تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 219 از 1211 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229269319719 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من باید اضافه کنم که اگر نسخه ی نکست که اینهمه ازش تعریف میشه امسال برای PC میومد کاره PES خیلی سخت میشد و مطمئنا خیلی از طرفداراش رو از دست میداد. یعنی اگر کونامی حداکثر تا سال آینده فوتباله خودشو در حد فیفا نکست نکنه به نظرم میدون رو ار دست داده. در کل این رقابت ها همیشه به نفع گیمرها بوده و باعث پیشرفت های خوبی در بازی میشه !

2. 2 کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

خوب البته گیم پلی که برای گیمر کاملا سلیقه ای هست وقتی شما 11 ساله به گیم پلی PES عادت کردی طبیعی هست که چون نمی تونی با گیم پلی فیفا خودت رو وفق بدی با خودت می گی که گیم پلی بدی داره برعکس اونهایی که فیفا خور هستند از گیم پلی PES بدشون میاد. ولی در کل گیم پلی به این نمی گن که شما باهاش اونقدر راحت بتونی کارهای غیر طبیعی انجام بدی البته به صرف یک گیم خوبه ولی یه فوتبال سیمولیشن باید حس یک فوتبال رو به آدم منتقل کنه که این رو شما فقط توی فیفا می تونی ببینی داشتن حرکات مختلف از قبیل دریبل ها اجرای تاکتیک های فردی و ... همگی مسایلی هستند که فیفا غنی هست در اونها در حالی که PES هیچ وقت نتونسته به این این حد موفق عمل کنه در زمینه شبیه سازی البته این طبیعی هست چون کارشناسان فوتبالی که که در ساخت فیفا همکاری می کنن خیلی سرتر از کسانی هستند که PES رو حمایت می کنن. چیزهای زیادی توی PES هست که دور از واقعیت هست و در واقع همین مسئله باعث شده گیمرهای زیادی بهش علاقمند باشن چون می تونن یه تنه هر کاری که بخوان انجام بدن فقط یکم تمرین می خواد ولی توی فیفا یه بازیکن واقعا نمی تونه تیم یک نفره باشه اگه امتحان کنی یه بار فیفا رو متوجه حرف من میشی البته PES در زمینه های زیادی خیلی سر هست از نظر من که هر کدوم برای خودشون بحثی جداگانه دارن به هر حال بحث در مورد قسمتهای مختلف دو بازی بسیار کار تخصصی هست. که فکر کنم از حوصله این تاپیک خارج باشه. به هر حال ما هم مثل بقیه طرفداران منتظر انتشار بازی هستیم تا ازش لذت ببریم
    نه اتفاقا بحث عادت کردن نیست و من فیفا رو قبل تر سری فوتبال کونامی بازی می کردم وسابقه فیفایم بیشتره . فوتبالی که تو سگاه اومد و باعث انقلاب بازی های ورزشی به خصوص فوتبال شد فیفا 94 یا 95 بود اگه اشتباه نکنم. من رو سگا بازی می کردم هر سال هم در کنار pes . فیفا رو هم دارم و اونم بازی می کنم . کلا هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن تو 2009 هم فیفا بهتر pes عمل کرد در زمینه انمیشن و گرافیک به خصوص . از لحاظ گیم پلی کلا pes گیم پلی خاصی داره که هیچ فوتبالی نداره البته سلیقه هم نمیشه منکر شد اگرم نظرسنجی برگزار بشه بین گیم پلی این دو فوتبال بین دوست داران تو همین فروم اطمینان دارم pes در رده نخست باشه

موفق باشی .

4. 3 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من 11 ساله سری فوتبال کونامی رو بازی می کنم تا به امروز از ورژن 98 که دقیق حضور ذهن ندارم چه وینیگ الونی میشد فکر کنم 1 یا 2 بود .این بازی واس من زندگیه چند باری سیستم عوض کردم واسش و کنسول خریدم و ارتقا دادم !

مهم ترین چیزی که pes رو متمایز میکنه از رقیب سنتیش فیفا . گیم پلی شاهکارش هست و بس .

امیدوارم امسال شاهد تغییرات زیادی تو گرافیک و انیمیشن بشه . انیمیشن های pes نسبت به فیفا فوق العاده افتضاح هست .

نکته ای که عجیب طی این 11 سال رفع نشده. دستکش های دروازه بان هاس که هر سال من به امید حل شدن این مشل میشینم باز همچنان پا برجاست ! دستکشای دروازبان ها همه گی از نوع دستکش جوشکاری هست و یه نوع در تک رنگ سفید !!!!!! نمی دونم کونامی چرا این مشکل رو حل نمیکنه . دستکش قد قبر بچه س تا دستکش دروازبانی
    دوست عزیز امسال دستکش دروازبانی به طور کامل حل شده و جواز گرفته

6. 3 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بله منم منکر این نیستم که PES خور زیاد داریم توی همین فروم قبلا هم گفتم شما استقبال از تاپیک ها رو مقایسه کنی می بینی که PES واقعا بیشتر طرفدار داره

8. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

دوست عزیز امسال دستکش دروازبانی به طور کامل حل شده و جواز گرفته
    به فال نیک واقعا 11 سال رو اعصاب بود .

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

حسین جان اگه میتونی این متن رو ترجمه کن مقایسه pes10و fifa10 :

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام !
    نسخه PC کی منتشر میشه !؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

سلام !
    نسخه PC کی منتشر میشه !؟
    مگه پست اول را نخوندین؟!
    تاریخ انتشار: 23 اکتبر 2009(اول آبان 1388)

13. این کاربر از S A A M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

نه اتفاقا بحث عادت کردن نیست و من فیفا رو قبل تر سری فوتبال کونامی بازی می کردم وسابقه فیفایم بیشتره . فوتبالی که تو سگاه اومد و باعث انقلاب بازی های ورزشی به خصوص فوتبال شد فیفا 94 یا 95 بود اگه اشتباه نکنم. من رو سگا بازی می کردم هر سال هم در کنار pes . فیفا رو هم دارم و اونم بازی می کنم . کلا هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن تو 2009 هم فیفا بهتر pes عمل کرد در زمینه انمیشن و گرافیک به خصوص . از لحاظ گیم پلی کلا pes گیم پلی خاصی داره که هیچ فوتبالی نداره البته سلیقه هم نمیشه منکر شد اگرم نظرسنجی برگزار بشه بین گیم پلی این دو فوتبال بین دوست داران تو همین فروم اطمینان دارم pes در رده نخست باشه

موفق باشی .
    دوست عزیز تو گیم پلی PES عمرا به پای Fifa نمیرسه! البته نسخه PC فیفا را نمیگما نسخه کنسولی که فقط برای دو کنسول برتر Xbox360 , PS3 را میگم اگه با یکی از این دو کنسول Fifa را بازی کنید! تفاوت بسیار زیاد این بازی نسبت به PES را متوجه میشین! که متاسفانه FIFA فقط برای این دو کنسول نکست جن هست!

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از دمو PC خبری نشد ؟ معمولا 2-3 هفته قبل از انتشار میدادن بیرون ... ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •