سلام.فیفایی(برای pc) که من بازی میکنم قسمت virtual proرو نداره.مال شما هم اینجوریه.من 2000تومن خریدم.اگه اینجوری نیست بگید تا برم یکی دیگه بخرم.
سلام.فیفایی(برای pc) که من بازی میکنم قسمت virtual proرو نداره.مال شما هم اینجوریه.من 2000تومن خریدم.اگه اینجوری نیست بگید تا برم یکی دیگه بخرم.
دوستان برای ساخت اکانت در فیفا 10 شما به داخل بازی نروید بروید به start بعد به all program بعد به ea sport بعد fifa 10 بعد Electronic Registration داخل اون گزینه creat acont بزنید
خیلی راحت
بچه ها سلام من يكي از ديوونه هاي فيفا هستم لطفا من رو راهنمايي كنيد من وقتي روي online game ميزنم اين پيغام رو ميده
Please sign into the Sign in widget in order to access online features in FIFA 10
نسخه PC مود Be A Pro (Club and Country) هست ویرچوآل پرو برای کنسول های نکست جنریشن هست (X360 , PS3)
ممکنه که این بازی قشنگ نباشه من هم از این بازی خیلی خوشم نمیاد ولی این دلیل نمیشه که بخوام توهین کنم بالاخره کسانی هم هستند که از pes بدشون میاد اما درسته که بیان و به کسانی که pes بازی میکنن اهانت کنن؟.
سلام بچه ها...این پچ رو از سایت زیر برای pc حتمآ دانلود کنید
خودتون قضاوت کنین!
باید خدمتتون عرض کنم که وقتی پچ رو extract میکنین 4 تا فایل پچ رو میریزه که خودم شخصآ همه رو امتحان کردم و نوع Vibrant رو ترجیح میدم
[URL]http://www.soccergaming.com/forums/showthread.php?t=160607&page=9[/URL] لینک سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک مستقیم
![]()
Last edited by underworld; 16-10-2009 at 16:49.
دوست عزيز من خودم طرفدار هر دو بازي هستم (هم pes هم fifa )و هر كدوم بيشتر بهم حال بده ،اونو بازي ميكنم(خواهشا توهين نكنيد).
در ضمن به اطلاع برسانم طبق اخرين اخبار منتشره از EA هنوز فيفا 2010 بطور رسمي وارد بازار جهاني نشده(يعني نسخه اي كه شما با اون بازي كردي قلابيه!!)فقط اونو آنلوك كردن،اگه متوجه شده باشيد حتي اين نسخه فيلم اول بازي رو(كه در تمام نسخه هاي پيشين فيفاموجود بوده)هم نداره.پس منتظر نسخه اصلي بازي باشيد،بعد قضاوت كنيد.
نكته:EA تاريخ انتشار رسمي فيفا 2010 رو 2 اكتبر اعلام كرده،, پس تا وارد بازار جهاني بشه و بدست منو شما برسه ،قطعا مدتي طول خواهد كشيد.پس براي خريد اون عجله نكنيد و گول حرفهاي فروشنده بازيها رو نخوريد(كه مثلا بازي نسخه اصليه و هولوگرام وزارت ارشاد داره و از اين قبيل حرفا...).
امروز 16 اکتبره و 2 هفته از عرضه ی بازی در اروپا می گذره. 22 یا 23 اکتبر هم در آمریکای شمالی عرضه میشه. شما میگه 2 اکتبر عرضه شده، بعد میگه وارد بازار جهانی نشده! خوب معلومه که نشده! چون فقط در منطقه ی اروپا عرضه شده و نسخه ی موجود در ایران هم نسخه ی اروپایی به حساب میاد.دوست عزيز من خودم طرفدار هر دو بازي هستم (هم pes هم fifa )و هر كدوم بيشتر بهم حال بده ،اونو بازي ميكنم(خواهشا توهين نكنيد).
در ضمن به اطلاع برسانم طبق اخرين اخبار منتشره از EA هنوز فيفا 2010 بطور رسمي وارد بازار جهاني نشده(يعني نسخه اي كه شما با اون بازي كردي قلابيه!!)فقط اونو آنلوك كردن،اگه متوجه شده باشيد حتي اين نسخه فيلم اول بازي رو(كه در تمام نسخه هاي پيشين فيفاموجود بوده)هم نداره.پس منتظر نسخه اصلي بازي باشيد،بعد قضاوت كنيد.
نكته:EA تاريخ انتشار رسمي فيفا 2010 رو 2 اكتبر اعلام كرده،, پس تا وارد بازار جهاني بشه و بدست منو شما برسه ،قطعا مدتي طول خواهد كشيد.پس براي خريد اون عجله نكنيد و گول حرفهاي فروشنده بازيها رو نخوريد(كه مثلا بازي نسخه اصليه و هولوگرام وزارت ارشاد داره و از اين قبيل حرفا...).
Last edited by Yi Yi; 16-10-2009 at 16:43.
چقدر بده فیفا دو نسخه داره ! Next و Current !
کسایی که کنسول ندارن و عاشق فیفا هستن باید چی کار کنن ؟!
[ uɐuoʞ ızɐq sǝd uɐɯʇɐɥ]
من بازی رو روی xp که اجرا میکنم فریم 60 میده....ولی روی vista تقریبا کند میشه (فریم 30)
مال شما هم همینطوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)