سلام دوست عزیز اگه منظورت تغییر استاتوس بار برای گوشی هست یک سری به اینجا بزن همون تغییر ایکون های باتری و.......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز اگه منظورت تغییر استاتوس بار برای گوشی هست یک سری به اینجا بزن همون تغییر ایکون های باتری و.......
بفرمایید
p1 camera mod
لينك ها سالمه و هيچ مشكلي نداره ، تست شد
با سلام به همگي
يه سوال و يك تجربه
من بعد از هك گوشي p990 و بعد از تست كردن تمام هكها و انتخاب بهترينهاش سعي كردم كه بعضي هكها رو پاك كنم ولي بعضيهاشون ديگه امكان پاك كردن و جابجايي رو ندارن به همين خاطر مجبور شدم گوشي رو فرمت كنم.
حالا آيا كسي بعد از فرمت كردن داخلي گوشي به اين مورد بر خورده كه ديگه توي درايو C گوشي فايل Resorce وجود نداشته باشه؟
اگه بوده چطوري اون فايل رو برگردونده؟
من كه هركاري كردم نشد فقط با آپديت كردن اون توي گوشي من برگشت آيا براي بقيه هم همينطور بوده؟راهنمايي كنيد شايد بازم براي ديگران اين اتفاق بيافته
لاقل اونا بدون چيكار بايد بكنند
Last edited by sekke2008; 20-09-2008 at 15:26.
نه دوست عزیز Status Bar را نمی گم منظورم Low Battry یه نیگا به این صفحه که گفتم بکن متوجه میشی بازم ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این پک شامل 13 آیکن مختلف + اسکرین شات هاش هست
در مسیر c://resource/apps کپی کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز روز تولد يكي از بچه هاي پاك و قديميه اين فرومه ، كسي كه تو اين چند وقتي كه عضو p30world شده باعث پيشرفت هر چه بيشتر قسمت موبايل و به خصوص قسمت uiq 3 شده .......
تولدت مبارك حسين خان (H M R 0 0 7)
اميدوارم 120 ساله بشي و سايه ت بالا سر بچه هاي p30world باشه
توجه : دوستان يه لطفي بكنن به جهت شلوغ شدن تو اين تاپيك پستي در اين باره نزنن ، كه حسين كله منو ميكنه: دي
Last edited by amir_sa; 20-09-2008 at 18:21.
تولدت مبارك حسين خان
![]()
سلام من این اسکین رو روی گوشیم نصب کردم ولی تغییری ایجاد نشد ضمنا گوشیم w950 هست اگه میشه کمک کنین.
دو تا فايل هستش ، اون دو تا فايل رو تو مسير هاي مشخصش كپي ميكني و بعدش گوشي رو رستارت ميكني . فكر نكنم مشكل ديگه اي داشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)