خیلی گرون گرفتینهایت باید 50 تومن باشه .من دوماه پیش 46 خریدم .الان هم تو بازار فراونه
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خیلی گرون گرفتینهایت باید 50 تومن باشه .من دوماه پیش 46 خریدم .الان هم تو بازار فراونه
![]()
من این سوالو خیلی پرسیدم ولی هیچ کس جوابی نداده دوباره میپرسم کسی هست که 256 آرت داشته باشه چجوریاست از نظر نوسان و سرعت دانلود؟
من يه سوال داشتم:
اگه غير از كد و پسورد خودمون با كد و پسورد همسايمون كه هر دوتامون از يه شركت استفاده ميكنيم وصل بشم مشكلي پيش نميياد.
فردا به اونا از شركت زنگ بزنن بگن كه اينطوري .ممكنه مشكلي بشه يا مشكلي پيش نميياد.
نه فکر نکنم زنگ بزنن چون یکی هم بود مثل شماتو همین تاپیک خودش 512 اکو داشت با اکانت دوستش که برا 64 نامحدود بود وصل میشد![]()
يه چيزيش خوبه كه ماله اونا هم 512 هستش.در ضمن با فكر نميكنم كه نميشه.
بايد مطمئن بشم كه مشكلي فردا بيش نياد
![]()
آره
اما به يه جا ديگه هم زنگ زدم گفت حدود 58
راستي brain جان
اگه خواستي شمارشا بدم زنگ بزني
گفت همين دوروبراي 58 تومن
فكراتا بكن ( اصلا ميگم ADSL نگير.من تازه نهار خوردم.
از 11 تا حالا يه بند پاش بودم
)
كجايي؟ اصفهان كه نيستي؟ گرافيك آباد كجا ميشه دقيقا؟!؟!؟!؟![]()
Last edited by farshadtizhoosh; 30-12-2008 at 16:21.
اصلا شاید متوجه هم نشند!!
اگه با 64 نامحدود روی خط 512 وصل بشی تا 40 گیگ بیشتر نمیتونه دانلود کنه و حجمش تمام میشه البته اگه متوجه نشن شاتل
شاتل تو این موارد زرنگ هست میفهمه من نمیدونستم که 40 GB محدودیت حجمی داره این art home![]()
Last edited by isbn; 30-12-2008 at 16:33.
درسته گرون خریدن من خودم خریدم 44500 البته 1 ماه پیش
خب تصمیمات نهایی داره گرفته میشه :
من حساب کردم فهمیدم که واقعا 3 ماهه اکو به شرطه وجود دانلود شبانه از همشون بهتر و عادلانه تره - همه چی بستگی به کاربردتون داره که ماله اکثرمون بالاست و همینطور به شرطه اینکه دانلوداتونو شب بکنید وگرنه اصلا اکو نخرید بهتره و آرت به صرفه تره-
1 ماهه با 2.5 گیگ = یکسالش میشه 170 تومن ( فکرنکنم گیگ کم بیاریم ) - 512 ش میشه 228 تومن
3ماهه با ماهی 1.5 گیگ = یکسالش میشه 120 تومن ( احتماله کمبود گیگ کمی هست ولی میشه باش ساخت ) - 512 ش میشه 168 تومن
6 ماهه که هیچی ( اصلا توصیه نمیشه )
1 ساله = 88 تومن که حتما گیگ کم میارید و اگه میانگین ماهی 2 گیگ مصرف داشته باشید که کمه کمش 1.5 گیگ هستش ، باید 12 گیگ دیگه بخرید که 72 تومن خالی میشد که جمعا میشه 160 تومن ، اگه 12 گیگ یه جا نخرید براتون گرون تر میشه ( اصلا به هیچ وجه توصیه نمیشه )
... دست همتون درد نکنه ... نزدیک بود یه اشتباه خفن بکنم ... ولی خیلی بی انصافیه گیگی 9 تومن -
پس من همون 3 ماه میگیرم -
خب قضیه این مشخص شد حالا بریم سر اینکه کدوم سرعت رو بگیریم :
اونم که مشخصه 512 از همه بهتره فقط مساله اینکه به خونه ها نمیدن
خب راه حل هایی که میشه برای خونه گرفت :
1-نامه از دانشگاه
2-فرم شرکتی
3-راه حا آقای isbn (مخصوص بچه های تهران )
خب اگه میشه راجع به راه حل 1 و 2 کمی بیشتر توضیح بدید ( من اهله تهران نیستم بچه قمم )
مساله بعدی در مورد انتخاب مودم هستش که میذاریمش باسه بعد -
با تشکر از همگی![]()
هم اکنون 40 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 40 مهمان)