تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 219 از 587 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229269319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    UTOPIA

پيش فرض

با سلام
    ایپاد سری دو ارزون ترین قیمت نوش چنده
    با تشکر

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام

دوستان ، یه جا معرفی کنین برا خرید آی تاچ ؟
    اگه جایی هست که گارانتی می ده هم بدین ، برا خودم نمی خوام اگه با گارانتی باشه ، بیتره ...

تنکس

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

گارانتی که کشک و الکی هست اپ هیچ نماینده رسمی توی ایران نداره !
    شما برو پایتخت از کریستال یا دیجیتال میتونی بخری !
    بازار کامپیوترم هست !
    البته اینا برای تهران بود !
    جای دیگه هم میخوای دیجی کالا میتونی سفارش بدی من و دوستان چندتا چیز سفارش دادیم بدون مشکل بودده یکی از دوستان یه ای تاچ هم از اونجا گرفت فرستادند تبریز براش.

4. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام
    ایپاد سری دو ارزون ترین قیمت نوش چنده
    با تشکر
    8 گیگ نسل سوم که در واقع همون نسل دوم هستش، 230 تومن باید گیر بیاد ... کارای قدیمی تر نسل دوم، مثل مدل 16 گیگ هم توصیه نمیشن، ولی اگه فروشنده ها هنوز داشته باشن (یا بخوان بجای نسل سوم قالب کنن به مشتری!) باید حدود 210 تومن باشن..
    دوستان من یه مشکلی دارم
    من نمیتونم چندتا فولدر که عکس هست رو بریزم توی ایپاد چرا ؟ ... حتی مثلا چندتا پوشه درست میکنم همه رو توی یه فولدر قرار میدم میگه باید یکی از اون پوشه هارو انتخاب کنی یعنی اتخاب فولدر داره انتخاب فایل نداره باید چه کنم ؟
    قبلا اینجوری نبود !
    من متوجه نشدم .. اینطور که میگی، خب فوقش باید یکی یکی پوشه ها رو انتخاب و اضافه کنی، مشکلش چیه؟... من یه همچین محدودیتی رو زیاد دیده ام.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

باز هم سلام .

فردا اگه خدا بخواد ، می خوام برم پایتخت ، یه عدد تاچ 64 گیگی ابتیاع کنیم ، برای دوست شفیق مون ... ( کادوی تولد )

می دونم باید آک باشه ، گارانتی نداره ، الکی تو پاچه ام نکنن ، دیجیتال ، یا کریستال ، یا نگاره بد نیستن و محتویات رو می دونم :
    1 _ اگه برای خرید ، لازمه نکته خاص دیگه ای رو رعایت کنم ، بگین ، مثل این که مید این کجا باشه ؟ ( همه چینی ان ؟ )
    2 _ از کجا بفهمم کدوم فریم ویر نصب هست روی تاج ؟ (a.z.p.z عزیز گفت که پشت اش باید آی تیونز 9.1 به بالا باشه ) آیا جای دیگه ای چیزی قید می شه ؟ ( a.z.p.z جان ، من نام شریف تون رو نمی دونم ، شرمنده )
    3 _ انگار فرست بوت اش در حالت ری استور هست . پس چطوری تست کنم ؟ یا اصلا لازم نیست مته به خشخاش بذارم و تست کنم ؟

و سوال آخر این که می شه از آی تاچ به عنوان فلش استفاده کرد ؟ برای جابجایی فایل ؟ اگه جواب نه هست ، آیا بعد از بریک کردن هم نمی شه ؟

دوستان کسی موردی به ذهنش می رسه برای خرید ، لطف کنه بگه که استقبال می کنم

ادیت : دیدی باز یادم رفت . می خواست بپرسم آیا قرار نیست که اپل یه بار آپگرید کنه سخت افزار رو تازگی ؟ یعنی الآن بخریم ، فردا 4g ریلیز نشه یوهو ما رو ضایع کنه ؟ بعد این که اگه پس فردا فرم ویر ریلیز شد ، راحت می شه آپ کرد ؟ یا اون دستگاه هایی که با فریم ویر بالاتر بیان ، مزیت خاصی دارن ( نمی دونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه ؟ )

فقط این که تا فردا ساعت 4 دوستان ریپلای کنن ، که من 4 می رم سمت پای تخته
    مرسی
    یا حق
    Last edited by akhoond; 08-03-2010 at 20:59.

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بنظر من بهترین چیز همون شیلد هست بگیر خیال خودت رو راحت کن هم همیشه با ایپادتاچ هست هم مزاحمتی نداره هم ظاهر رو نمیپوشونه مشکلی هم ایجاد نمیکنه و کل ایپادتاچ رو هم میپوشونه و خش و ... هم رو پشت هم رو صفحه نمایش نمیوفته !
    شیلد خوب هست ولی invisible shield هم یه بدیایی داره از گوشه ها به مرور زمان کنده میشه خیلی باید مراقب باشی موقع game جو زده نشی.گوشه هاش هر جا گیر کنه هوا زیرش میره.

8. این کاربر از becareful بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

باز هم سلام .

فردا اگه خدا بخواد ، می خوام برم پایتخت ، یه عدد تاچ 64 گیگی ابتیاع کنیم ، برای دوست شفیق مون ... ( کادوی تولد )

می دونم باید آک باشه ، گارانتی نداره ، الکی تو پاچه ام نکنن ، دیجیتال ، یا کریستال ، یا نگاره بد نیستن و محتویات رو می دونم :
    1 _ اگه برای خرید ، لازمه نکته خاص دیگه ای رو رعایت کنم ، بگین ، مثل این که مید این کجا باشه ؟ ( همه چینی ان ؟ )
    2 _ از کجا بفهمم کدوم فریم ویر نصب هست روی تاج ؟ (a.z.p.z عزیز گفت که پشت اش باید آی تیونز 9.1 به بالا باشه ) آیا جای دیگه ای چیزی قید می شه ؟ ( a.z.p.z جان ، من نام شریف تون رو نمی دونم ، شرمنده )
    3 _ انگار فرست بوت اش در حالت ری استور هست . پس چطوری تست کنم ؟ یا اصلا لازم نیست مته به خشخاش بذارم و تست کنم ؟

و سوال آخر این که می شه از آی تاچ به عنوان فلش استفاده کرد ؟ برای جابجایی فایل ؟ اگه جواب نه هست ، آیا بعد از بریک کردن هم نمی شه ؟

دوستان کسی موردی به ذهنش می رسه برای خرید ، لطف کنه بگه که استقبال می کنم

ادیت : دیدی باز یادم رفت . می خواست بپرسم آیا قرار نیست که اپل یه بار آپگرید کنه سخت افزار رو تازگی ؟ یعنی الآن بخریم ، فردا 4g ریلیز نشه یوهو ما رو ضایع کنه ؟ بعد این که اگه پس فردا فرم ویر ریلیز شد ، راحت می شه آپ کرد ؟ یا اون دستگاه هایی که با فریم ویر بالاتر بیان ، مزیت خاصی دارن ( نمی دونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه ؟ )

فقط این که تا فردا ساعت 4 دوستان ریپلای کنن ، که من 4 می رم سمت پای تخته
    مرسی
    یا حق
    ایشالا ..

1. made in مهم نیست .. همه اش چینه .. غیر چین بود (=بالاتر از چین بود!!) بیا جایزه رو بگیر!! ..

2. برای فهمیدن نسخه firmware دستگاه : setting -----> general ------> about

3. چرا .. باید تست بشه .. من نشنیده ام فرست بوت اش در چه حالیته ... اما بهرحال اصلش اینه که فروشنده بعد از اینکه پول رو گرفت، برات باز می کنه، وصل می کنه و اصلاً باید بده دستت که گوش کنی .. وگرنه اگه یه پاره آجر بده دستت و خداحافظ که نمیشه!! ..

استفاده از تاچ بعنوان کول دیسک: اونچه که به نام disk mode می شناسیم در تاچ وجود نداره .. اما طبیعتاً برنامه هایی برای این کار موجوده.

نسخه جدید آیپاد: اصولاً آیپادهای جدید انتهای تابستون معرفی میشه .. بنابراین میشه با قاطعیت گفت تا حداقل 7-8 ماه دیگه خبری نیست..

FW بالاتر/بهتر/بدتر: انقدرها فرقی نداره.. اما اساساً نسخه جدیدتر که میاد باید صبر کنه تا -- بشه و سازگاری با برنامه ها ایجاد بشه و...

10. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrezan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من دیروز میخواستم برنامه از سیدا دانلود کنم اما نشد آیا برای دانلود از سیدا هم اکانت باید داشت ؟؟؟؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

ایشالا ..

1. made in مهم نیست .. همه اش چینه .. غیر چین بود (=بالاتر از چین بود!!) بیا جایزه رو بگیر!! ..

2. برای فهمیدن نسخه firmware دستگاه : setting -----> general ------> about

3. چرا .. باید تست بشه .. من نشنیده ام فرست بوت اش در چه حالیته ... اما بهرحال اصلش اینه که فروشنده بعد از اینکه پول رو گرفت، برات باز می کنه، وصل می کنه و اصلاً باید بده دستت که گوش کنی .. وگرنه اگه یه پاره آجر بده دستت و خداحافظ که نمیشه!! ..

استفاده از تاچ بعنوان کول دیسک: اونچه که به نام disk mode می شناسیم در تاچ وجود نداره .. اما طبیعتاً برنامه هایی برای این کار موجوده.

نسخه جدید آیپاد: اصولاً آیپادهای جدید انتهای تابستون معرفی میشه .. بنابراین میشه با قاطعیت گفت تا حداقل 7-8 ماه دیگه خبری نیست..

FW بالاتر/بهتر/بدتر: انقدرها فرقی نداره.. اما اساساً نسخه جدیدتر که میاد باید صبر کنه تا -- بشه و سازگاری با برنامه ها ایجاد بشه و...
    سلام عرض می کنم خدمت استاد سیمور عزیز .

استاد ، از راهنمایی شما بسیار بسیار ممنونم ...
    همون سه شنبه شب رفتم پای تخته ، یک کم این طرف اون طرف کردم ، چون قرار بود تا 9 منتظر یکی از دوستان بشم ، خیلی عجله نکردم ، یه کم چرخ زدم و قیمت گرفتم و از ال سی دی ها لذت بردم ، سر فرصت گرفتم اش .
    گرفتم سیمور جان ، اما بر خلاق فرمایش شما تست هم نکردم اما فرصت تست گرفتم ازش ، دوست داشتم طرف خودش بازش کنه ، و بینهایت هم خوشحال شد ( امیدوارم فیلم بازی نکرده باشه ) و از خوشحالی اون ، ما نیز خوشحال شدیم
    مشکلی هم نبود ، طرف خودش خوره اپله ، بهش هم گفتم که من موقع خرید تست نکردم ، تست اش کنه و خبر بده ، تا اون جایی که می دونم مشکلی نبوده ....

راستی سیمور جان ، به تاچ گفتی پاره آجر ؟ بگم این دوستمون بیاد خدمتتون ؟
    خواستم باز هم از سیمور عزیز تشکر کنم .
    و یه عذر خواهی بزرگ ، یک ماهی می شه که شدم خطی دفتر _ خونه ، امروز رو مرخصی گرفتم ، به خودم استراحت بدم ، و واقعا هم چسبید ...
    ان شاالله تو تعطیلات از خجالت دوستان در میام ...

مرسی
    یا حق

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوتان من یه مشکلی در مورد انتخاب بین Ipod Touch 8g va 32g دارم برام از لحاظ ظرفیت 8 گیگ زیاده که کم نیست ولی می خواستم بدونم از لحاظ سخت افزاری بجز میکروفن فرق دی گه ای دارن ؟ و پیشنهاد شما چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •