تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 219 از 432 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229269319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اعلام اسامی پذیرفته شدگان دوره های کاردانی ترمی دانشگاه جامع علمی کاربردی
    فهرست اسامی پذیرفته شدگان دوره های کاردانی ترمی دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام شد.به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی ، دکتر علی صدر ، معاون سنجش ، خدمات آموزشی و دانشجویی دانشگاه با اعلام این خبر افزود : فهرست اسامی حدود 118 هزار نفر پذیرفته شده در دوره های کاردانی ترمی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه جامع علمی کاربردی از طریق پایگاه الکترونیکی سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام شد.دکتر صدر در ادامه گفت : پذيرفته‌شدگان لازم است در يكي از روزهاي شنبه 15 تا دوشنبه 17 مهرماه با در دست داشتن مدارك شامل شش قطعه عكس تمام رخ 4×3 تهيه شده در سال جاري ،تصوير شناسنامه و اصل آن ، تصوير كارت ملي و اصل آن ، اصل ديپلم كامل متوسطه و يا گواهي آن براي داوطلبان نظام قديم آموزش متوسطه با مهر و امضاي رئيس اداره آموزش و پرورش منطقه محل تحصيل به انضمام يك برگ تصوير آن ، اصل مدرك ديپلم نظام جديد آموزش متوسطه و يا گواهي پايان دوره سه ساله نظام جديد با مهر و امضاي رئيس اداره آموزش و پرورش منطقه محل تحصيل به انضمام يك برگ تصوير آن ، اصل فرم تأييديه معدل جهت فارغ‌التحصيلاني كه تاكنون گواهينامه پايان تحصيلات براي آنان صادر نشده است ، گواهي اشتغال به كار با امضا و مهر بالاترين مقام مسؤل، آخرين فيش حقوقي و آخرين حكم كارگزيني يا قرارداد معتبر انجام كار براي پذيرفته‌شدگان شاغل ، براي برادران مدركي كه وضعيت نظام وظيفه داوطلبان را با توجه به مقررات وظيفه عمومي مندرج در دفترچه راهنماي پذيرش مشخص نماید ، با توجه به كدرشته محل قبولي به نشاني تعيين شده در دفترچه راهنماي پذيرش مراجعه نمايند.

کاربر فعال انجمن ادبیات M0RTEZA_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    توی

پيش فرض

سلام
    ایا اینی که نظام وظیفه ماده 5 نوشته شامل ترک تحصیل هم میشه؟یعنی کسی که به صورت پیوسته و حضوری تحصیل کرده ولی مدرک پیش نگرفته و از تاریخ انصرافش بیش از یه سال نگذشته باشه میتونه ثبت نام کنه؟

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستان یه سوال.الان ما که ورودی جدید حساب میشیم و 15 تا 17 مهر میریم واسه ثبت نام شروع کلاساش از ابان هستش اونوقت اونایی که ورودیه جدید نیستن کلاساشون شروع شده اونجوری سر کلاس ما از اونا عقب میمونیم که.کسی میدونه چجوریه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

آقا ما هم رشته جدیدمون خدا را شکر.قبول شدیم.رشته حسابداری صنعتی .دانشگاه علمی کاربردی تیران و کرون

الان میخوام بدونم.چون برای رشته جدید شرکت کردم و اینکه ترم قبل رشته دیگه ای بودم تو همون دانشگاه.ایا میتونم برای ترم بعد ثبت نام کنم؟یا باید شهریه ثابت را بدم؟؟؟؟لطفا زود راهنمایی کنید فردا فقط میتونم ثبت نام کنم.

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

جهاد دانشگاهی تهران دیگه ؟! اکثر جهاد دانشگاهی ها امکانات خوبی دارن !
    موفق باشید
    سلام
    نه اصفهان
    میگن زیاد سخت میگیرن.به هر حال ممنون از شما

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوستان یه سوال.الان ما که ورودی جدید حساب میشیم و 15 تا 17 مهر میریم واسه ثبت نام شروع کلاساش از ابان هستش اونوقت اونایی که ورودیه جدید نیستن کلاساشون شروع شده اونجوری سر کلاس ما از اونا عقب میمونیم که.کسی میدونه چجوریه؟
    سلام دوست عزیز....
    مسئله اینه که پیش‌فرض شما، پیش فرض دانشگاه های سراسریه!!! بهتون قول میدم اولین جلسه‌ی رسمیتون دی ماه باشه!!!! دی!
    به هر صورت، برای علمی کاربردی ها چون معمولا مراکز کوچیکی هستن، این حرکت عادیه... وقتی اون ترم بالایی ها یا ورودی های قبلی شما دارن امتحان میدن، شما میرین سر کلاس!! داشنگاه ما اینجوریه!! مثلا ما ابان ماه امتحان‌های پایان ترم رو میدیم و به امید خدا کاردانی رو میگیریم و میریم پی کارشناسیش که همین روزا دفترچه‌ی پودمانیش میاد

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

دوستان کسی نمیدونه جواب پودمانی کاردانی کی میاد ؟ من اونجا هم ثبت نام کردم میخوام ببینم اونجا برام بهتره یا ترمی

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام دوست عزیز....
    مسئله اینه که پیش‌فرض شما، پیش فرض دانشگاه های سراسریه!!! بهتون قول میدم اولین جلسه‌ی رسمیتون دی ماه باشه!!!! دی!
    به هر صورت، برای علمی کاربردی ها چون معمولا مراکز کوچیکی هستن، این حرکت عادیه... وقتی اون ترم بالایی ها یا ورودی های قبلی شما دارن امتحان میدن، شما میرین سر کلاس!! داشنگاه ما اینجوریه!! مثلا ما ابان ماه امتحان‌های پایان ترم رو میدیم و به امید خدا کاردانی رو میگیریم و میریم پی کارشناسیش که همین روزا دفترچه‌ی پودمانیش میاد
    اقا اینجوری که اصلا امکان نداره که مثلا ورودی های قبلی امتحان بده تازه ما کلاسامون شروع شه.اونوقت ما کی باید امتحان بدیم؟اینجوری که نمیشه تاریخ امتحانات از الان مشخصه

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من یادمه ترم اول بقیه مثه جاهای دیگه از ترم بهمن اومده بودن سر کلاس ما از اردیبهشت تازه کلاسامون شروع شد. البته فقط ترم 1 اینجوریه بقیه ترما دوباره روال عادیشو طی میکنه.

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان کسی نمیدونه جواب پودمانی کاردانی کی میاد ؟ من اونجا هم ثبت نام کردم میخوام ببینم اونجا برام بهتره یا ترمی
    جواب سوال اولتو شرمنده نمیدونم ولی ترمیو میخوای ول کنی بری پودمانی؟! البته اگر اصلاً وقت نمیکنی بری سر کلاس به پودمانیم فکر کن.

11. این کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •