با سلام،
بنده سوالي داشتم که نديدم کسي مطرح کرده باشد يا گير اين مشکل افتاده باشد.
دو روز پيش به صورت ناگهاني صفحه لمسي گوشي قاطي کرد، يعني مثلا اگر روي عدد دو مي زدم،يک را مي گرفت،اگر روي سه مي زدم دو را مي گرفت و عدد هاي 3 و 6 و 9 را که اصلا نمي شد زد. گوشي را خاموش و روشن کردم اوضاع بدتر شد چون رمز ورودي من هم دو تا از اين عددها را داشت. زنگ زدم به گارانتي گفت که بايد صفحه تاچ عوض شود، 40 هزار تومان پول ناقابل و 48 ساعت هم زمان. بردم تعميراتي محل اول با ترفندي که نفهمديم وارد منوهاي گوشي شد و گفت کليبره نميشه، با 40 هزار تومان و 4 ساعت وقت، درستش کرد ولي امروز ديدم گوشي باز قاطي کرده يعني گاهي همون اشکال بروز مي کنه و گاهي خود به خود درست مي شه. وقتي هم که خرابه در منوي پاک نيمه درسته يعني فرض کنيد در صفحه اصلي من کليد آوردن منو يا همان فلش برگشته رو مي زنم اما به جاي اون دو تا کليد انورتر يعني دفترچه تلفن باز مي شه، مي زنم برگرده ، کليد ديليت فعال مي شه ولي وقتي اسامي با مربع هاي جلوشون ميان که مثلا من ديلين کنم،توي مربع ها به درستي تيک مي خوره، يعني در حالت صفحه قاطي کرده،با اين که اين مربع هاي تيک زدن تقريبا در منتهي عليه سمت راست تاچ پد قرار دارن (جايي که کليدهاي 3 و 6 و 9 هستن و نمي شه در منوي شماره گيري با اونا کار کرد يا در منوي اصلي هم به همين صورت حتي کاليبره کردن هم مقدور نيست چون نقطه قرمز مي زنه به جاي آبي گويي يک سانت سمت راست صفحه اصلا لمسي نيست) کار مي کنن.
چند بار هم فريمور را عوض کردم البته با اين توضيح که وقتي طبق راهنمايي ها جلو رفتم و 4 فايل را تيک زدم ديدم هيچ اتفاقي نمي افته براي همين پنجمين فايل را هم در ليست لودر تيک زدم و وارد کردم (اف اس يه چيزي بود که آخرش هم عربيک نوشته بود) اونوقت زماني که کار دانلود تمام مي شد و من باطري را جا گذاري مي کردم، با نوشته ريز سامسونگ اينيشيالايز مي اومد و گوشي بعد يک دقيقه اي خاموش مي شد البته من جز ريست شدن گوشي تغيير ديگري حتي عوض شدن وال پيپر رو در گوشي نديدم.
لطفا ارشاد نماييد

ُSW VER
S800MJPJB2
CSC VER
S8003JPJA1