ممنون از پیشنهادتون.حالا اگه فقط همین 5550 رو بتونیم بگیریم چی؟مشکلی نداره؟بعد اینکه میگین full led منظورتون چیه؟
ممنون از پیشنهادتون.حالا اگه فقط همین 5550 رو بتونیم بگیریم چی؟مشکلی نداره؟بعد اینکه میگین full led منظورتون چیه؟
بله درسته منظورم بین دو مدل EX500 و کواترون هست .
آیا شارپ کواترون همون LE820 هست ؟ آیا 32 اینچ هم داره یا نه ؟ قیمتش رو هم اگر بگین ممنون میشم
آیا کیفیت صدای شارپ کواترون از سونی LCD EX500 بهتره یا در یک حد هستند ؟
با توجه به راهنمایی شما امکانش هست که همون کواترون رو بگیرم .
Last edited by Setareh 2006; 30-10-2010 at 08:19.
-به نظر من با توجه به هم قيمت بودن تقريبي با c650 سراغ اون برين
-در مورد اينكه چه تفاوت هايي دارند ميتونيد تاپيك زير رو بخونيد كاملا متوجه ميشين و شايد نظرتون عوض شد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-بله le 820 كه از تكنولوژي rgby استفاده ميكنه ميتونيد توضيحاتي رو به فارسي اينجا بخونيد:
-اما در مورد اينچ ها فكر ميكنم 40 اينچ به بالا هست
-در مورد قيمت خوب كمي overprice هست 40le820 نزديك 2.6
با سلام خدمت دوستان
من به شخصه از مارک سونی خوشم میاد برای خرید ال ای دی اما به گفته بعضی از دوستان سامسونگ و ال جی هم مدل های خوبی هستن و هیچ تفاوتی با سونی ندارن و اگر هم سونی قیمت بالایی میگیره فقط پول مارک شو میگیره و بس !!!!
مثلا اخرین مدل سری 6 سامسونگ 6900 ال ای دی یکی از دوستانم هفته قبل گرفته بود 1500 اما بطور مثال ان ایکس سونی رو میدن 2300 بنظر خیلی ها که من پرسیدم ارزششو نداره حالا میخواستم از شما راهنمایی بگیرم و البته بعضی ها هم میگن که سامسونگ زود خراب میشه ؟؟؟؟ با این حالت که من به شخصه زیاد از تی وی استفاده میکنم شما چه مارکی و مدلی رو پیشنهاد میکنید ممنون میشم قیمت رو هم بگید
باسلام خدمت همه دوستان بخصوص Alucard* جان وتشکر از همه تلاشهاش
بتازگی یه 40c530 هدیه گرفتم میخواستم ببینم چه جوریاست؟اول گفتم با 550 عوض کنم که اترنت داره اما کاربرد بخصوصی فکرنکنم داره؟
در همین رنج یا فوقش کمی زیادتربا چی عوض کنم که انتخاب خوبی کرده باشم ؟مطالب سایتو نسبتا خوندم،پلاسما پانا G10 چطوره ؟یا یه برند ارزونتر؟یا ex400 یا lh500 ؟
-در مورد over price بودن سوني در بعضي مدل ها همينطوره
-ولي يادمون نره سوني سخت افزار خوبي داشته چيزي كه ازش يادمون هست اكثرا خاطرات خوبي هست
-در مورد خرابي برندها هم خوب ديگه توي هر برندي ممكنه پيش بياد از جمله سامسونگ نميدونم والا چي بگم
-سليقه ونظر شخصي خودت رو در نظر بگير بهترين كار هست
یعنی شما فکر میکنید c650 چون یه lcd تقریبا خوبه نسبت به c5550 که یه led رده پایینه پنل بهتری داره؟
-بحث رده بندي نيست c650 از خيلي از led هاي سري 6 سام هم تصوير وكنتراست قابل قبول تري داره
-بحث تفاوت ال اي دي هاي حاشيه اي وال سي دي هاست
خیلی حیف شد که 32 اینچ نداره چون بودجه من در حد همون 32 اینچ هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)