اینم لینکش:
اگه احیانن بازم مشکلی بود در جریان بذارین.
اینم لینکش:
اگه احیانن بازم مشکلی بود در جریان بذارین.
سلام دوستان
میگم که این جی 700 بیزینس دیگه تولید نمیشه؟من میخوام بخرم ولی شندیم گیر نمیاد...درسته؟
ظاهرا که نه!
شما خواسته هاتو بگو ما یه چی پیدا میکنیم برات ..
خود g700 که خوبه .. ارزونم هست.. دوربین و و و
من جی 700 خریدم عالیه اما فایل فلش اجرا نمیکنه.
مرا راهنمایی کنید...
سلام به متخصصين گرامي
من يه G900دارم كه ديروز سر كار تو دستم بود و گذاشتمش توي جلد چرميش
اما از رو ميزم افتاد (وقتي افتاد توي جلدش بود)
وقتي برش داشتم ديدم اصلا Touchكار نميكنه و فقط گوشه بالا سمت راست هنوز كمي تاچ فعاله
وارد اون قسمت كه تست هاي گوشي رو هم نشون ميده شدم و تاچ رو تست كردم فقط گوشه بالا و سمت راست كمي تاچ داره
الان نه ميتونم ريستش كنم نه ميتونم تلفن جواب بدم كلا فلجم كرده
منم الان عسلويه هستم و دم دستم نيست برم علاالدين
به نظرتون تاچش خراب شده؟
بايد ال سي دي عوض كنم يا اين هم مثل Xperia 1ميشه فقط تاچش رو عوض كرد؟
چطور ميتونم بدون تاچ از گوشي استفاده كنم چون دكمه هاي Cancel و save و ... فقط با تاچ كار ميكنه
ريست هم نميشه كرد چون Yes رو رو صفحه بايد تاچ كنم
ممنون
لطفا راهنماييم كنين
ضربه خيلي خفيف بود و واقعا خنده ام گرفته كه چرا تاچش اينطور شد
اينم از بدي هاي G900
ممنون
خيلي زود منتظر راهنماييهاي شما هستم
من خودم جی 900 دارم و الان دنبال یه موبایل تغریبا خوب میگردم که دوربین نداشته باشه که بهترینش به نظرم تاحالا جی 700 هست ولی میگردم پیدا نمیشه مثل اینکگه تولیدش متوقف شدهظاهرا که نه!
شما خواسته هاتو بگو ما یه چی پیدا میکنیم برات ..
خود g700 که خوبه .. ارزونم هست.. دوربین و و و
والا من تاحالا بیشتر از 20 دفعه به بدترین شکل گوشی از دستم افتاده(فقط مونده از یه ساختمون 20 طبقه بندازمشضربه خيلي خفيف بود و واقعا خنده ام گرفته كه چرا تاچش اينطور شد
اينم از بدي هاي G900)ولی تاچش هیچ مشکلی پیدا نکرده...یکی از خوبی های جی 900 اینه که در عین ظریفی محکمه....حالا تاچ گوشی شما چرا مشکل پیدا کرده خیلی عجیبه...فقط یه چیزی اگر گوشی رو خاموش روشن نکردید این کار رو انجام بدید شاید درست بشه
و در مورد جواب دادن به تماس نیازی به تاچ نیست...اون دکمه ی ماوس رو فشار بدید تماس برقرار میشه
عزيز جان حالا من چيكار كنم؟
ضمنا با اون دكمه وسط موس شما جواب تماس نميتوني بدي فقط صدا زنگ رو silent ميكني عزيزم
---------- Post added at 10:30 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------
گوشي رو خاموش روشن هم كردم و تغييري نكرده
والا من نمیدونم چی کار باید بکنی...من تو این چیزا زیاد سر در نمیارمعزيز جان حالا من چيكار كنم؟
ضمنا با اون دكمه وسط موس شما جواب تماس نميتوني بدي فقط صدا زنگ رو silent ميكني عزيزم
در ضمن با اون دکمه ی کوچیک وسطیه من کللی تاحالا جواب میدم...صدای موبایل هم با نگه داشتن دکمه مربع سایلنت میشه نه با اون دکمه ی ماوس
این که پسوورد میخواد تا دانلود شه.....اگه احیانن بازم مشکلی بود در جریان بذارین.
نمیشه یه جای بهتر آپلود کنی؟
مثلا 4shared
با سلام
می خواستم بدونم کسی گوشی جی 900 خودش را همین تازگی ها آپدیت کرده ببینه کیفیت دوربین و سرعته گوشی بالا میره یا نه مثلا در حد گوشی جی 700 بشه دوربینش. به نظر من جی 700 تصاویر را پر رنگ تر از جی 900 نشون میده شاید هم ورژن نرم افزاری گوشیم قدیمی هستش اینجوریه من جی 900 را حدودا یک سال میشه دارم ولی تا حالا گوشی را آپدیت نکردم
کسی میدونه هر چند وقت براش آپدیت جدید میاد
قاب فابریک گوشی جی 900 هم هستش با رنگهای دیگه یا نه قیمتش چنده.با تشکر
Last edited by saeid 22; 05-02-2010 at 02:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)