تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 219 از 966 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229269319719 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

دوستان یه سری اطلاعات در مورد رشته مکانیک انرژی دانشگاه علوم و تحقیقات لازم دارم! ترازش خیلی خوبه و میشه قبول شد حالا این بازار کارش چجوریاست؟ با جامدات ، سیالات و تولید خیلی فرق میکنه؟ دوستان هرچی در موردش میدونید دریغ نکنید هیچی در مورد این رشته نمیدونم!
    اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دوستان یه سری اطلاعات در مورد رشته مکانیک انرژی دانشگاه علوم و تحقیقات لازم دارم! ترازش خیلی خوبه و میشه قبول شد حالا این بازار کارش چجوریاست؟ با جامدات ، سیالات و تولید خیلی فرق میکنه؟ دوستان هرچی در موردش میدونید دریغ نکنید هیچی در مورد این رشته نمیدونم!
    "
    دكتر مجيد عباس پور، رييس دانشكده محيط زيست و انرژي واحد علوم و تحقيقات، گفت: رشته كارشناسي مهندسي مكانيك گرايش

انرژي با هدف تربيت نيروهاي متخصص و كارآمد در زمينه بهره وري انرژي در بخش هاي مختلف ساختمان و حمل و نقل با همكاري

دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم و تحقيقات و سازمان بهينه سازي مصرف سوخت كشور طراحي شد.

وي افزود: پذيرش دانشجو از طريق آزمون سراسري دانشگاه آزاد اسلامي از بين داوطلبان گروه علوم رياضي و فني با ضرايب
    دروس رشته مهندسي مكانيك دانشجو صورت مي‌‏گيرد.
    قائم مقام رياست واحد علوم و تحقيقات خاطر نشان كرد: اين رشته كه حدود 75 درصد واحد درسي رشته مهندسي مكانيك گرايش

سيالات را تحت پوشش قرار داده، با ارائه درس‌‏هاي كاربردي و آزمايشگاهي سعي در توانمند كردن فارغ‌‏التحصيلان خود در عرصه

بهينه سازي انرژي دارد.
    عباس‌‏پور تصريح كرد: فارغ التحصيلان اين دوره ضمن آشنايي با مباحث تخصصي انرژي در زمينه هايي چون مميزي انرژي،

مديريت برنامه ريزي استراتژيك انرژي و انرژي هاي تجديد پذير (خورشيدي، بادي، زمين گرمائي و ...) قابليت هايي در زمينه

C.N.G و مديريت انرژي كسب خواهند كرد.
    مشاور رييس دانشگاه آزاد اسلامي گفت: برنامه درسي رشته مهندسي مكانيك (انرژي) به نحوي طراحي شده كه فارغ التحصيلان

اين رشته امكان جذب در صنايع نفت و گاز و صنايع مرتبط با انرژي كشور را دارا باشند.

وي افزود: فرصت ادامه تحصيل رشته مذكور در كشور در مقاطع كارشناسي ارشد و دكترا در دانشگاه‌‏هاي سراسري و آزاد وجود دارد.

رييس دانشكده محيط زيست و انرژي گفت: تنوع گرايش‌‏هاي مقطع كارشناسي ارشد رشته انرژي هم اكنون در دستور كار دانشگاه آزاد

اسلامي واحد علوم و تحقيقات قرار دارد.
    گفتني است؛ داوطلبان علاقه‌‏مند به رشته مهندسي مكانيك (انرژي) مي‌‏توانند از طريق ثبت نام در آزمون سراسري دانشگاه آزاد اسلامي

سال 86 و انتخاب كد رشته محل مورد نظر مندرج در دفترچه آزمون سال 86، اين رشته را در اولويت هاي مورد نظير قرار دهند.
    "

3. 2 کاربر از skhammari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

دمت گرم داش سعید

5. این کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه n-95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    مازندرا ن - بهشهر

9 دانشمند جون

دوست من از شما بعید هست

مگه سمت چپ پایین مجله را نمی بینی که جای ورق زدن داره شما اونجا کلیک کن می ره صفحه ی بعد
    چه ربطی به سوال من داشت !؟!؟!؟ من گفتم یه لینک مستقیم میخوام که با IDM سریع تر دانلودش کنم.
    نمی دونم شما چه جوری فهمیدی که من میخوام صفحه بعد رو ببینم !؟!؟!

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

سلام. یکی از دوستان اگه لطف کنه و در مورد درس های رشته ی مهندسی نفت-بهره برداری و سطحشون توضیح بده، ممنون می شم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان یه سوال میگم دفترچه کاردانی به کارشناسی واسه ترم مهر کی میاد ؟؟‌
    بعد کسی در مورد کاردانی به کارشناسی بدون ازمون(شرط معدل ) چیزی میدونه ؟؟ ینی چه معدل هایی چه دانشگاهایی قبول میشن و از این چیزا

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یه سوال داشتم:
    میگم اگه یه رشته ای در انتخاب اول ترازش 4000 باشه بره انتخاب سوم ترازش حدودا چه قدر میشه؟؟
    از 5500 امکان داره بالاتر بره؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ساش's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

یه سوال داشتم:
    میگم اگه یه رشته ای در انتخاب اول ترازش 4000 باشه بره انتخاب سوم ترازش حدودا چه قدر میشه؟؟
    از 5500 امکان داره بالاتر بره؟؟
    نه احتمال نداره 1500 تا ره روش بره مطمین باش که 2500 می ره روش

11. این کاربر از ساش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

یه سوال
    رفتم کد 14 رقمی بگیرم کد قبلی سراسری رو نداد و یکی دیگه می ده و پیغام زیر رو نوشته بود:
    "در صورتی که بیش از یک بار از این سیستم کد پیگیری دریافت نمایید کد پیگیری متفاوت مشاهده خواهید نمود که ملاک کد پیگیری خواهد بود که از این سیستم دریافت و در سایت ثبت نام آزمون سراسری وارد خواهید نمود. "
    به نظر شما کد 14 رقمی سراسری من هم به هم ریخته؟حالا باید آزاد رو کدوم یکی وارد کنم؟
    لطفا سریعا کمک کنید چون می خوام ثبت نام کنید.
    ممنونم

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

لطفا سریعا کمک کنید چون می خوام ثبت نام کنید.
    منم قضیه این کد آخر سر نفهمیدم من که پارسال + امسال برای چند نفر ثبت نام کردم یه کد جدید گرفتم که سراسری هم فرق میکنه پارسال اتفاقی نیفتاد!! امسال فعلا نمیدونم برو بگیر زیاد بهش فکر نکن من که تاریخ اخذ مدرک دیپلم اشتباه زدم باید چیکار کنم؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •