تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 219 از 1137 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229269319719 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tabasom.Sweet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه توضیح مختصر در مورد بحثی که چند صفحه ی پیش شده بود و دوستمون در مورده این صحبت
    کرده بودن که کتابهای گاج و اینها دنبال پول شما هستند اینجا بگم و همینطور نکته ای در رابطه با ساعتهای مطالعه در تاپیک مشاوره که اونجا میگم

کسی که خودشون نفر سوم تو رشته ی ریاضی بودن سال 86 میگفتن که از کتابهای گاج خیلی کمک گرفتن
    در حالی که مصاحبه ی تلوزیونی نبود که بگیم تبلیغ میکنه ، و من این جمله رو از خیلی از رتبه های بر تر شنیدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

بله با دانلود یک برنامه میتونید فایل های پی دی اف رو باز کنید
    این سایت که فایل هاش باز میشه...
    سلام

بله باز میشه !

منظورم این بود شما میتوانید پسورد رو از روی این کتاب ها بردارید بشه مثل فایل های پی دی اف معمولی .

چون اگر شما بخواید این فایل ها ی پی دی اف رو روی یک فلش بزنید دیگه نمیتوانید بازشون کنید .

ممنون

3. این کاربر از sadra121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من یه توضیح مختصر در مورد بحثی که چند صفحه ی پیش شده بود و دوستمون در مورده این صحبت
    کرده بودن که کتابهای گاج و اینها دنبال پول شما هستند اینجا بگم و همینطور نکته ای در رابطه با ساعتهای مطالعه در تاپیک مشاوره که اونجا میگم

کسی که خودشون نفر سوم تو رشته ی ریاضی بودن سال 86 میگفتن که از کتابهای گاج خیلی کمک گرفتن
    در حالی که مصاحبه ی تلوزیونی نبود که بگیم تبلیغ میکنه ، و من این جمله رو از خیلی از رتبه های بر تر شنیدم
    دوست خوبم فکر کنم شما تازه می خواهی کنکور بدهید و هنوز خیلی از چیزها را نمی دانید.

اولا بنده خواستم به عنوان کسی که این راه را رفته و چندین نفر را راهنمایی کرده و راهنمایی ها

باعث شده که اونها موفق بشوند و نمونه راهنمایی خودم را هم گفتم - الان نفر 24 کشوری هستش.

پس بنده بار اولم نیست که کسی را راهنمایی کنم.

بنده خودم سال 76 کنکور دادم با هزار بدبختی و امید ما درس خواندیم و خودم رتبه 64 کشوری شدم

که روزانه مکانیک تهران قبول شدم. اگر وضعیت مالی بنده را در سال 76 می دید حتی بنده پول خریدن دفتر اضافی

برای چک نویس هم نداشتم. و فقط با پولی که تابستان کار کرده بودم چندتا کتاب سودمند و کاملا مفید را خریدم که

الان زندگی من از این رو به اون رو شده.

----------------------------------------------------------

از بنده طی همین تابستان و حتی چند روز گذشته کم کم 10 نفر راهنمایی برای مطالعه و شیوه دقیق درس خواندن

و انتخاب کتاب برای رتبه های عالی خواستند که راهنمایی کردم به طور کاملا رایگان.

حتی جزوه هم بهشون کپی کردم و دادم به طور کاملا رایگان.

ولی کتاب هایی مانند گاج به هیچ عنوان به این عزیزان توصیه نکردم.

برای رشته ریاضی مثل درس ریاضیات خود بنده یک جزوه با ارزش که نکات در ان هست + 2200 تست مختلف

جمع اوری شده را به دوستانی که راهنمایی می خواهند کاملا رایگان می دهم که چندین سال هست که کارساز

هستش و دوستانی که دقیق این ها را خوانده اند حداقل 70 درصد زده اند.

دلیل ان هم تست ها به طوری تنظیم و تالیف شده اند که مشابه انها در کنکور سراسری می اید.

و بنده هر سال تست هایی را هم به انها اضافه می کنم.

برای فیزیک هم گفتم فقط کتاب زیر را توصیه می کنم

سری فیزیک پایه تا پیش دانشگاهی انتشارات پارسیران و صیانت مولف علی اکبر شاملی

در مورد کتاب فیزیک تالیف استاد علی اکبر شاملی

هم اموزش دقیق و عالی و هم تست اموزشی عالی و هم تست های تالیفی و تست تمرین

در کتابشون اورده اند که بسیار عالی تالیف شده و کمتر کسی کتاب را می شناسد.

( این کتاب به خاطر نوع تالیف در نوع خودش بینظیر هستش دلیل ان هم از مسائل

اضافی کاملا خودداری شده و فقط نکات بسیار کلیدی و مهم گفته شده ).

پشت جلد کتاب را که نگاه کردم ( پخش کتاب توسط " بامداد" در تهران و خراسان بوده است ) .

و برای دروس عربی و ادبیات و زبان فارسی جزوه کامل و بی نقص مرحوم استاد حسینخانی

( دبیر دبیرستان ما در سال 76 و قبل از ان بودند ) .

اگر امکانش باشد به صورت پی دی اف اماده و اپلود خواهد شد.

------------------------------------------------------------

در مورد نفرات برتر.

اگر به شما هم پول بدهند و بگویند برای تبلیغات ما بیایید و یا هرجا رفتید از موسسه ما تعریف کنید

شما چه کار می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟ پول رو ول می کنید و دیگران را می چسبید.

به حرف این اشخاص گوش ندهید.

گفتم اینها نابغه نیستند و فقط درس خوانده اند و فراتر از ان هم نمی دانند. ( خودم تجربه کرده ام ).

نابغه کسی است مانند نیوتن و یا ماکسول و یا انیشتین و فرگه و گاوس و ارشمیدس و دکارت و ... . که بدون نیاز به استادی

بخش بزرگ و مهمی از ریاضیات و فیزیک را افریده اند. نابغه یعنی این. ( زندگی بشر را هزران سال جلو انداخته اند )

هر چیزی داریم از این استادان بزرگ داریم.

-------------------------------------------------------------

دوست خوبم امسال را بهتر است تجربه کنید و در سر جلسه کنکور به حرف هایی که در پست های قبلی و پست

فعلی زده ام خواهید رسید. ( ولی اونوقت کاملا دیر شده ).

*************** در ضمن بنده ام نمی گویم که به حرف من گوش کنید هرکسی روشی دارد

ما هم روشی داریم. اگر می بینید گاج خوب هستش و خوب یاد می گیرید استفاده کنید

و حرف های بنده را فراموش کنید. ( اصل خود شمایید و یادگرفتن شما ).

و بنده ام مشاور شما نبوده ام تا برای شما برنامه ریزی کنم و کتاب و جزوه بدهم یا معرفی کنم.

موفق باشید.
    Last edited by sum_yari; 01-10-2009 at 19:04.

5. 5 کاربر از sum_yari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست خوبم فکر کنم شما تازه می خواهی کنکور بدهید و هنوز خیلی از چیزها را نمی دانید.

فعلی زده ام خواهید رسید. ( ولی اونوقت کاملا دیر شده ).
    بله حق باشماست. من هم با حرفاهای شما موافق هستم

بجز بند اخر چون این شخص از دوستان نزدیک بودند

هم اکنون هم در مدارسی مثل نیکان پسرونه که بدون استثناء هر سال رتبه های فوق درخشان داره

همین کتابها و جزوات معرفی و کار میشه.

ممنون میشم اگر ما رو هم مورد محبت خودتون قرار بدین و لطفا بگید که کتاب فیزیک پارسیران در
    کتابفروشی ها به فروش میرسه یا باید از جای خاصی تهیه کرد.

ممنونم که اطلاعات خودتون رو با ما تقسیم میکنید.

من هم غرضم از زدن پست قبلی و این پست
    این بود که بچه ها بدونند هر امکاناتی و هر کتابی که دارند با تلاش خود اونها بهترین جواب رو میده و بس

در ضمن کسی از نزدیکان که در مدرسه ی دولتی درس میخواند هم از همین کتب گاج و دیگر کتب رایج استفاده کرده بود.

اولین توصیش یعد کنکور این بود که کتابهای خودش رو به من بده.... پس نمیشه یه خط بطلان دور کتابهای موجود کشید

مشکل جایی مطرح میشه که بچه ها بخاطر تکیه بر اینکه کتابی که میخوانند کتاب جامعی هست سطح تلاش خودشون رو پایین میارند
    Last edited by Tabasom.Sweet; 01-10-2009 at 18:43.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بله حق باشماست. من هم با حرفاهای شما موافق هستم

بجز بند اخر چون این شخص از دوستان نزدیک بودند

هم اکنون هم در مدارسی مثل نیکان پسرونه که بدون استثناء هر سال رتبه های فوق درخشان داره

همین کتابها و جزوات معرفی و کار میشه.

ممنون میشم اگر ما رو هم مورد محبت خودتون قرار بدین و لطفا بگید که کتاب فیزیک پارسیران در
    کتابفروشی ها به فروش میرسه یا باید از جای خاصی تهیه کرد.

ممنونم که اطلاعات خودتون رو با ما تقسیم میکنید.

من هم غرضم از زدن پست قبلی و این پست
    این بود که بچه ها بدونند هر امکاناتی و هر کتابی که دارند با تلاش خود اونها بهترین جواب رو میده و بس

در ضمن کسی از نزدیکان که در مدرسه ی دولتی درس میخواند هم از همین کتب گاج و دیگر کتب رایج استفاده کرده بود.

اولین توصیش یعد کنکور این بود که کتابهای خودش رو به من بده.... پس نمیشه یه خط بطلان دور کتابهای موجود کشید

مشکل جایی مطرح میشه که بچه ها بخاطر تکیه بر اینکه کتابی که میخوانند کتاب جامعی هست سطح تلاش خودشون رو پایین میارند
    دوست خوبم بنده گفتم اگر می بینید گاج خوب هستش و شما را موفق خواهد کرد و خوب هم

درس را یاد می گیرید و درصد بالایی می زنید استفاده کنید. ( فقط سعی کنید به خودتون تلقین نکنید )

حرف های من را هم فراموش کنید.

فقط کلام اخر :

اصل خود شما هستید و فرقی نمی کند که در چه مدرسه ای درس می خوانید

و اصلا توجهی به حرف دیگران که می گویند قبولی کنکور و اوردن رتبه های خوب سخت هست و اینکه

می گویند کسی که در مدرسه تیزهوشان درس می خواند یه سرو کله از همه بالا هستند.

از همین الان شروع کنید و تمامی تمرکز خودتون را به درس کنید تمامی افکار پوچ را فراموش کنید.

همه اینهایی که بنده راهنمایی کردم به خاطر این بوده که وضعیت زندگیشون مثل خودم بوده

( وضعیت بد مالی داشتند سختی کشیده اند و حتی پول خریدن کتاب هم ندارند چه برسد که به کلاس هم بروند )

و خودم سختی کشیدم می دونم وضعیت مالی بد داشتن یعنی چه و می دونم سختی کشیدن در زندگی یعنی چه.

حتی کتاب و جزوه رایگان دادم ( پول چاپ هم نگرفتم و به صورت کاملا رایگان دادم )

همه کس را فراموش کنید

فقط اراده + تلاش + پشتکار قوی + تحمل سختی = قبولی و رتبه عالی و اسودگی برای همیشه .

موفق باشید
    Last edited by sum_yari; 01-10-2009 at 20:48.

8. 4 کاربر از sum_yari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه GodFatherAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند تا سوال:
    *شماره تلفن انتشارات دریافت چنده؟(میخوام بپرسم کتاب زبان فارسیشون کی میاد)

*من الان در درسهای زیر با نظرات مختلف دوستان مواجه شدم و دو کتاب یکسان در نظرات دوستان ندیدم چکار کنم؟
    زبان فارسی(که اگه دکتر سبطی بده بیرون که مطمئنا بهترین کتابه ولی اگه نده نمیدونم چکار کنم)
    زبان انگلیسی(این چند گانگی تو نظر دوستان زیاد دیدم ولی فکر کنم انرژی اتمی بهتر باشه)

*کتاب ریاضی پایه چی خوبه ؟
    حسابان و دیفرانسیل که تصمیمو گرفتم پس الان فقط میمونه دوم که تصاعد توش هست و لگاریتم و... به نظرتون کتاب لازمه ؟

*برای آمار کتاب لازمه؟اگه آره چی

خوب خیلی دیگه سرتون رو درد اوردم ممنون میشم جواب این سوالا هم بدید
    سایتش:(انتشارات دریافت)
    http://www.daryaft-pub.com

تلفنش:
    44500267-021 021-66492189
    021-66412785

زبان فارسی اگه برای دکتر سبطی نیومد کتاب مشترک کانون و همگامانو بگیر
    زبان انگلیسی جامع کتاب سبز که خوده مولف کتاب درسی نوشته مطالب اضافی رو حذف کرده و به ساده ترین زبان نوشته.وقتی کتابو می خونی دچار اضطراب نمی شی.بر خلاف بیشتر کتابها.
    آمار هم کتاب گاج و قلم چی زیاد با هم فرقی نمی کنه.
    Last edited by GodFatherAmin; 02-10-2009 at 07:44.

10. 2 کاربر از GodFatherAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حرف های من را هم فراموش کنید.

همه کس را فراموش کنید

فقط اراده + تلاش + پشتکار قوی + تحمل سختی = قبولی و رتبه عالی و اسودگی برای همیشه .

موفق باشید
    قطعا حرفای شما رو فراموش نمیکنم عمیقا ممنون از راهنمایی های صمیمانتون
    من هم الان الان دسترسی به هیچ مدرسه ای ندارم و پشتوانم به همین کتابهاست

همینطور که سال پیش بود و نتیجه ی مطلوبم رو گرفتم
    و تلقین. تلقین نه به معنای عرف
    به این معنا که بهترین ، حداکثر استفاده از شرایط هست و بس...

اگر پست قبلیم رنگی از بی احترامی داشته معذرت میخوام
    فقط منظورم این بود که حالا که دسترسی به کتب و کلاس های کنکور و همچنین جزوات مفیدی چون جزوات شما مقدور نیست
    همین کتابهای موجود با حد اکثر استفاده که امتحان خودشون رو هم پس دادن با تلاش
    نقش جزوات اهدایی شما و پله های موفقیت رو خواهند داشت.
    و تکمیل کننده ی کتاب درسی هستند.بسیاری از نکات به سختی در کتب درسی یافت میشه
    که من هم تعداد کثیری از دوستان گاج و انواع کتب دیگه به دست(!) رو میشناسم که... بله خب نتیجه ای نگرفتند در کنار رتبه های برتری مثل برادر خودم که پشتوانش تنها به کتب درسی و همین کتب بود

کتابهای کمکی خوب نقش موثری در این راه دارند و جزوات خوبیکه شما میگید هم جزو کتب کمکی حساب میشند ولی در دسترس ما نیست و هر کس در هر جایی که هست سعی میکنه بهترین کتاب رو پیدا و استفاده کنه

خب من با اجازه یه نتیجه گیری از بحثمون میکنم که بی فایده نمونه، لطفا اگر اشتباهی میبینید تصحیح کنید:

***بهترین کتاب که در دسترس هممون هست کتب درسیه که به بهترین نحو خوندشون عامل موفقیت ماست

*** کتابهای کمکی نه نقش مرجع ، بلکه همان نقش کمکی و راهنمای مسیر خواندن دروس هستند

***خیلی مهم نیست که چه کتابی رو داشته باشید همین که کتاب در سطح معقولی باشه و امتحانش رو پس
    داده باشه ، شما که بیشترین استفاده رو ازش بکنید چیزی از کتابها و مدارس عالی و ... کم نداره.

***از هیچ رکنی بی بهره رد نشید و بهترین استفاده رو حتی از امکانات کم بکنید

***برای دروسی مثل دین و زندگی عمیقا و بارها خوندن کتاب کارتون رو تضمین میکنه

12. 5 کاربر از Tabasom.Sweet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال soheiltaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهل تهرانم،تكه ناني دارم،سر سوزن ذوقي،ولي فعلا اصفهان

پيش فرض

ببخشید من کتاب تست دیفرانسیل رمزینه رو دارم بعد نمی دونم این کتاب کلاس رمزینه هست که همه میگن خوبه یا همین تستشه ؟؟؟
    بعد این کلاس رمزینه فقط درسه ؟؟
    هر دوتاش عااااااااااااااااااليه!
    بيشترش درساه و پايان هر درس هم چنداتا تست آموزشي آورده
    گسسته رمزینه بخش اعدادش به نظر شما تستاش خوبه؟ استاندارد و کنکوریه؟
    یعنی کنکورم به همین سبکه؟
    به نظر من ، بخش نظريه اعدادش خيلي زياده روي كرده!! يه كم سطحش بالاست و بعضي چيزارو زيادي درس داده!!
    ولي چون الان وقت داري حتما بخون ، ارزش داره .... دستت رو راه ميندازه!
    سوال دیگه این که یا وجود حل تست فیزیک پیش لازمه تست از فیزیک 2 فصل 2 و 3 حل کنیم ( یعنی پیش این دو فصلو کامل در بر میگیره ؟؟؟ )
    اصلا نيازي نيست!
    یه سوال دیگه این که برای تست شیمی بازرگان چند جلدیه ؟؟؟
    تست ، پيش و پايه ،‌4جلد!

14. این کاربر از soheiltaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال soheiltaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهل تهرانم،تكه ناني دارم،سر سوزن ذوقي،ولي فعلا اصفهان

پيش فرض

از همین الان شروع کنید و تمامی تمرکز خودتون را به درس کنید تمامی افکار پوچ را فراموش کنی
    دوستان تور رو خدا به اين توجه كنين!!
    يكي از عوامل شكست من همين مورد بووود!
    من قبل عيد راخت روي داشنگاه تهران حساب كرده بود ، كارنامه هام هست و بچه هاي پارسال ميدونن! يعني قبل عيد واقعا درس ميخوندم ،‌ و پيشرفت فوق العلده اي كردم
    ولي بعد عيد درگير يه سري افكار و كارهاي پوچ شدم و واقعا ضرر كردم
    فقط و فقط درس بخونين و تمركزتون روي درس باشه ، امسال خيلي مهمه ....
    ضمنا ،‌ اينقدر هم ذهن خودتونو درگير كتابها نكنين كه اين خوبه يا اون خوبه ، اين بهتره اون بهتره و ...
    مطمئن باشين اگه ساده ترين كتاب رو بخونين ولي دقيق و مفهومي ، بهترين نتيجه رو ميگيرين من به اين رسيدم كه ميگم!
    موفق باشين همگي ....

16. 8 کاربر از soheiltaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو yusef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبادان-اصفهان

پيش فرض

سلام
    کتاب تست دیفرانسیل رمزینه هر سه جلدش موجوده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •