برنامه گارمین هست...می تونی از تاپیک نرم افزارها دانلو کنی....سرچ کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه گارمین هست...می تونی از تاپیک نرم افزارها دانلو کنی....سرچ کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یک سوال داشتم توی سایت این موضوع رو پیدا نکردم :
مقایسه htc hd2 با 4g.
آخه من htc hd2 دارم منتظر 4g بودم که دیشب معرفی شد.
4g اپل با توجه به شرایط موجود پشتیبانی نرم افزاری در ایران ارزش خرید داره ؟ (در مقابل htc hd2).
مرسی
آیا بازی درست و حسابی برای HD2 که از خصوصیت مالتی تاچ استفاده کنه وجود داره؟
تو کلوپ بازی پرسیدم کسی جواب نداد.
سلام دوستان من میخام این گوشی رو بگیرم قیمت دست دوم این گوشی چنده ایا 470 تا500 گیر میاد
اخرين قيمت دست دوم كه داشتم 550 بود.بايد خيلي بگردي تا پيدا كني.
البته با گارانتی 550 بدون گارانتی اگه بتونی گیر بیاری 440 تا 480 هست
یه سئوال مهم و اساسی مخصوصا از اساتید:
کیبرد اصلی دستگاه که به Full qwerty keyboard معروفه و خیلی هم قشنگ و خوش دسته یه مقدار زیادی کنده وتاخیر داره.من گشتم جای نصب وتنظیماتش روپیدا کنم و سریعش کنم یافت نشد.
کسی اطلاعی از این قضیه نداره چون با اینکه خیلی قشنگه و لی دستم سریع شده و اعصابم رو به هم می ریزه
من همین تازگی ها دنبال دست دوم این گوشی بودم, کل علائدین رو زیر و رو کردم و کلا 3تا پیدا کردم که یکیش الان دست خودمهولی قیمت همه 550 بود. و البته همه هم ادعا داشتن که در حد نو هستش و گارانتی داره. با توجه به اینکه دست دوم داری میگیری و معلوم نیست دست کی بوده و چه باهایی سر گوشی بدبخت آورده من شدیدا پیشنهاد میکنم که با گارانتی بگیر (بعد از ریختن رام کوک شده هم میشه برگردوند که گارانتی داشته باشی).
و حتما توی software info میزان مکالمه رو هم چک کن, یکی از گوشی هایی که دیدم 30 ساعت باهاش حرف زده بود طرف !!!![]()
من که فکر نکنم در سطح اساتید باشم, ولی برای تنظیمات این کیبورد باید بری توی settings > personal > input و کیبوردت رو touch input انتخاب کنی و options رو بزنی. ولی برای من که 5 تا مورد on/off میاره که هیچ کدومش هم به نظرم به سرعتش مربوط نمیشه (تنظیماتش اینهاست : symbol lock - typing sound - spell correction - word completion ( t9) word completion ( abc )
حالا اگه روش دیگه ای (مثلا از طریق red edit یا یه چیزی تو این مایه ها) هست و اساتید در جریان هستن ممنون میشم اگه لطف کنن و بگن
من خودم از finger keyboard استفاده میکنم و تنها مشکلی که باهاش دارم اینه که توی htc messages هیچ اسمی پیشنهاد نمیده و یا باید یکبار کیبوردم رو عوض کنم یا اینکه از طریق سرچ برم که خوب, برای این گوشی یه کم ضایع است
دوستان تکلیف ویندوز 7 با این گوشی چی شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)