تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 219 از 312 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام.فیفایی(برای pc) که من بازی میکنم قسمت virtual proرو نداره.مال شما هم اینجوریه.من 2000تومن خریدم.اگه اینجوری نیست بگید تا برم یکی دیگه بخرم.

داره خودمونی میشه underali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان برای ساخت اکانت در فیفا 10 شما به داخل بازی نروید بروید به start بعد به all program بعد به ea sport بعد fifa 10 بعد Electronic Registration داخل اون گزینه creat acont بزنید
    خیلی راحت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بچه ها سلام من يكي از ديوونه هاي فيفا هستم لطفا من رو راهنمايي كنيد من وقتي روي online game ميزنم اين پيغام رو ميده

Please sign into the Sign in widget in order to access online features in FIFA 10

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام.فیفایی(برای pc) که من بازی میکنم قسمت virtual proرو نداره.مال شما هم اینجوریه.من 2000تومن خریدم.اگه اینجوری نیست بگید تا برم یکی دیگه بخرم.
    نسخه PC مود Be A Pro (Club and Country) هست ویرچوآل پرو برای کنسول های نکست جنریشن هست (X360 , PS3)

5. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

به نظر من وقتی ادم میشینه fifa 10 رو بازی میکنه انگار ادم دستشوییش میگیره. البته ببخشیدا.
    ممکنه که این بازی قشنگ نباشه من هم از این بازی خیلی خوشم نمیاد ولی این دلیل نمیشه که بخوام توهین کنم بالاخره کسانی هم هستند که از pes بدشون میاد اما درسته که بیان و به کسانی که pes بازی میکنن اهانت کنن؟.

7. 3 کاربر از mohsen_gh1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض Best Patch Released so far

سلام بچه ها...این پچ رو از سایت زیر برای pc حتمآ دانلود کنید
    خودتون قضاوت کنین!
    باید خدمتتون عرض کنم که وقتی پچ رو extract میکنین 4 تا فایل پچ رو میریزه که خودم شخصآ همه رو امتحان کردم و نوع Vibrant رو ترجیح میدم

[URL]http://www.soccergaming.com/forums/showthread.php?t=160607&page=9[/URL] لینک سایت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک مستقیم

Last edited by underworld; 16-10-2009 at 16:49.

9. 5 کاربر از underworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kordmantanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض درباره فيفا 2010 زود قضاوت نكنيد!!

به نظر من وقتی ادم میشینه fifa 10 رو بازی میکنه انگار ادم دستشوییش میگیره. البته ببخشیدا.
    دوست عزيز من خودم طرفدار هر دو بازي هستم (هم pes هم fifa )و هر كدوم بيشتر بهم حال بده ،اونو بازي ميكنم(خواهشا توهين نكنيد).
    در ضمن به اطلاع برسانم طبق اخرين اخبار منتشره از EA هنوز فيفا 2010 بطور رسمي وارد بازار جهاني نشده(يعني نسخه اي كه شما با اون بازي كردي قلابيه!!)فقط اونو آنلوك كردن،اگه متوجه شده باشيد حتي اين نسخه فيلم اول بازي رو(كه در تمام نسخه هاي پيشين فيفاموجود بوده)هم نداره.پس منتظر نسخه اصلي بازي باشيد،بعد قضاوت كنيد.
    نكته:EA تاريخ انتشار رسمي فيفا 2010 رو 2 اكتبر اعلام كرده،, پس تا وارد بازار جهاني بشه و بدست منو شما برسه ،قطعا مدتي طول خواهد كشيد.پس براي خريد اون عجله نكنيد و گول حرفهاي فروشنده بازيها رو نخوريد(كه مثلا بازي نسخه اصليه و هولوگرام وزارت ارشاد داره و از اين قبيل حرفا...).

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزيز من خودم طرفدار هر دو بازي هستم (هم pes هم fifa )و هر كدوم بيشتر بهم حال بده ،اونو بازي ميكنم(خواهشا توهين نكنيد).
    در ضمن به اطلاع برسانم طبق اخرين اخبار منتشره از EA هنوز فيفا 2010 بطور رسمي وارد بازار جهاني نشده(يعني نسخه اي كه شما با اون بازي كردي قلابيه!!)فقط اونو آنلوك كردن،اگه متوجه شده باشيد حتي اين نسخه فيلم اول بازي رو(كه در تمام نسخه هاي پيشين فيفاموجود بوده)هم نداره.پس منتظر نسخه اصلي بازي باشيد،بعد قضاوت كنيد.
    نكته:EA تاريخ انتشار رسمي فيفا 2010 رو 2 اكتبر اعلام كرده،, پس تا وارد بازار جهاني بشه و بدست منو شما برسه ،قطعا مدتي طول خواهد كشيد.پس براي خريد اون عجله نكنيد و گول حرفهاي فروشنده بازيها رو نخوريد(كه مثلا بازي نسخه اصليه و هولوگرام وزارت ارشاد داره و از اين قبيل حرفا...).
    امروز 16 اکتبره و 2 هفته از عرضه ی بازی در اروپا می گذره. 22 یا 23 اکتبر هم در آمریکای شمالی عرضه میشه. شما میگه 2 اکتبر عرضه شده، بعد میگه وارد بازار جهانی نشده! خوب معلومه که نشده! چون فقط در منطقه ی اروپا عرضه شده و نسخه ی موجود در ایران هم نسخه ی اروپایی به حساب میاد.
    Last edited by Yi Yi; 16-10-2009 at 16:43.

12. 3 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال SPY.07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    وینترهل

پيش فرض

چقدر بده فیفا دو نسخه داره ! Next و Current !
    کسایی که کنسول ندارن و عاشق فیفا هستن باید چی کار کنن ؟!

[ uɐuoʞ ızɐq sǝd uɐɯʇɐɥ ]

14. این کاربر از SPY.07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

من بازی رو روی xp که اجرا میکنم فریم 60 میده....ولی روی vista تقریبا کند میشه (فریم 30)
    مال شما هم همینطوره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •