اگه چنین پچی واسه نسخه 2009 اومده لطفا لینکشو بدین که تشنه چنین پچ هایی هستیم ما !مثل نسخه های قبلی هست اسم و لباسشون درست نیست فقط منچستر و لیورپول فکر کنم درست شده.
البته اینها زیاد مهم نیست چون با یک پچ حله...
اگه چنین پچی واسه نسخه 2009 اومده لطفا لینکشو بدین که تشنه چنین پچ هایی هستیم ما !مثل نسخه های قبلی هست اسم و لباسشون درست نیست فقط منچستر و لیورپول فکر کنم درست شده.
البته اینها زیاد مهم نیست چون با یک پچ حله...
چی؟!
از بابت نقل و انتقالات که 100% خاطرت جمع باشه. امکان نداره. تمام نقل و انتقالات تابستون امسال هستش.
ورزشگاه زیادی اضاف نشده، اما چندتا اضاف شده که مهمترینش ویمبلی هستش.
من کلاً با این نوع امتیاز دهی مشکل دارم. بید امتیاز بدنی رو درجه بندی کنن و به ماهیت و کلیت بازی بالاترین نمره رو بدن و ظاهر و امکانات جانبی رو کمتر. الان PES از نظر گیم پلی، ادیت (از نظر دیتا بیسی، که میشه یه جورایی اونو عملاً اوپن سورس محسوب کرد) واقعاً عالی هستش که فیفا حالا حالاها حتی به گرد پاشم نمیرسه. الان توی PES دست هکر واسه ادیت دیتا بیس خیلی بیشتر از فیفا بازه. اما واسه ظاهرش و لوگوها و اسما باید بگم وقتی همه میدونن که با یه پچ حل میشه، مشکلی نداره. پس باید این بازی حداقل از 10 نمره 9 رو بگره.![]()
cpu: 5.2 amd
ram:2gig
vga: geforce 8600 gt
رو سيستم ما كه جواب ميده ديگه سر هاي ؟
آره هیچ مشکلی نداره
سلام به همگی
دیگه شرمنده که دیر اومدم....مشکل اینترنت بود که نمی دونم چه مرگش بود
خوب بریم سراغ بازی
گرافیک بازی که خیلی خوبه و با این که از 2008 خیلی بهتره با این حال خیلی روون اجرا میشه و اصلا گیر نمی کنه
من روی high که بازی می کردم...کف کردم...گرافیک رو خیلی خوب بهش رسیدن
گیم پلی که هرف نداره و بازی روون شده و راحت می تونی کار کنی ولی دیگه نمیتونی راحت توی زمین بدوی یا دریبل کنی سریعا توپ رو ازت می گیرن....پوشش مدافعین خیلی خوب شده و زود پرس می کنن
دروازه بانان خیلی خوب شدن و مثل 2008 سوتی نمیدن....البته عالی نیستن ولی خیلی بهتر شدن
قسمت ادیت قابلیتهاش بیشتر شده مخصوصا قسمت ادیت تیم
یک سری خوشحالی گل جدید هم اضافه شده....مال لوکا تونی کاملا شبیه خودشه که من خیلی حال کردم
چهره ها رو عالی ساختن و بیشتر بازیکنا شبیه خودشون هستن
تیم ایران هم که طبق معمول همون اسمهای عجیب غریب دارن
بازی ورزشگاه اولدترافورد رو نداره....این برای دوستانی که سوال می کردن
ولی یک سری ورزشگاه های باحال اضافه شده
همکاری تیمی خیلی بهتر شده و تیمها خیلی بهتر بازی می کنند
کفش های قشنگی وارد بازی شده که روی جزئیاتشون عالی کار شده ....خیلی زیباست
برخوردها و درگیری های فیزیکی عالی شده و خیلی طبیعی شده....مثل فوتبال واقعی شده
چمن هم مثل چمن فوتبال واقعی درست شده و از نظر رنگ و جزئیات خیلی خوبه
صدای تشویق تماشاچی ها خیلی خوبه وجو رو به کلی تغییر میده....میلان میلانی که تماشاچی ها می کردن من رو دیوونه کرد
داور هم خیلی خوبه و به هیچ .جه الکی کارت نمیده بسته به نوع خطا با شما برخورد می کنه
فعلا اینو داشته باشین تا اگه چیز جدیدی دیدم میام میگم
آقا من امروز رفتم خونه دوستم و با Ps2 بازی کردیم ! اونم Pes 2008 . خیلی خوب بود ، حرف نداشت واقعا عالی بود ، خیلی بهتر از پیس 6 ، اما تعجب میکنم که چرا همین بازی Pes 2008 روی کامپیوتر اینقدر مزخرف بود !!!!!
من هم خلاصه ساعت 9 شب به بازی رسیدم ! زنگ زدم p30world می گفت بازیهامون تموم شده و نداریم فردا بیا بگیر ! خلاصه با بدبختی یه پاساژ گیر آوردم بازی رو خریدم از رشت !
بازی استادیوم الدترافورد رو نداره ! حالم بد شد ! از انگلیس فقط ومبلی
نقل و انتقالات خوب جابه جا نشده ! مثلا شوچنکو تو میلان نبود ! برباتوو تو منچستر یونایتد نبود ! و...!
چمپیونز لیگ بازی خیلی باحاله انرژی بخشه
اول که بازی شروع شد داداشم گفت رفتی فیفا رو خریدی ! ولی وقتی پاس بازیکن داده شد فهمید عجب پروژه ی عظیمیه !
بازی خیلی سخت شده ! دروازبان ها خوب شدن ! اگه خیلی فرد متفکری باشی می تونی بازی رو متعادل کنی با پاس هایی که تو خط میانی بازیکن ها به هم میدن و سرعت حمله حریف رو بگیری
اصلا نمیشه الکی پاس داد ! باید اطمینان حاصل کنی که پاس حتما به بازیکن می رسه و بعد پاس بدی
حرکت بدون توپ بازیکن ها فوق العاده ست !
در مورد شوت بگم که به واقعیت رسیده . واقعیت همینطوریه و باید قبولش کرد . بازیکنی مثل گتوزو تو پس 6 و 2008 40 متری گل میزد ! ولی تو این بازی بازیکنی که استیل شوت نداره و توپ رو پای تخصصیش نیست نمی تونه خوب شوت بزنه
هیجان بازی خیلی خوبه . مثلا بازیکنا تو دقایق آخر با امید حمله می کنن و اگه یه توپشون خراب شه بدجور نا امید میشن و این رو تو روند بازی حس می کنید
ولی اولین حسم تو این بازی جالب بود ! وحشت زده شدم وقتی بازی رو شروع کردم ... چرا این قدر سخت شده دوئیدن و پاس دادن ... خیلی شبیه به واقعیت شده همه چیز بازی
دوستان هنوز نفهمیدین که اون شماره هایی رو که بغل اسم بازیکن توی حالت become a legend میزنه چیه؟! اون اعدا 1-2-3-4 ابی رنگ منظورمه!
فاشیست قبلا یکی از باگهای بازی که داور در هنگامی که می خواست بازی را شروع کنه و سوت میزد و دستش یک ثانیه ی تو هوا می موند را قبلا گذاشته بود این مسئله هنوز تو بازی هست!
تائید میشه...صدای تشویق تماشاچی ها خیلی خوبه وجو رو به کلی تغییر میده....میلان میلانی که تماشاچی ها می کردن من رو دیوونه کرد
صدای تشویق بازیکنان فوق العاده دلچسب هست وقتی پیرلو ...پیرلو و یا رونالدینو ...رونالدینو می کنند ادم حال میکنه!
در بازیهای بارانی صدای رعد و برق هم گهگاه به خوبی شنیده میشه.
این اتفاق فقط در بازیهای که روز هست می افته و فکر میکنم می خواستند تابش خورشید روی چمن و بازتابش را نشون بدند که زیاد خوب در نیاوردند.یه چیزی که یکم غیر طبیعیه اینه که توی بازیهای روز زاویه مخالف دوربین خیلی روشنه!!!
هیچکدام از نقل وانتقالاتی که در روزهای اخر فصل نقل و انتقالات انجام شد در بازی لحاظ نشده!از بابت نقل و انتقالات که 100% خاطرت جمع باشه. امکان نداره. تمام نقل و انتقالات تابستون امسال هستش.
روبینیو همچنان در رئال هست شوچنکو در چلسی و برباتوف همچنان در تاتنهام هستند!
از میتیدن میگرفتی باید تا شنبه صبر کنی
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)