تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 219 از 469 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229269319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

من شوخی کردمها ناراحت نشین - جای منو که تنگ نکردین. ولی فاصله ی بین پستهای سوتی رو زیاد میکنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه armin-radin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چه اسپم بازاریه سوتی های همه ته کشیده دیگه کسی سوتی یادش نیست؟؟

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که خیلی وقت پیش گفتم اینجا هم داره اسپم بازار میشه! کمتر اسپم بازی کنید تو رو خدا.

پروفشنال DHAMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ؟

1

چند روز پيش با چند تا از دوستامون تو پارك داشتي ميرفتيم كه من يه زنه رو ديدم (ازپشت) كه عين خاله ما بود حتي لباساش. ما هم رفتيم جلو دستمو نو گزاشتيم رو چشم اين زنه گفتيم تو پارك چي كار ميكني كلك اين يارو هم كه كپ كرده بود گففت شما؟دستتون رو برداريد آقا.اشتباه گرفتين.گفتم اگه گفتي من كيم؟يه لحظه ساكت شد بعد گفت احمد تويي خيلي شوخيه بي مزه اي بود قلبم ريخت.من هم سرمو بردم جلو گفتم دالـــــــــي يه هو ديدم اه اين كيه ديگه منم تا ديدم ضايع بازيه شروع كردم به عضر خواهي :43::43:اين يهرو هم افتاد دنباله ما هي با كيفش ميزد. تو حين فرار فقط متو ديدم كه اينجوري نگاه مي كردن.رفيقامونم اين جوري

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چند روز پيش با چند تا از دوستامون تو پارك داشتي ميرفتيم كه من يه زنه رو ديدم (ازپشت) كه عين خاله ما بود حتي لباساش. ما هم رفتيم جلو دستمو نو گزاشتيم رو چشم اين زنه گفتيم تو پارك چي كار ميكني كلك اين يارو هم كه كپ كرده بود گففت شما؟دستتون رو برداريد آقا.اشتباه گرفتين.گفتم اگه گفتي من كيم؟يه لحظه ساكت شد بعد گفت احمد تويي خيلي شوخيه بي مزه اي بود قلبم ريخت.من هم سرمو بردم جلو گفتم دالـــــــــي يه هو ديدم اه اين كيه ديگه منم تا ديدم ضايع بازيه شروع كردم به عضر خواهي :43::43:اين يهرو هم افتاد دنباله ما هي با كيفش ميزد. تو حين فرار فقط متو ديدم كه اينجوري نگاه مي كردن.رفيقامونم اين جوري

بد ضایع شدی
    چرا اینجا این همه اسپم دادن آکوا فقط منو خورد
    بچه ها دیگه سوتی نمیدین؟؟؟ منم دیگه اسپم نمیدم

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

بیا زدن عکس مکسای مارو پاک کردن
    من نگفتم مشکل داره گفتی بزار
    حالا خوبه بن نشدم
    باز یه سری عکس میزارم

بابا مرسي به اين انصاف
    كجا دارن استخدام مي كنن ما هم بريم

همه جور چراغ داريم به جزچراغ پشت سر آدمها

جديد ترين مدل هندز فري اومد

نامردي از اين بيشتر

تبليغ جالب تلسكوپ
    البته در اين كه چين دنيا رو فتح كرده شكي نيست
    عكس اول ماه رو نشون ميده - عكس دوم پرچم نصب شده روي ماه - عكس سوم هم نوشته روي پرچم آمريكا كه نوشته Madi In China

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

چند روز پيش پياده داشتم مي رفتم خونه دوستم٬ يه ماشين كنار خيابون پارك بود٬ اينجا تو دبي همه شيشه ماشينهاشونو دودي مي كنند كه توي ماشين ديده نشه٬ و يه مزيت ديگه اي هم كه داره اينه كه مي شه به عنوان اينه ازش استفاده كرد٬ اقا جان من همينكه از پيش اين ماشين رد شدم هوس كردم يه نگاهي به سر و صورتم بندازم ببينم مرتبه يا نه؟؟!11 همين جوري مقابل شيشه در راننده وايستادمو داشتم موهامو يه خورده جمع و جورش مي كردم و خودتون ديگه مي دونيد دخترها وقتي مقابل اينه قرار مي گيرند چقدر دقيق تمام سر و صورتشونو بررسي مي كنند٬ منم كه سخت مشغول بودم يه دفعه ديدم صداي موتور ماشين اومد و ببببببببببله اقا پاشو گذاشت رو گاز رو رفت و من موندمو ادماي دور و ورم كه بهم مي خنديدند٬خداييش بد جور ضايع شدم٬اصلا به اين فكر نكرده بودم كه كسي تو ماشينه

داره خودمونی میشه Black Tiger80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یه سوتی
    یه روز نشسته بودیم تو کلاس بیکار بودیم همش ادا در میاوردیمو سر وصدا میکردیم
    وسطه این هیر و ویر یهو یکی از دوستام اومد تو منو بغل کردم و همش میگفت مهسا مهسا(اخه یکی از معلمایی رو که خیلی دوس داش دیده بود و از ذوقش اینجوری میکرد)اغا بچه هام سر و صدایی را انداخته بودن که نگو از دریچه ی کولرم صدا میرف کلاس بغلی که فیزیک داشتن.معلم فیزیکه یه مرد بد اخلاقه.یهو دیدیم معلمه اومد کلاس ما درو باز کرد.تنها کسیم که متوجه نشد همین دوست ما بود(اخه پشت به در بود)همه ساکت شدن.معلمم هیچی نمیگف(همون نگاه عاقل اندر سفیه)منم هرچی میگفتم دنیا اومد حالیش نمیشد
    اخر سر برگشت دید وای این دیگه کیه اومده اینجا .؟خشکش زد .معلمونم گفت افرین دنیا.اونم تایه هفته تو شک بود
    سلام. ميشه بگيد اينجا منظورتون با كي بوده؟؟؟؟؟؟

تنها آغا ي معروفي كه من ميشناسم " آغا محمد خان قاجار " بوده. من فكر ميكردم اينجا همه آقا هستند. حالا اگه اشكالي نداره " آغا" ي اينجا، كه شما ميشناسيدس به ما هم معرفي كنيد!!!

آخر فروم باز eshghe eskate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    In Others Heart

12

سلام. ميشه بگيد اينجا منظورتون با كي بوده؟؟؟؟؟؟

تنها آغا ي معروفي كه من ميشناسم " آغا محمد خان قاجار " بوده. من فكر ميكردم اينجا همه آقا هستند. حالا اگه اشكالي نداره " آغا" ي اينجا، كه شما ميشناسيدس به ما هم معرفي كنيد!!!
    این اغا مث لفظش تو فارسی نوشته میشه
    تو مه ارز من شوت تر تر ترییییییی

داره خودمونی میشه Black Tiger80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این اغا مث لفظش تو فارسی نوشته میشه
    تو مه ارز من شوت تر تر ترییییییی

سلام دوست عزيز
    ميدوني من كلا فارسيم ضعيفه!!!!! هم معني كلمات رو درست نميدونم مثل " آقا " و " آغا ". و هم اينكه همه كلمات فارسي رو نميتونم درست بخونم و معنيشون رو بفهمم.

ضمن اينكه من IQ پاييني هم دارم و اصلا منظورتون رو از اين پستتون نفهميدم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •