حالا یه غلطی کردم!
بابا خودمم همینا رو پیدا کردم! پاک کردم.. همون ایکون های ابی رنگ!
همه کار کردم دیگه...! بدون نتیجه!
کرک که همون razor1911 و بچ هم 1.2...
ای بابا...
بابا با این اوضاع بازی نکنیم که بهتره!!
ممنون میشم واسم پیدا کنی
حالا یه غلطی کردم!
بابا خودمم همینا رو پیدا کردم! پاک کردم.. همون ایکون های ابی رنگ!
همه کار کردم دیگه...! بدون نتیجه!
کرک که همون razor1911 و بچ هم 1.2...
ای بابا...
بابا با این اوضاع بازی نکنیم که بهتره!!
ممنون میشم واسم پیدا کنی
[quote]update to the newest [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (180.84)/[url="http://game.amd.com/us-[/quote]
واس من که 182 هست... امتحان میکنم ببینم چی میشه.. مرسی بازم
سلام دوستان
میخواستم مطمئن بشم که این بازی به کارت گرافیک Intel نمیخوره!
آخه خیلی زوره و من باورم نمیشه!
ممنون![]()
به نظرم Intel فقط Cpu میزنه.
والا شاید من نشنیدم :-??
ولی Intel شرکتی هست که Cpu میسازه.
موفق باشین.![]()
کارت گرافیک خیلی از لپ تاپ ها رو توی برگه مشخصات Intel زده ، حافظه ی DEDICATED هم ندارن..
موید باشین ..
آقا یه سوال:
تو رانندگی وقتی می خوام از یه خیابون به یه خیابونه دیگه بپیچم دوربین خیلی دیرتر حرکت می کنه و در واقع دوربین سریع نمی ره پشت ماشین قرار بگیره. باید چیکار کنم تا بشه این کار رو کرد؟
بعدش برای دگمه enter نمی شه کاری رو تعریف کرد. من از وقتی یادم می آد تمام gta قبلی ها رو با enter وارد یک ماشین می شدیم الان با این وضعیت سخته!!
راستی یکی می شه آخرین پچ این بازی به همراه آخرین کرک اون رو برام بذاره
دوستان من توی این صحنه مشکل دارم نمی دونم یه باگ از بازی هست یا نه ....
توی این ماموریتم ( اوایل بازی هست ) رفتم ماشین (به جای بدهی ولد) رو از اون 2 تا آدما گرفتم می رم جلوی پارکینگ در باز نمیشه نمی دونم چی کنم .
تصویر .
فکر کنم از گرافیک و این چیزا باشه چون از یه سری زاویه ها پشت در خالیه برای همین توی این تاپیک نوشتم . خواهشمندم راهنمایی کنین .
779 جان دمت گرم درستش کردم... دقیقا نفهمیدم ایراد از .net framework 3.5 رو که نصب کردم ( که فکر نمیکنم چون قبلا که نداشتم) یا چیز دیگه...
اما ایندفعه پاک کردم یه ریست مشتی کردم تمام فایل های xlive رو هم حذف کردم .......... درست شد... به هر حال...
ببین من 3 تا فایل واس هmode دارم.. :
GTA IV ORIGINAL FILES [FOR MODDING]
High Level Systems
Low Level Systems
توی هر کدوم هم همون فایل های .dat هست... میگی کدوم رو باید کجا کپی کنم؟؟ کدوم مناسب دستگاه منه؟؟
چییییییی؟از کجا ملومه کارت گرافیک من چیه؟رولپتاپم یه بر چسبه نوشته روش اینفل ینی باید قید بازیو بزنم؟بازی نصب شد اومدنم اومد ولی...بعد چن لحظه یهو غیب شدم و فقط ماشینا معلوما و خونه ها و زمین و اسمون غیب شدن گرافیکشم یکم میبرم بالا یهو یه نوشته قرمز میاد که بعله گرافیک شما مث خر تو گل مونده از این بیشتر بالا نمیره اسکار فیسم که نصب کردم همینجوری همه غیبن ینی کارتم با هر دو بازی مشکل داره؟در حالی که کارتم 256 و تا یه گیگ باید ساپرت میکرد بگین چیکار کنم غیر ...
این مشخصاتم پیدا کردم راهنماییم کنین لطفا
Intel Centrino 2 Duo T7250 2.0 GHz
2048MB(1024x2) DDRII SDRAM
2MB (L2 Cache)
nVidia GeForce 9300M G with 256MB Virtual RAM
display
15.4" TFT WXGA+ Colour-Shine
ویندوز من 7 سون هست
Last edited by ZEDEHAL DEGE; 17-03-2009 at 11:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)