تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 219 از 577 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229269319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

آخر فروم باز moslem.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

من نمیدونم چی باعث شده که از Kde خوشت نیاد... kde هم گرافیکی تر و هم قدیمی تر از گنوم هست!
    حالا که بحث شد میشه بگید کدوم محیط اول اومد kde - Gnome - Xfce ؟

Ahmadra جان من خودم به شخصه گنوم رو واسه این دوست دارم که محیط ساده ای داره سرعتش روی سیستم من نسبت به kde بالاتره

فکر می کنم این که بخواییم یه طرفه جبهه گیری کنیم نامعقول باشه

این جنگ بین گنوم و کی دی ایی همیشه وجود داره دقیقا" مسه استقلال پرسپولیس میمونه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من نمیدونم چی باعث شده که از Kde خوشت نیاد... kde هم گرافیکی تر و هم قدیمی تر از گنوم هست!
    نمی دونم چرا ولی من با Gnome بیشتر حال می کنم ! شاید به خاطر این باشه که اول با اون شروع کردم ! یا شاید هم به خاطر این که تنظیمات صفحهش درست نیست !
    ولی به نظرم KDE خیلی شباهت به دکستاپ ویندوز داره ! در حالی که توی Gnome دقیقا احساس می کنم که وارد یه محیط جدیدی شدم ! با این که این جا ها دیدم که همه تعریف KDE رو می کنن ! ولی در عمل زیاد نپسندیدمش ! به هر حال هر کسی سلیقه ای داره ! ولی فعلا که نصبه ! میشه بگین چه طوری این سایزش رو درست کنم ؟
    مثلا الان روی سیستم معمولی من و مانیتور من باید 1024*768 باشه تا تصویر درست در بیاد ! این فکر کنم یه درجه بالاتره یعنی : 1088*612 هست می خواستم ببینم چه طوری این سایز رو تغییر بدم ...

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

این جنگ بین گنوم و کی دی ایی همیشه وجود داره دقیقا" مسه استقلال پرسپولیس میمونه
    هیچ جنگی بین kde و Gnome نیست، هر دو در کنار هم و بدون دخالت به گسترش هم در حال جلو رفتن هستند،‌آزادی لینوکس همین جا هست، شما سلیقتون به سمت هر کدام از چندین محیط که باشه همون رو انتخاب می کنید، به تعداد نرم افزاری که برای KDE هست برای Gnome هم برنامه هست، ضمن اینکه برنامه ها قابلیت انتقال و استفاده در محیطها رو دارند.
    پس جنگی نیست، قدمت هم مهم نیست، که بگیم Kde قدیمی تر هست و یا جدیدتر.
    Gnome باید سریعتر باشه، چون با C طراحی شده و این مطلب اگر شما برنامه نویسی انجام می دید و منابع سیستمتون کم هست (مانند من) Gnome بیشک بهتر هست، ولی اگر باز سلیقه شما kde هست بی شک برای شما اون بهترین هست.
    نمی دونم چرا ولی من با Gnome بیشتر حال می کنم ! شاید به خاطر این باشه که اول با اون شروع کردم ! یا شاید هم به خاطر این که تنظیمات صفحهش درست نیست !
    ولی به نظرم KDE خیلی شباهت به دکستاپ ویندوز داره ! در حالی که توی Gnome دقیقا احساس می کنم که وارد یه محیط جدیدی شدم ! با این که این جا ها دیدم که همه تعریف KDE رو می کنن ! ولی در عمل زیاد نپسندیدمش ! به هر حال هر کسی سلیقه ای داره ! ولی فعلا که نصبه ! میشه بگین چه طوری این سایزش رو درست کنم ؟
    مثلا الان روی سیستم معمولی من و مانیتور من باید 1024*768 باشه تا تصویر درست در بیاد ! این فکر کنم یه درجه بالاتره یعنی : 1088*612 هست می خواستم ببینم چه طوری این سایز رو تغییر بدم ...
    اول برای نصب Gnome در kubuntu بسته ی ubuntu-desktop رو با دستور:
    sudo apt-get install ubuntu-desktop
    نصب کنید.
    برای رزولوشن به مسیر زیر برید:
    System -> Preferences -> Screen Resolution
    اگر رزولوشن درست شما در اونجا نیست یعنی کارت گرافیک شما و یا تنظیمات گرافیکی شما به درستی نصب نشده.

4. 2 کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

دقیقا همینه. سلیقه ای هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MAR_Programmer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Ubuntu Desktop

1 Virtual Box

سلام
    من چندمین باره که این برنامه Vritual Box رو نصب می کنم اولین با Synaptic نصب کردم حالا هم با برنامه Ubuntu Tweak نمی دونم من بد نصب می کنم یا واقعا برنامه مشکل داره، بعد از نصب برنامه درست و حسابی اجرا میشه، اجازه می ده که یه سیستم مجازی جدید درست کنم اما به محض اجرای سیستم مجازی (حتی برای نصب یه سیستم عامل توی اون) خطا میده لطفا راهنماییم کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با توجه به اینکه من تمام بسته های مورد نیازش رو نصب کردم حالا باید کدوم بسته رو نصب کنم چون توی Synaptic که به دنبال VirtualBox Kernel گشتم یه عالمه بسته پیدا کرد که هیچ کدومشون نصب نبودن و نصب همه اونها رو هم بیشتر از ۵۰۰MB بود در حالی که خود این برنامه از ۱۰MB هم بیشتر نیست حالا من باید چی کار کنم خیلی خیلی بهش احتیاج دارم.
    یه سوال دیگه هم در مورد برنامه Mono وقتی می خوام کدی رو توی اون کامپایل کنم یه خطا می ده:

کد:
    من شاخه مورد نظر رو هم به صورت دستی درست کردم اما هیچ تغییری ایجاد نشد و همین خطا رو مجدد تکرار کرد از اساتید برنامه نویسی توی لینوکس در خواست کمک دارم در ضمن چه طوری می تونم فرم برنامه ای رو که می نویسم توی این IDE ببینم؟؟؟؟؟

لطفا مورد اول رو حتما جواب بدید!!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    من چندمین باره که این برنامه Vritual Box رو نصب می کنم اولین با Synaptic نصب کردم حالا هم با برنامه Ubuntu Tweak نمی دونم من بد نصب می کنم یا واقعا برنامه مشکل داره، بعد از نصب برنامه درست و حسابی اجرا میشه، اجازه می ده که یه سیستم مجازی جدید درست کنم اما به محض اجرای سیستم مجازی (حتی برای نصب یه سیستم عامل توی اون) خطا میده لطفا راهنماییم کنید:
    کد:
    ]
    بسته ی virtualbox-ose-source رو نصب کردید؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Ubuntu Desktop

پيش فرض

بسته ی virtualbox-ose-source رو نصب کردید؟
    این بسته ای رو که گفتی نصب کردم اما بازم همون خطا رو میده حالا چه کار کنم؟؟؟
    در ضمن ممنون از توجهت

ببینید وقتی که توی Synaptic جستجو می کنم این بسته ها رو با نسخه های متفاوت تکرار می کنه:

کد:
    توی خود خطا هم در خواست کرده که بسته virtualbox-ose-modules رو نصب کنم اما همه اینها اولشون با همین عنوان شروع میشه حالا من کدوم یکی رو باید نصب کنم
    Last edited by MAR_Programmer; 04-02-2009 at 10:53. دليل: تکمیل اطلاعات

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Ubuntu Desktop

پيش فرض

خوب مشکل حل شد کافیه فقط یه بسته با عنوان virtualbox-ose-modules-generic دقیقا همین عنوان چون چندتا بسته دیگه هم هست که با این عنوان شروع میشن و پسوند دارن و حجمشون هم بالای ۳۰MB این بسته رو توی Synaptic انتخاب کنید به همراه اون یه بسته دیگه هم انتخاب میشه که کلا حجم دانلودتون برابر ۳۲۳.۳KB بعد از نصب به قسمت Users Setting برید و کاربری رو که ازش استفاده می کنید عضو گروه vboxusers کنید بعد یه log out کنید و تمام.
    بازم از دوست عزیزم taia ممنون که جواب دادن
    اگر ممکنه به سوال دوم هم جواب بدید (توی دوسه تا تایبیک بالاتر گفته شده)

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

خوب مشکل حل شد کافیه فقط یه بسته با عنوان virtualbox-ose-modules-generic دقیقا همین عنوان چون چندتا بسته دیگه هم هست که با این عنوان شروع میشن و پسوند دارن و حجمشون هم بالای ۳۰MB این بسته رو توی Synaptic انتخاب کنید به همراه اون یه بسته دیگه هم انتخاب میشه که کلا حجم دانلودتون برابر ۳۲۳.۳KB بعد از نصب به قسمت Users Setting برید و کاربری رو که ازش استفاده می کنید عضو گروه vboxusers کنید بعد یه log out کنید و تمام.
    بازم از دوست عزیزم taia ممنون که جواب دادن
    اگر ممکنه به سوال دوم هم جواب بدید (توی دوسه تا تایبیک بالاتر گفته شده)
    دستور uname -a رو در ترمینال اجرا کنید و ببینید کرنل شما نسخه ی چند هست و بعد بسته ی مربوطه رو نصب کنید.

در مورد سوالتون در مورد mono شما باید بسته ی زیر را با دستور زیر نصب کنید:
    sudo apt-get install mono-gmcs
    Last edited by taia; 04-02-2009 at 13:11.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Ubuntu Desktop

پيش فرض

دستور uname -a رو در ترمینال اجرا کنید و ببینید کرنل شما نسخه ی چند هست و بعد بسته ی مربوطه رو نصب کنید.

در مورد سوالتون در مورد mono شما باید بسته ی زیر را با دستور زیر نصب کنید:
    Sudo apt-get install mono-gmcs
    معلومه که سوال دوم منو درست متوجه نشدید من بسته رو نصب کردم و یه برنامه توش نوشتم اما موقع کامپایل اون خطایی رو که گفتم میده می خوام بدونم دلیل اون خطا چیه؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •