ای وای ! چرا سرعت شبانه ی صبانت اینقدر کمه؟ حداکثر 30 ! البته حداکثر 30 ! خیلی وقت ها 15 الی 20 هستش . . .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ای وای ! چرا سرعت شبانه ی صبانت اینقدر کمه؟ حداکثر 30 ! البته حداکثر 30 ! خیلی وقت ها 15 الی 20 هستش . . .
دوستان همارایی و ماکس نتی به این تاپیک هم یه سر بزنن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فكر مي كنم آينده خوبي داشته باشند چون دارن خيلي سعي مي كنند قبل از اينكه اين شركت نمايندگي بگيره كسي با پارس درست كار نكرده بود ولي الان بنظر شما بهتر نشده؟
به نظر من امكانات خوب باشد و خوب خدمات بدن بد نيست چون يك صحبتهاي از آسيا تك و داتك هم مي كردن مثلا اينكه...
من که نظرم رو توو پست 2168 گفتم !
نمیدونم اوون اطلاعات رو کی بهت داده ولی اکثرشون درست نیست
دوستان آقاي مهندس جليل زاده و همكارانشان آدمهاي خوبي هستند تازه هم كه مهندس خباز مدير ارشد و آدمين سونرا هم به مجموعه همارا پيوسته بايد خدمات خوبي ارائه نمايند.
چرا؟
اين سوال خوبي است.
چون شركت همارا طرف قرارداد مدارس تبريز هست و با آموزش و پرورش قرارداد دارد تا تمام مدارس تبريز را به سرويس رشد وصل كند اين گزينه خوبي براي ارائه سرويس خوب به مشتركين هست چون درامد خوبي از بابت اين قرارداد دارد و مي تواند با درآمد آن پهناي بالاتري خريد كرده و در اختيار مردم بزارد
آقا مي دوني چندتا يوزر شبانه دارند مي گن بالاي 6000 نفر توي تبريز يوزر دارند واقعا عالي هست بايد هم سرعت پايين باشد.
آيا كسي خبر دارد پهناي باند صبانت براي تبريز چقدر هست؟
حالا که بحث همارا شد بهتره اینارو هم یادآوری کنیم :
مهندس خباز که یکمی بالاتر از خوبه
به قولی میشه گفت مرد شماره 1 اینترنت تبریز هست
بعد از اینکه مدیر سونرا بوود الان هم شده مدیر فنی ارشد همارا
در مورد پروژه های همارا هم چندتا مهم هاش اینه :
اتصال مدارس به اینترنت
اینترنت وایرلس تبریز ( بهار سال جدید به بهره برداری میرسه )
پشتیبانی خبرنگاران همراه رییس جمهور در سفر اخیر با اینترنت 4 مگابیت !
ولی مواظب باشین زیاد تبلیغش رو نکنین ها / چون بعدا دیگه این اینترنت ارزوون رو هم نمیده ( جریان هندونه ی زیر بغل )
سلام.
از دوستان کسی در مورد اینترنت فن آوا به نمایندگی فن آواران شمس اطلاعاتی داره؟
خدمات؟پشتیبانی؟قطعی؟سرعت اسمی و عملی؟
ممنون.
سلام دوستلار
من چند روزی هست که سرویس 128 محدود همارا گرفتم ولی سرعتش بنظر من زیاده حالا من یه تست گرفتم نظرتون رو بدین ممنون میشم قبلا هم 64 داشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این همون 512 اسمی با محدودیت دانلود هست
به دلیل اینکه موقع راه اندازی این سرویس مخابرات اجازه ی ارائه ی سرعت بالای 128 رو نمیداد اسمشو اینطوری گذاشتن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)