رنگی؟
فکر نکنم عوض کنند چون اکثرا این مشکل رو دارند
البته یکی بود که براش عوض کرده بودند
میگن 8 ساعته (البته تا الان دیگه دیگه دیر شده)
واسه آپدیت به لینک زیر برو آخرین نسخه آپدیت رو میگه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مباركه
عكس اون خانوم روي ال سي دي كه عكسش تو اينترنت هست چيزي نيست كه به حالت پيش فرض توي گوشي باشه. ميتوني تو دفتر تلفنت براي كسايي كه شماره اشون رو داري عكس بذاري و عكس ها رو از اونجا اد كني رو صفحه ي گوشيت. در حقيقت عكس اون خانوم رو به عنوان مثال گذاشته اون رو. من الان عكس اعضاي خانواده ام و دوستانم رو گذاشتم و خيلي جالب شده. حتما واسه اون چند نفري كه بيشتر باهاشون ارتباط داري دفترچه تلفنت رو دست كن واقعا قشنگ ميشه.
دوستان رفتم امروز پیش فروشنده و گفتمش یکی از اسپیکرهاش نیم سوزه و خش خش داره و زیر بار نمیرفت دو نفر از همکاراش هم آورد و زیر بار نمیرفتن و دو گوشی با گوشی من چک کردیم 20 دقیقه ای دیدن خیلی گیرم عوضش کرد و راستی باش حرف هم زده بودم و کد بهش داد صفر شد مکالمش و این یکی صداش خوبه همه چیش عالیه باورم نشد عوض کردش
بعد 24 ساعت
آبدیت جدید هم هست و راستی از سایت موبایل 9 تم و برنامه گوشی رو گرفتم ولی میگیره ولی نصب نمیکنه کمک چیکار کنم تنظیمات خاصی داره و به کامپیوتر بلد نیستم وصل کنم تنظیمات خاصی داره
عکس گوشیم اینه
سفید گیرم نیومد اهواز تنها مشکی بود 16 گیگ و مجبورن این رو گرفتم عاشقشم رمش هم کافیه واسه من زیاده
---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
دوستانی که قصد خرید دارن تست اسپیکر این جوره اول بزار آهنگ بخونه بعد برو تو تنظیمات آهنگ و صدا رو تک تک روی هر اسپیکر چک کن میبینی خش خش داره هر اسپیکر یا نه
کسی پاسخ نمیده
شارز اولیه گوشی 8-12ساعت در حالت خاموشی مطلق
توجه: شارز کاذب باتری رو موقع خرید گوشی مصرف کن تا تموم بشه وعبارت low battery ظاهر بشه بعد به شارژ اولیه بزن!
این نکته ها همگی از روی مطالعات و تجربیاته!
---------- Post added at 03:11 AM ---------- Previous post was at 03:09 AM ----------
ای ول به این گیر سه پیچی که دادی ! کارت درسته
از مال من که اسپیکرش مشکلی نداشت ولی من پشیمون شدم اونزمان که چرا سفید رنگشو نگرفته بودم!
سفید خیلی نازه اما اهواز نبود و آنتی ویروس واسه گوشی چی خوب هست ؟
دوستان برنامه سراغ دارین که برای تمیز کردن رم
Last edited by t2download; 02-11-2010 at 14:10. دليل: افزایش مطلب
با سلام دوست من این جا برو یک سری برنامه و آنتی ویروس بدون نیاز به نصب برای نوکیا 5800 و x6 موجود هست .موفق باشی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by t2download; 02-11-2010 at 14:48. دليل: ویرایش متن
تمیز کردن رم؟
منظور شما بستن نرم افزار های اضافیه؟
برنامه jbaktaskman 1.37 توصیه میشه
اگر هم فایل های سیستمیه که بهتره دست نخورده بمونن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)