تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 219 از 354 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229269319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 3538

نام تاپيک: كلوپ S5230 Star

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

ای بابا 120 تومن هم پوله که دل دل میکنی
    بزن تو صورتش خودتو راحت کن
    من ای ار دارو را نصب کردم کار نمیکرد یعنی حروفش هچل هفت میاد
    دیکشنری با سختی زیاد چون اون پایین صفحه نمایش همه اعداد را خیلی ریز نشون میده دهنت سرویس میشه تا یک چیزی تایپ کنی
    عجب پس نصب نمیشه چقدر بد.
    والله پولی طلب دارم که قراره تا دو سه روز دیگه برام بیاد.
    اینکه حروف رو بد نشون میده به خاطر چی هست؟به خاطر فونت هست یا اینکه گوشی لمسی هستش؟
    -----
    دوستان شما قاب پشتش همیشون خش برمیداره ؟کدوم رنگش کمتر خش برمیداره؟کیف این گوشی جوری هست که همیشه گوشی توش باشه و راحت کار کرد؟
    Last edited by zimka_14162; 15-03-2010 at 23:45.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

اینکه حروف رو بد نشون میده به خاطر چی هست؟به خاطر فونت هست یا اینکه گوشی لمسی هستش؟
    -----
    دوستان شما قاب پشتش همیشون خش برمیداره ؟کدوم رنگش کمتر خش برمیداره؟
    کلا این نرم افزار بهش نمیخوره ... من تا الان با اکثر نرم افزار های حجیم مشکل داشتم ... این ایران دارو هم دیر اجرا میشه ، اجرا هم بشه فونتش اشکال داره . فک کنم محدودیت حجم نرم افزار داره ...

خش گرفتن قاب هم فکر کنم در همه رنگ ها باشه ... اما من نقره ای رنگ این گوشی رو دیدم بیشتر پسندیدم ، خودم مشکی دارم پشتش خیلی خش گرفته .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دیکشنری نصب میشه.من هم pmdدارم هم سارادیک.البته نسخه فول سارادیک نصب نشد ولی نسخه های انگلیسی به فارسی و بر عکس بصورت جدا جدا راحت نصب و اجرا میشن.
    تایپ کلمات هم به دو صورت عددی و لمسیه.عددی مثل بقیه گوشیها بوسیله دکمه های عددیه گوشیه.لمسی هم بوسیکه کیبورد مجازی کوچیکیه که پایین صفحه دیده میشه.تایپ با کیبورد مجازی بخاطر اندازش حتما باید با قلم انجام بشه.این کیبورد با اینکه در ابتدا برای کابر دردسر ساز میشه ولی بعد از یه مدت میشه مثل کیبورد رایانه سریع و بدون اشتباه تایپ کرد.
    خش افتادن گوشی رو نمیشه کاریش کرد.مگه بقیه گوشیها تا آخر سالم و بدون خش میمونن!؟ در ضمن این مورد فقط روز های اول خرید اهمیت داره و بعدا اصلا بهش اهمیت نمیدید.
    من الان حدود پنجاه تا برنامه و بازی رو گوشی دارم که باعث کندی گوشی هم نشده.نصفشون هم لمسی هستن.
    قابلیت رمزگزاری بخشهای داخلی گوشی خیلی بدرد میخوره ولی باز گشایی هوشمند باعث دردسر من شد غیر فعالش کردم.چون باعث تماس ناخواسته میشد!

داره خودمونی میشه urban.reptile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. من همین الان زنگ زدم به مایکروتل . گفتن جدیدترین فرمور شون S523AJPIK5 هست. درباره اینکه میشه روش ویجت ریخت یا نه هم طرف چیزی نمیدونست کسی اینو امتحان کرده؟

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

عجب پس نصب نمیشه چقدر بد.
    والله پولی طلب دارم که قراره تا دو سه روز دیگه برام بیاد.
    -----
    دوستان شما قاب پشتش همیشون خش برمیداره ؟کدوم رنگش کمتر خش برمیداره؟کیف این گوشی جوری هست که همیشه گوشی توش باشه و راحت کار کرد؟
    کلا ای ار دارو رو این کار نمیکنه
    کیفش خیلی خوبه و پشت این منم خش داره
    اره بابا پول بنداز جلوش یکی هم بزن تو groin اش
    بعد اینکه مموری هم باید بخری
    کلا اگه بخواهید با نر افزار های مختلف کار کنید من پیشنهاد نمیدم
    یک اشکال بزرگی هم که داره اینه که مثلا وقتی با دیکشنری کار میکنی تا زمانی که نرم افزار بازه گوشی روشنه و صفحه اش خاموش نمیشه
    در نتیجه اگه یک ساعت نرم افزار باز باشه مثل اینه که یک ساعت باهاش فیلم دیدی
    ولی من w950 داشتم با نرم افزار که کار نمیکردی ولی باز بود بعد یک دقیقه صفحه خاموش میشد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    کسی می دونه قیمت b5310 corbypro چنده؟
    اصلا اومده ایران؟؟
    اگه نیومده احتمالا تا کی میاد؟
    مرسی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من این رو خریدم 5233A
    وای فای نداره
    ولی عالی با فونت فارسی هم مشکل نداره
    دوستان تم و بازی خوب سراغ دارید
    در ضمن چطوری اینترنت رو فعال کنم

8. این کاربر از B U L U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خبر خبر خبر
    امروز مدل وای فای استار رو بنده روئیت کردم.قم پاساژ الزهرا سمت چپ مغازه ی سوم و یا چهارم طبقه ی همکف.
    متاسفانه فروشنده نبود و تعمیرکارش توی مغازه بود اما قیمتش باید 10-15 تومان گرونتر از معمولی باشه.
    زیر صفحه نمایشش نوشته شده wifi

داره خودمونی میشه 789753's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ایران/بوشهر

پيش فرض خرید s5230

سلام دوستان

به نظر شما من الان این گوشی رو بخرم یا بذارم بعد از عید بخرم؟؟در ضمن بین s5230 و s5233 چه تفاوت هایی وجود داره؟کدوم یکی رو انتخاب کنم؟

در ضمن کلا همراه با s5230 چه لوازمی باید باشه موقع خرید؟؟؟(مثل کیف-مموری-قلم)

و اینکه قیمتش الان روی چند می چرخه؟

در ضمن منظور از هندزفری یک تکه یا دو تکه چیه؟؟؟؟

و آیا برای این گوشی کیف کمری که به صورت عمودی روی کمربند نصب میشه هست؟؟

مرسی

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

تفاوتی بین قبل و بعد از عید نیستش.قیمت این گوشی جهانی بالا و پایین میره و اونجا عید نوروز نداریم.الان قیمتش حدود 160 میچرخه ممکنه تا یک ماه دیگه 10 تومان یا کمتر یا بیشتر ارزانتر بشه اما تا اون موقع به همین اندازه استفاده میکنی از گوشی.
    تفاوتی هم بین این دو وجود نداره 5230 مدل رسمیش هست که واسه خاورمیانه اسمش رو گذاشتن 5233 که ساپورت زبان فارسی رو داره و هیچ تفاوتی با بقیه مدل های عرضه شده در جهان وجود نداره.
    پیشنهاد میشه با گارانتی اصل مایکروتل بگیر چون نهایتا 10 تومان از بدون گارانتی گرانتر باشه اما جنس پلمپ شده بهت میدن و چون تاچ هست حساسه و مطمئن تر هست.
    توی کارتنش هم هندسفری یک تیکه و یک کیف هست.نه از اون کیف های کمری نیست.کیف جیبی هست.
    هندسفری یک تیکه یعنی یک سیم هست و دو تیکه نیست.اونهایی که دو تیکه هستند تیکه ی دوم رو میتونی عوضش کنی و از سایر هدفون های با کیفیت استفاده کنی.در کل هدفون خودش هم خوبه.
    قیمتش هم الان حدود 160 میچرخه.

12. این کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •