تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 219 از 923 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229269319719 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

داره خودمونی میشه Top Notch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه راهی؟ به غیر از صحبت کردن با دیگران..چون کسی رو ندارم

می تونی با خودت تمرین کنی.نه یه عنوان یه فرد دیگه. سعی کن در مورد موضوعات مختلف پیش خودت لکچر بدی.راه بدی نیست این نرم افزار های اینتر اکتیو هم بد نیستند هر چند جملات از پیش تعیین شده اند ولی می تونی به عنوان یه پارتنر روشون حساب کنی

.به نظر شما این خوبه که من جمله اهامو که میخوام به انگلیسی بگم اول یه بار به فارسی پیشش خودم بگم بعد توی google translate بنویسم به فارسی و بعد اون انگلیسیشو بگه و من تصحیح کنم..البته
    اونوقت موقع صحبت با یه نفر دیگه اول باید فارسی فکر کنی ترجمه اش کنی غلطاشو بگیری و بعد بگیش خیلی سخت و شاید غیر ممکنه.مهارت های زبانی از طریق تکرار قوی می شن ولی اگه روش تقویتشون غلط باشه تبدیل به یه عادت غلط می شن .فکر می کنم این یکی از اون موردا باشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

12

بالاخره واسه speaking در کوتاه مدت و سطح زیر متوسط نیاز به یه منبع و مرجعی داری که پیش ببردت .. من هم شک دارم که Google translator بهترین انتخاب باشه ... ما کلی بحث کردیم که این نرم افزار دقت ، کارآیی و اطمینان کافی رو بدست نمیده ... (در مثل مناقشه نیست : همون قضیه ی "یکی باید غضنفر رو بگیره که به خودمون گل نزنه! " - اینجا گوگل همون غضنفره!)

من فکر می کنم بدون یه همراه ، یه استاد ، ... کار خیلی سخت باشه ... فرض کن من یه فوتبالیست تازه کار باشم و بخوام دروازه بانی یاد بگیرم ؛ چطور می تونم به تنهایی از پس این کار بربیام ؟ ... بالاخره یکی باید باشه بهم شوت بزنه یانه ؟!! ... البته من بچه که بودم ، توی پذیرایی خونه مون همین کار رو دقیقا می کردم - یعنی شوت رو می زدم به دیوار و پشت بندش می پردیم سمت توپ!!- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!

فکر می کنم شما حتماً نیاز به یه همراه داری ... مشکل کلاس چیه؟ (یکی از دوستان به من می گفت که خیلی وقتها اونایی که به کلاس های مکالمه می رفتن ، چون مشکل مشابه شما داشتن ، مثلا هر روز نیم ساعت زودتر میومدن و با هم تمرین می کردن)
    مشکل اینه که من کلاس خصوصی میرم...استادم هم خیلی کار میکنه ولی بارم کمه...کسی اینجا نیست با هم دیگه روزی نیم ساعت حداقل بچتیم و انگلیسی بحرفیم؟

3. این کاربر از ila بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو yusef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبادان-اصفهان

پيش فرض

مشکل اینه که من کلاس خصوصی میرم...استادم هم خیلی کار میکنه ولی بارم کمه...کسی اینجا نیست با هم دیگه روزی نیم ساعت حداقل بچتیم و انگلیسی بحرفیم؟
    برید سایت omegle.com با غریبه ها انگلیسی بچتید

5. این کاربر از yusef بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ila

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

10

برید سایت omegle.com با غریبه ها انگلیسی بچتید
    سایتش واسه آموزش بدرد نمیخوره !

آخه اولین سوال جنسیتت رو میپرسن ! و اگر مرد باشی به یک ثانیه نکشیده پرت میشی بیرون

7. این کاربر از vahid_vaezinia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ila

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سایتش واسه آموزش بدرد نمیخوره !

آخه اولین سوال جنسیتت رو میپرسن ! و اگر مرد باشی به یک ثانیه نکشیده پرت میشی بیرون
    دقیقا..خب چرا خودمون چند تایی جمع نمیشیم یک روم بسازیم برای اینکه انگبیسی بحرفیم؟

در آغاز فعالیت viper2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    گوشه کویر

پيش فرض صرف کردن افعال

من تو صرف کردن افعال مشکل دارم
    کسی می تونه زمان حال گذشته و آینده یک فعل رو صرف کنه همچنین انواع ماضی و مضارع
    ممنون می شم

مثلاً من می روم .................. I GO

10. این کاربر از viper2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ila

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من تو صرف کردن افعال مشکل دارم
    کسی می تونه زمان حال گذشته و آینده یک فعل رو صرف کنه همچنین انواع ماضی و مضارع
    ممنون می شم

مثلاً من می روم .................. I GO
    قضیه به این راحتی نیست (البته انقدرها هم پیچیده نیست - فقط طول و تفصیلش زیاده) که با یه خط و دو خط یه زمان و دو زمان و سه زمان حل بشه ... حالا ایشالا دوست دیگه ای توضیح بده .. اما برو یه کتاب گرامر انگلیسی بخر (لازم نیست به زبان انگلیسی باشه - برو گرامر انگلیسی هایی که به فارسی همه چیز رو توضیح دادن بگیر - هیچ فرقی نداره به نظر من) ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by seymour; 25-09-2009 at 17:16.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حالا که بحث این فعل هاست ، در مورد To be و Being در مثال زیر و همین طور به صورت کلی نظرتون چیه؟:
    جان مالکوویچ بودن: که در عنوان فیلم به صورت Being John Malkovich اومده ، To be هم میشه به کار برد یا نه؟ از لحاظ معنایی چه تغییری می کنه؟
    چه سوال خوبی ... من بهش فکر نکردم زیاد ... اگه فرض کنیم هیچ کدوم غلط یا درست مطلق نیستن ... خب to be حالت رسمی تر داره ، در عوض (در نتیجه) استفاده از being (یعنی بطور کلی حالت ing دار) مرسوم تره به نظرم ..

مثلاً جمله ای در فیلم که از عنوان فیلم استفاده می کنه ، اینه:
    It's no good being Malkovich without you
    اگه همین رو ملاک قرار بدیم ... فکر می کنم فرق خاصی نداره ... چه از نظر گرامری و چه معنایی ....

فقط یه نکته به ذهنم رسید ، اونم اینکه گاهی being حالت موقتی تری رو به ذهن می رسونه ... انگار که اصولاً اینطور نباشه و برای یه مدت محدودی یه حالت دیگه ای برقرار بشه

*اگه کسی منبعی برای مطالعه در این مورد داره یا جواب دقیق تری داره خوشحال میشم بدونم...

13. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه gamecrazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

می خواستم بدونم معنی : We have company
    چی میشه.البته company معنی شرکت یا جمعیت نمیده (با توجه به موقعیت) بیشتر به متجاوز یا یه همچین چیزی شبیه.

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

فکر می کنم میشه :"ما با هم همکاری داریم"

16. 2 کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •