تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 219 از 233 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 2327

نام تاپيک: معرفی گوشی S8000 jet سامسونگ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض معنی و مفهوم ورژن فرمور Firmware Version

مثال: S8003JPJB2
    مدل= S8003
    کد ناحیه: JP
    سال: J
    ماه: B
    بازبینی: 2

کد ناحیه:

BD = Cyprus, Greece
    CP = Finland
    DB = Vietnam
    DC = Thailand
    = DD India
    DT = Australia
    DX = Indonesia, Malaysia, Philippines, Singapore, Vietnam
    DZ =Malaysia, Singapore
    JA = South Africa
    JC = Algeria, Morocco, Nigeria, South Africa, Tunisia
    JP = Algeria, Egypt, Iran, Iraq, Kuwait, Morocco, Nigeria, Oman, Pakistan, Saudi Arabia, South Africa, Syria, Tunisia, Turkey
    MT = Switzerland
    UB = Brazil
    = XA Austria, France, Germany, Italy, Netherlands, Switzerland, United Kingdom
    = XB Denmark, Norway, Sweden
    = XC Portugal, Spain
    = XD Croatia, Czech Republic, Hungary, Slovakia
    = XE Bulgaria, Estonia, Kazakhstan, Latvia, Lithuania, Russia, Ukraine, Germany
    = XF Bulgaria, Croatia, Romania
    XG = Germany, among others
    XP = United Kingdom, France, Italy, Spain, Netherlands, Poland, Portugal, Turkey
    XX = Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, Portugal, United Kingdom
    = ZC China, Hong Kong
    ZH = Hong Kong
    ZT = Taiwan

کد سال انتشار

A = 2001
    B = 2002
    C = 2003
    D = 2004
    E = 2005
    F = 2006
    G = 2007
    H = 2008
    I = 2009
    J = 2010

کد ماه انتشار:

A = January
    B = February
    C = March
    D = April
    E = May
    F = June
    G = July
    H = August
    I = September
    J = October
    K = November
    L = December

کد آخرین بازبینی:

از 1 تا 9
    اگر از 9 بیشتر باشد از حروف استفاده میشود. مثلا A بجای 10 و B بجای 11 و غیره

2. این کاربر از clickmeplz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

لطفا راهنمايي کنيد:
    دو روز پيش وقتي خواستم فيش هندز فري را زدم و دنبال آيکان راديو مي گشتم ديدم صفحه تاچ قاطي کرده يعني مثلا وقتي عدد 3 را مي زدم 2 مي زد، وقتي 2 مي زدم مي شد يک . خاموش روشن کردم اوضاع بدتر شد چون کد ورودي به گوشي هم اعداد 3 و 6 داشت که اصلا قبول نمي کرد. مثل اين که جاي احساس لمس براي حروف و اعداد يک سانت به سمت راست رفته بود.
    در اينترنت جستجو کردم، منبع فارسي نديدم ولي انگليسي چند تا بود که گفته بودند صفحه تاچ را عوض کردند. زنگ زدم گارانتي گفت که اين شامل گارانتي نمي شه و با 40 هزار تومان بايد بياوري به محل ما تا طي 48 ساعت عوض کنيم. زنگ زدم به يک تعميراتي محل اونم گفت اگر نرم افزاري نباشه 35 تا 40 مي گيرم و تا عصري عوض مي کنم. بردم پيشش که دستي اون پشت به سر و روي گوشي کشيد و تونست وارد منوهاش بشه، اما گفت که با کاليبره کردن هم مشکل حل نمي شه و ... صفحه تاچ عوض شد و همون 40 هزار تومان را گرفت.
    اما مشکل اينه که حالا گاهي گيج مي زنه يعني همونجوري مي شه ولي وقتي مثلا من مي زنم روي فلش برگشت و مي ره تو صفحه اسامي (يعني جاي فلش برگشت رو که بزني مي شه ليست تلفن ها) اونجا هم وقتي باز کليد برگشت رو مي زنم مي شه پاک کردن،‌ ولي وقتي روي پاک کردن مي ردم صفحه درست عمل مي کنم يعني توي مربع هاي اسامي که مي شه براي پاک کردن انتخاب کرد،‌به درستي تيک مي خورن. چند دقيقه بعد هم خود به خود درست مي شه!!!
    سه چهار بار با لودر،‌ فريمور ريختم البته نکته اين بود که وقتي چند فايل دستور داده شده را به گوشي وارد مي کردم شامل فايل بوت،‌سه تاي ديگه هيچ اتفاقي نمي افتاد تا اين که يک بار ديدم فايل ديگه اي هم بيکار هست،‌ اونم تيک زدم و معرفي کردم،‌ اين بار وقتي بعد از خاتمه دانلود،‌ باطري را درمي آوردم و جا مي زدم با حروف خيلي ريز مي نوشت که داره کارايي مي کنه طي حدود يک دقيقه بعد گوشي خاموش مي شد، البته وقتي گوشي را هر بار روشن مي کردم،‌ جز اين که ريست شده بود تغيير خاصي نمي ديدم.
    الان
    sw VER
    s8003JPJB2
    CDC VER
    s8003JPJA1
    هست.
    عصر امروز بردم همونجا که تاچ رو عوض کرده بود،‌گفت چند روري کار کن اگر اشکال باقي بود بيار ببينم.
    اولا:‌نظر شما در مورد اين مشکل چيست؟ چرا تکرار مي شود و گيج مي زند؟
    ثانيا: آيا من درست فريمور عوض کردم؟‌ اگر درست است چرا در راهنماي آپ ديت کردن حرفي از آن فايل آخر زده نشده بود؟
    ثالثا الان من آخرين ورژن را دارم يا نه؟
    ضمنا من مدتها با نصب برنامه مشکل داشتم ولي با راهنمايي دوست عزيزي که راه حل را گفته بودند موفق شدم يکي از برنامه هاي مورد نظر را به راحتي نصب کنم. از همه شما متشکرم!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام،
    بنده سوالي داشتم که نديدم کسي مطرح کرده باشد يا گير اين مشکل افتاده باشد.
    دو روز پيش به صورت ناگهاني صفحه لمسي گوشي قاطي کرد،‌ يعني مثلا اگر روي عدد دو مي زدم،‌يک را مي گرفت،‌اگر روي سه مي زدم دو را مي گرفت و عدد هاي 3 و 6 و 9 را که اصلا نمي شد زد. گوشي را خاموش و روشن کردم اوضاع بدتر شد چون رمز ورودي من هم دو تا از اين عددها را داشت. زنگ زدم به گارانتي گفت که بايد صفحه تاچ عوض شود،‌ 40 هزار تومان پول ناقابل و 48 ساعت هم زمان. بردم تعميراتي محل اول با ترفندي که نفهمديم وارد منوهاي گوشي شد و گفت کليبره نميشه، با 40 هزار تومان و 4 ساعت وقت،‌ درستش کرد ولي امروز ديدم گوشي باز قاطي کرده يعني گاهي همون اشکال بروز مي کنه و گاهي خود به خود درست مي شه. وقتي هم که خرابه در منوي پاک نيمه درسته يعني فرض کنيد در صفحه اصلي من کليد آوردن منو يا همان فلش برگشته رو مي زنم اما به جاي اون دو تا کليد انورتر يعني دفترچه تلفن باز مي شه، مي زنم برگرده ، کليد ديليت فعال مي شه ولي وقتي اسامي با مربع هاي جلوشون ميان که مثلا من ديلين کنم،‌توي مربع ها به درستي تيک مي خوره، يعني در حالت صفحه قاطي کرده،‌با اين که اين مربع هاي تيک زدن تقريبا در منتهي عليه سمت راست تاچ پد قرار دارن (جايي که کليدهاي 3 و 6 و 9 هستن و نمي شه در منوي شماره گيري با اونا کار کرد يا در منوي اصلي هم به همين صورت حتي کاليبره کردن هم مقدور نيست چون نقطه قرمز مي زنه به جاي آبي گويي يک سانت سمت راست صفحه اصلا لمسي نيست) کار مي کنن.
    چند بار هم فريمور را عوض کردم البته با اين توضيح که وقتي طبق راهنمايي ها جلو رفتم و 4 فايل را تيک زدم ديدم هيچ اتفاقي نمي افته براي همين پنجمين فايل را هم در ليست لودر تيک زدم و وارد کردم (اف اس يه چيزي بود که آخرش هم عربيک نوشته بود) اونوقت زماني که کار دانلود تمام مي شد و من باطري را جا گذاري مي کردم،‌ با نوشته ريز سامسونگ اينيشيالايز مي اومد و گوشي بعد يک دقيقه اي خاموش مي شد البته من جز ريست شدن گوشي تغيير ديگري حتي عوض شدن وال پيپر رو در گوشي نديدم.
    لطفا ارشاد نماييد
    ُSW VER
    S800MJPJB2
    CSC VER
    S8003JPJA1

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

با سلام،
    دو روز پيش به صورت ناگهاني صفحه لمسي گوشي قاطي کرد،‌ يعني مثلا اگر روي عدد دو مي زدم،‌يک را مي گرفت،‌اگر روي سه مي زدم دو را مي گرفت و عدد هاي 3 و 6 و 9 را که اصلا نمي شد زد. گوشي را خاموش و روشن کردم اوضاع بدتر شد چون رمز ورودي من هم دو تا از اين عددها را داشت. زنگ زدم به گارانتي گفت که بايد صفحه تاچ عوض شود،‌ 40 هزار تومان پول ناقابل و 48 ساعت هم زمان. بردم تعميراتي محل اول با ترفندي که نفهمديم وارد منوهاي گوشي شد و گفت کليبره نميشه، با 40 هزار تومان و 4 ساعت وقت،‌ درستش کرد ولي امروز ديدم گوشي باز قاطي کرده يعني گاهي همون اشکال بروز مي کنه و گاهي خود به خود درست مي شه. وقتي هم که خرابه در منوي پاک نيمه درسته يعني فرض کنيد در صفحه اصلي من کليد آوردن منو يا همان فلش برگشته رو مي زنم اما به جاي اون دو تا کليد انورتر يعني دفترچه تلفن باز مي شه، مي زنم برگرده ، کليد ديليت فعال مي شه ولي وقتي اسامي با مربع هاي جلوشون ميان که مثلا من ديلين کنم،‌توي مربع ها به درستي تيک مي خوره، يعني در حالت صفحه قاطي کرده،‌با اين که اين مربع هاي تيک زدن تقريبا در منتهي عليه سمت راست تاچ پد قرار دارن (جايي که کليدهاي 3 و 6 و 9 هستن و نمي شه در منوي شماره گيري با اونا کار کرد يا در منوي اصلي هم به همين صورت حتي کاليبره کردن هم مقدور نيست چون نقطه قرمز مي زنه به جاي آبي گويي يک سانت سمت راست صفحه اصلا لمسي نيست) کار مي کنن.
    چند بار هم فريمور را عوض کردم البته با اين توضيح که وقتي طبق راهنمايي ها جلو رفتم و 4 فايل را تيک زدم ديدم هيچ اتفاقي نمي افته براي همين پنجمين فايل را هم در ليست لودر تيک زدم و وارد کردم (اف اس يه چيزي بود که آخرش هم عربيک نوشته بود) اونوقت زماني که کار دانلود تمام مي شد و من باطري را جا گذاري مي کردم،‌ با نوشته ريز سامسونگ اينيشيالايز مي اومد و گوشي بعد يک دقيقه اي خاموش مي شد البته من جز ريست شدن گوشي تغيير ديگري حتي عوض شدن وال پيپر رو در گوشي نديدم.
    لطفا ارشاد نماييد
    ُSW VER
    S800MJPJB2
    CSC VER
    S8003JPJA1
    اولا اشتباه کردی به تعمیراتی محل دادی اونم گوشی تاچ!...معلوم نیست تاچ عوض کرده یا تعمیر کرده
    من نمیدونم فرمور رو درست نصب میکنی یا نه ولی ظاهرا چون پیغام ارور نمیگیری پس باید درست باشه...یه بار خودت کالیبره کن ببین درست میشه یا نه....اگر نشد ببر گارانتی..اگر تاچ عوض کردی حتما تاچ اصلی رو هم ببر.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اولا اشتباه کردی به تعمیراتی محل دادی اونم گوشی تاچ!...معلوم نیست تاچ عوض کرده یا تعمیر کرده
    من نمیدونم فرمور رو درست نصب میکنی یا نه ولی ظاهرا چون پیغام ارور نمیگیری پس باید درست باشه...یه بار خودت کالیبره کن ببین درست میشه یا نه....اگر نشد ببر گارانتی..اگر تاچ عوض کردی حتما تاچ اصلی رو هم ببر.
    ممنونم از پاسخ شما،‌علت دادن گوشي به تعميراتي محل اين بود که ديدم آنجا که به اصطلاح گارانتي کرده، نمي دونم چي چي گستر گفت اين جزء گارانتي نيست و 40 هزار خرج داره،‌ديدم بايد برم يک بار بدم اميرآباد شمالي و يک بار هم بگيرم از طرف ديگر همون قيمت را تعميراتي محل داد، ضمنا در حالي که با جستجوي زياد در اينترنت راه حلي پيدا نکردم که گشوي رو بشه ريست کرد در حالي که هم خود گوشي پين کد داشت و هم سيم کارت،‌در يک دقيقه باز و ريست کرد،‌فکر نکردم حقه باز باشه. ضمنا با خود پشتيباني سامسونگ هم که تماس گرفتم حاضر نشدند که اول من از آنها سوال کنم يعني مشاوره فني کنم و گفتند بايد گوشي را ببرم.
    آيا مي شود تاچ را هم تعمير کرد؟
    آيا تغيير فريم ور نبايد جز ريست کردن هيچ نشانه اي داشته باشد؟ همانطور که گفتم چند نوشته ريز مي آيد و بعد تنها فرقي که گوشي مي کند ريست شدن آن است (پاک شدن اطلاعات تماسهاي داخل گوشي و ...).
    تاچ اصلي رو به خودم نداد؟ آيا بايد آن را بگيرم؟
    در نهايت الان کمي شکل مشکل عوض شده يعني گاهي قاطي که مي کنه و البته موجب اعصاب خردي هم هست، کليدهاي وسط رو نمي زنه يعني 2 و 5 و 8 و صفر!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

ممنونم از پاسخ شما،‌علت دادن گوشي به تعميراتي محل اين بود که ديدم آنجا که به اصطلاح گارانتي کرده، نمي دونم چي چي گستر گفت اين جزء گارانتي نيست و 40 هزار خرج داره،‌ديدم بايد برم يک بار بدم اميرآباد شمالي و يک بار هم بگيرم از طرف ديگر همون قيمت را تعميراتي محل داد، ضمنا در حالي که با جستجوي زياد در اينترنت راه حلي پيدا نکردم که گشوي رو بشه ريست کرد در حالي که هم خود گوشي پين کد داشت و هم سيم کارت،‌در يک دقيقه باز و ريست کرد،‌فکر نکردم حقه باز باشه. ضمنا با خود پشتيباني سامسونگ هم که تماس گرفتم حاضر نشدند که اول من از آنها سوال کنم يعني مشاوره فني کنم و گفتند بايد گوشي را ببرم.
    آيا مي شود تاچ را هم تعمير کرد؟
    آيا تغيير فريم ور نبايد جز ريست کردن هيچ نشانه اي داشته باشد؟ همانطور که گفتم چند نوشته ريز مي آيد و بعد تنها فرقي که گوشي مي کند ريست شدن آن است (پاک شدن اطلاعات تماسهاي داخل گوشي و ...).
    تاچ اصلي رو به خودم نداد؟ آيا بايد آن را بگيرم؟
    در نهايت الان کمي شکل مشکل عوض شده يعني گاهي قاطي که مي کنه و البته موجب اعصاب خردي هم هست، کليدهاي وسط رو نمي زنه يعني 2 و 5 و 8 و صفر!!
    به نظر من تاچ اصلي رو بگير ببر گارانتي اصلي سامسونگ شركت مايكروتل خيابون مطهري تقاطع سهروردي

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_z051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه جای دور...

پيش فرض

با سلام،
    لطفا ارشاد نماييد
    ُSW VER
    S800MJPJB2
    CSC VER
    S8003JPJA1
    دوست عزیز واسه منم این مشکل پیش اومده بود...
    این گوشی با هوای رطوبت مشکل داره نیازی به تعمییر هم نداشت مال من تو جیبم بود تاچش قاطی کرده بود خودش بعد از نیم ساعت درست شد
    شما گوشی رو یه جایی بزارید هوا خوب باشه رطوبت نباشه ببین چه نتیجه ی میگیرید

موفق باشید..

داره خودمونی میشه hsajj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خواستم بدون کسی راجع به ROUTE 66 اطلاعاتی داره هرکس هرچی بلده بگه
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

اين لينكي كه گذاشتيد تاريخش گذشته و پاك شده
    زماني هم كه اپ بود سرعت دانلودش كم بود

من خودم از اينجا دان كردم به حجم 127 مگ:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    براي اموزشش هم اين تاپيك رو و پست اولش رو بخوني همه چيز گفته شده
    كاره 1 دقيقست كلا

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آقا خیلی ممنون .فقط یه سوال من هر کاری میکنم توی این لینک موبایلستان نمیره و میگه:

شما اجازه دسترسي به اين صفحه را نداريد . به يكي از دلايل زير :
    1. ممكن است ارسال پست در این انجمن برای همه غیرفعال شده باشد. برای اطلاعات بیشتر به قوانین این انجمن مراجعه کنید
    2. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    3. ممكن است نام كاربري شما توسط ایمیل فعال سازی، فعال نشده باشد
    4. ممكن است اين موضوع به دليل رعايت نكردن قوانين بسته شده باشد

اینم بگم که 2 سالی میشه که توی موبایلستان عضو هستم ولی خیلی وقته نرفتم. بازم اگه راهنمایی کنی ممنونت میشم.

در ضمن fw گوشی من (s8003 JPIF1(EDO1 هست.تقریبا 7 ماهی میشه که دارمش مشکلی ندارم.به نظر شما ارزش داره عوضش کنم؟ یا نه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

آقا چرا این تاپیک خلوته؟
    یه جوون مرد پیدا نمیشه جواب بده؟
    Last edited by yaHyaQazmis1; 17-02-2011 at 00:15.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •