تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 219 از 1126 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229269319719 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

ميشه يه مقدار هم به كسايي مثل من كه دانشگاهشون دوره ولي ميخوان از كلاسها استفاده كنن بدين. واحد من فيروزكوهه من مثلا بخوام برم شهر ري از كلاسها استفاده كنم مشكلي نداره؟ استادها گير نميدن؟ از نظر برنامه كلاسي؟ اصلا كسي تا حالا امتحان كرده؟ از نظرهاي ديگه ؟
    پولش رو مگه به فيروزكوه نميديم پس چرا بايد ما رو تو ري راه بدن؟ يه كم راهنمايي كنين لطفا من تازه كارم!
    الان كه نميشه مهمان يا تغيير واحد شد؟
    واسه تغيير رشته الان ميخوام اقدام كنم ميشه؟
    من رشته‌م رو چون رتبم بالا نبود اينو انتخاب كردم (مهندسي كشاورزي) حالا ميخوام يه رشته نون و آّب‌دار تر مثل حسابداري تغيير بدم ميشه؟
    من رشته دبيرستان تجربي بود الان ميشه از رشته‌هاي كامپيوتري هم انخاب كنم؟
    راستي كد دانشجوييم هم اومد بالاخره رازش اين بود كه بايد زنگ بزننين به دانشگاه خودتون من صبح زنگ زدم گفت 7 شب زنگ بزن و الان هم ديدم كه بالاخره اومد
    سلام

اگه شما دانشگاهتون توی یه شهر دیگه هست و رفت و برگشت مداوم براتون مشکل هست شما میتونید از کلاس هر کدوم از دانشگاه های پیام نور که بهتون نزدیک هست استفاده کنید .

استادها کاری ندارن که کی سرکلاسشون می شینه ، اونها درسشون را میدن .
    ربطی به برنامه کلاسی هم نداره . شما هر درسی را که می بینی توی دانشگاه ری کلاس داره و شما هم اون درس را برداشتید برید و سرکلاسش بشینید .
    کتابهای درسی و تعداد واحد ها و امتحانات توی همه دانشگاه های پیام نور یکسان و به صورت سراسری هستش .
    پس نگران نباشید ، همه استادها یک کتاب را درس میدن و همه دانشجوها یک امتحان مشترک با سوالهای مشترک را میدن .

فقط ممکنه توی بعضی از دانشگاه ها که تعدادشون شاید 2 تا هم نباشه موقع وارد شدن به دانشگاه کارت دانشجویی را نگاه کنند و اگه شما بتونید وارد حیاط دانشگاه بشید دیگه کسی کاری به شما نداره .

مثلا دانشگاه پیام نور قم این طوری هست به خاطر این که حجم دانشجوهاش خیلی زیاده و اگه از دانشگاه های دیگه هم بچه ها بخوان بیان دیگه کلاس ها جوابگوی دانشجویان نیست .

واسه مهمان شدن مشکلی نیست ، فقط باید دانشگاه مقصد ( فیروز کوه) و دانشگاه مبدا ( ری ) هر دو موافق باشن .
    شما کافیه به واحد اموزش دانشگاه برید و درخواست مهمان کنید اونها هم یه برگه به شما میدن و شما اونا تحویل دانشگاه مبدا میدید و می رید سر کلاس های دانشگاه ری می شینید .

واسه تغییر رشته هم فکر کنم باید چند واحد پاس کنید و سپس چند واحد از رشته ای که میخواهید به اون برید را بردارید و پاس کنید .

بعید می دونم بتونید از رشته های ، رشته ریاضی و فیزیک بردارید . اما چون حسابداری بین انسانی و ریاضی و فیزیک و تجربی مشترک هست فکر کنم بتونید حسابداری برید .

من اين رمز عبور و يوزر ي كه داده رو وارد ميكنم ميگه اشتباه است ! عجب گيري كرديم از يه چاه در ميام ميوفتم تو يه چاه ديگه!
    راه‌حلي نداره؟ (غير از زنگ زدن؟)
    يادمه يكي ديگه هم گفت به اين مشكل برخورده چيكار كرد حل شد؟
    کاربر hasti rs این مشکل را داشت بهتره از اون بپرسید که چطور مشکلش حل شد .

2. 2 کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasti rs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

من موقع ثبت نام رفتم كه انتقالي بگيرم ( انديمشك قبول شدم و خواستم انتقال بگيزم دزفول كه پيش بابام باشم ) اول مسئول آموزش گفت نميشه چون بعد مسافتيشون كمه ،،‌ بعدش كه رفتيم پيش رئيس دانشگاه ( دوست بابام بود ) گفت انتقال دادن واسه ترم يك كار سختي هست بايد ترم يك رو اينجا باشه تا به عنوان دانشجو اسمشو ثبت كنيم بعد ميتونيم از ترم 2 انتقال بديم ، واسه مهمانم گفت كه ميشه كلاسا رو اونجا بره ولي امتحاناتو بايد بياد پيش خودمون بده ..
    نميدونم ترم يك مهمان ميدن يا نه.

من اين رمز عبور و يوزر ي كه داده رو وارد ميكنم ميگه اشتباه است ! عجب گيري كرديم از يه چاه در ميام ميوفتم تو يه چاه ديگه!
    راه‌حلي نداره؟ (غير از زنگ زدن؟)
    يادمه يكي ديگه هم گفت به اين مشكل برخورده چيكار كرد حل شد؟
    من بودم ! روزي كه ثبت نام كردم هر كار ميكردم پروفايلم باز نميشد ؛ فرداش رفتم دانشگاه گفتش معمولا" 24 ساعت بعد از ثبت نام پروفايلتون فعال ميشه ولي شماره دانشجوييمو گرفت گفت الان واست فعالش كردم برو خونه انتخاب واحد كن !

کاربر hasti rs این مشکل را داشت بهتره از اون بپرسید که چطور مشکلش حل شد .
    حافظه رو حال كرديد ؟؟!؟!؟!

4. 2 کاربر از hasti rs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام.میخواستم بدونم تو تابستون همه ی واحدهای عمومی و تربیت بدنی ارایه میشه؟؟؟درمورد درس های اختصاصی چطور؟؟؟
    سلام

توی تابستان تمامی دروس عمومی و فقط دروس تخصصی ترم های 7 و 8 و 9 ارائه میشه

دروس عملی اصلا ارائه نمی شه . تربیت بدنی هم جزء دروس عملی محصوب میشه و ارائه نمی شه .

شما اگر دانشجوی مثلا ترم 5 باشید و توی تابستان درسی از ترم مثلا 7 ارائه شده بود و شما پیش نیاز اون را پاس کرده باشید میتونید با این که دانشجوی ترم 5 هستید اون درس را که در ترم 7 ارائه شده را بردارید و امتحان بدید .

موفق باشید

6. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohsen00004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام خدمت همه ی پیام نوری ها
    ما این مدرک نظام وظیفه را چکار کنیم من هم زنگ زدم هم بلندشدم رفتم میدان سپاه میگه شما احتیاج نداری دفترچه پرکنید بعد ازدانشگاه می پرسم میگه شما از نظرما باید دفترچه رو پرکنید( یه دفعه سردردانشگاه رو بردارن بنویسن نظام وظیفه 2)
    این برگه زیر رو هم از میدان سپاه گرفتم ( راستی من متولد نیمه دوم 69 هستم)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کسی نیست جواب ماروبده

داره خودمونی میشه bachekermani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

راستی توی پیام نور اساتید دروس را کامل درس یعنی کل درس ها را درس میدن یا نه وقت کم نمیارن؟
    خوب توضیح میدن یا اصلا فقط رفع اشکاله درس نمیدن؟

---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------

کسی نیست جواب ماروبده
    نامه را نشون دانشگاه دادی؟
    Last edited by bachekermani; 23-09-2010 at 15:21.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

امروز رفتم دانشگاه! گفت شماره دانشجوییتو 1 شنبه میدیم!!

امکانتش خوب بود تا جایی که دیدم. سلف و سالن و سرویس و همه چی داشت

تا چشم کار میکرد دختر بودن!

داره خودمونی میشه mohsen00004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

نه فقط زنگ زدم که گفت شما حتما باید دفترچه را پرکنید به نظرشما اگه نامه رو نشون بدم قبول می کنن

امروز رفتم دانشگاه! گفت شماره دانشجوییتو 1 شنبه میدیم!!

امکانتش خوب بود تا جایی که دیدم. سلف و سالن و سرویس و همه چی داشت

تا چشم کار میکرد دختر بودن!
    شماره ی دانشجوییه منم ندادن ببینم فردا مگه مهلت انتخاب واحد تمام نمیشه ؟؟؟ اگه یک شنبه بدن به چه درد میخوره ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

راستی توی پیام نور اساتید دروس را کامل درس یعنی کل درس ها را درس میدن یا نه وقت کم نمیارن؟
    خوب توضیح میدن یا اصلا فقط رفع اشکاله درس نمیدن؟
    سلام

اکثرا تا امتحانات کتاب را تموم میکنن .

تقریبا سعی می کنند کامل درس بدن ولی چون هر درس هفته ای یکبار بیشتر کلاس نداره یک مقدار تند تند درس میدن و خود شما باید هر فصل را به طور دقیق بخونی .

موفق باشی

12. 3 کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

شماره ی دانشجوییه منم ندادن ببینم فردا مگه مهلت انتخاب واحد تمام نمیشه ؟؟؟ اگه یک شنبه بدن به چه درد میخوره ؟؟؟
    ثبت نام تا فرداست انتخاب واحد تا 5 امه.

اگه ندادن مشکل من نیست تقصیر خودشونه . مگه الکیه الکیه؟

---------- Post added at 04:10 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------

راستی به ترم اولیا وام هم میدن؟

---------- Post added at 04:10 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------

رفتم دانشگاه محیط جذابشو که دیدم همه سوالام یادم رفت بپرسم ازش.!

داره خودمونی میشه bachekermani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

ثبت نام تا فرداست انتخاب واحد تا 5 امه.

اگه ندادن مشکل من نیست تقصیر خودشونه . مگه الکیه الکیه؟

---------- Post added at 04:10 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------

راستی به ترم اولیا وام هم میدن؟

---------- Post added at 04:10 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------

رفتم دانشگاه محیط جذابشو که دیدم همه سوالام یادم رفت بپرسم ازش.!
    یه کاری کن سر کلاس بتونی دزس گوش بدی با این اوضا و احوالی تو گفتی اگه بتونی 10 ساله تموم کنی هنر کردی.
    چقدر دانشگاهتون اوضاش خرابه من روز 30 رفتم ثبت نام البته حضوری برام پرونده تشکیل داد شماره دانشجویی هم داد گفت فردا اخر وقت برو انتخاب واحد و روز31 ساعت 10-11 بود که من تونستم وارد بشم بعد تو بعد از این همهروزهنوز شماره دانشجوییت را نگرفتی من شهریه ام را هم دادم.180تومن شد(دانشگاه گفته بود بین350تا400میشه)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •