جواب منو کسی نداد ها
برو بچ الجی نا امیدم نکنید
باید بگم که mp4 کیفیت بالا با سایز 240 *320 زدم کار نکرد.
مموری هم که من امتحان نکردم. شما فرمتش کن شاید درست شد.
اگر نشد با مموری دیگه تست کن. اگرم نشد که مشکل از گوشیه.
چه معنی داره که تا چند تا نرم افزار رو این گوشی میریزی میگه نوبت تو به سر رسید جواب عالی ندادی! (محدودیت نصب) نمیشه کاریش کرد؟ من نرم افزارو بازی زیاد دارم نمیتونم نصبشون کنم اعصابم داره خط خطی میشه همش میگه جا نداریمممممممممم! اگه از دوستان راه حلی میدونن عنوان کنن بهرهمند شیم!
من کل کنسرت مایکل جکسونو با سایز 240*352 با بهترین کیفیت تصویر و صدا به mp4 تبدیل کردم حجم کلش هم بالایmg 800 بود.
- برو بچ من که نتونستم تا پنج شنبه تحمل کنم دیروز خریدمش خیلی باهاله.
transcend بوده.خوبه.چند گرفتی داش مجید ؟
آره اگه مسعود میومد اینجوری :میرفتیم تو مغازه میگفتیم تخفیف بده 2 تا ور داریم
![]()
دیگه همینیه که هست. ولی خوبیش اینه که محدودیت حجمی سه مگ رو دیگه نداره و اونو ورداشتن.
من بیشتر 3gp با بهترین کیفیت و سایز 240*400 میزنم
mp4با کیفیت عالی رو توش جواب نمیده و ساپورت نمیکنه حتی در سایز 240 *320
تست کردم. در ضمن من با Total Video Converter تبدیل میکنم و کیفیتش رو هم میبرم رو بالاترین، سایزش هم همینطور. فرار از زندان یک قسمتش مثلا 130 مگه، تبدیل کردم به 3gp شد نزدیکای 200 مگ
مبارکه
چه رنگی؟
قیمت؟
فک کنم همین باشه.
من دو گیگ رو 11 خریدم.
برادر مجید :
من با برنامه ی Allok Video to MP4 Converter فیلمارو با همون بهترین کیفیت به mp4 تبدیل میکنم که گوشیم هم به راحتی با همون سایزی که گفتم پخشش میکنه.
ولی با Total Video Converter نتوستم با 3gp رو کیفیتش رو به کیفیت عالی تنظیم کنم.ینی ارور میداد.
بروبچ خریدمش/
نقره ای. گارانتی اصل/ 148 تومن با کیف اورجینال نقره ای رنگ/با کیفش خیلییییی حال کردم.
الان گذاشتمش 8 ساعت شارژ بشه.2 ساعت کار کردم 2 تا خونه ی شارژش تموم شد خاموش کرد.
لطفا بقیه بجه هایی که تازگی خریدن هم بیان قیمت بگن.
محید جان شما چند گرفتی ؟
آقا مسعود هم که هنوز نگرفته انگار.
اقا گرفتم . چه چیزیه لامصب !!!
145 با گارانتی اصلی . دور قرمز !!!
یه رم 4 توشیبا کلاس چهارمی هم انداختم روش 15 تومن !!!
اینو بگم رفیقم هم باهام اومده بود گوشیشو بفروشه . اینو که دید . مخصوصا قیمتشو . صبر نکرد زودتر از من رفت خرید . 2کوکی تو بار خرید !!!!
کیفیت صفحه توپ . یه نقشه تهران 8 مگی زدم به تنگش آخ نگفت !!!
من که خیلی حال کردم !!!
فقط یه چیزی وقتی می خوای توی فایل doc اسکرول کنی چه جوریه !؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)