سلام من مجازی دانشگاه تهران صنایع قبول شدم. چطوره؟ کسی نظری نداره؟
سلام من مجازی دانشگاه تهران صنایع قبول شدم. چطوره؟ کسی نظری نداره؟
دوستان فراگیر پیام نور رو کسی اطلاع داره چجوریه؟؟ من که از پیام نور مجاز شده بودم میتونم شرکت کنم یا باید جداگانه ثبت نام میکردم؟
مجازی فردوسی هوش![]()
هر چند میدونستم همین رو میارم . بی خیال ، میریم سربازی مثل مرد تمومش میکنیم![]()
دوستان لطفا به من کمک کنید تا از دوراهی در بیام
من رشته عمران هستم
من در انتخاب رشته اول از همه سازه و خاک وزلزله رو زدم بعد رفتم سراغ آب وهیدرولیک
همه رو رد کرد و در نهایت من سازه های هیدرولیکی صنعتی سیرجان قبول شدم ولی دلم خیلی باهاش نیست ! دلم با خاک و سازه زلزله هست
این یه مورد هست .پیش خودم میگم برم شاید موفق شدم
غیر از این از بازار کارش هم میترسم .پیش خودم میگم نکنه 2 سال وقت بزارم اخرش هم هیچی .سربازی رو هم هنوز نرفتم
از دوستان خواهشمندم راهنماییم بفرمایند
بچه ها واسه این فرم معدل که باید به تأیید مرکز آموزش دانشگاه کارشناسی برسه :
اگه خاطرتون باشه، تو دفترچه راهنمای اولیه پیش نویس فرمی که گذاشته بودن، معدل رو تا 31 شهریور 92 می خواست
بعداً تو فرمی که موقع انتخاب رشته منتشر کردن، تاریخش 30 بهمن 92 بود
من هم با اینکه معدلم پایین تر اومده بود واسه ترم بهمن، ولی ریسک نکردم و همون معدل بهمنمو زدم
حالا الان فرم دومی که تا تاریخ 30 بهمن معدلو تأیید می کرد، پیدا نمی کنم
کسی داره اون فرم رو به من بده؟
دوستان نتایج ارشد آزاد کی میاد؟
مجتبی علوی فاضل ، رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی ، در گفتگو با خبرنگار مهر درباره زمان اعلام نتایج پذیرشهای این دانشگاه، گفت: نتایج نهایی ارشد و دکتری همچنین آزمون سراسری بین روزهای ۹ تا ۱۰ شهریورماه اعلام می شود.
من نرم افزار مجازی شهیدبهشتی قبول شدم.
کسی نمیدونه چجوریاس؟ ارزش پول خرج کردن و وقت گذاشتن داره؟ یا بعد از دو سال تازه پشیمون میشم و یه مدرک بی اعتبار برام میمونه و هیچ چیز هم یاد نمیگیرم؟اصن تو خود ایران اعتبار داره تو محیط کار؟ تو خارج؟
سلام
من هم هوش مصنوعی صنعتی شاهرود از نوع مجازی قبول شدم
خودم اطلاعاتم کمه
ولی چیزایی که تا الان فهمیدم اینا هستن
شهریه ترمی 2 میلیون در میاد تقریبا برای دانشگاه های خوب
مدرک دقیقا مدرک مورد تایید وزارته فقط قید می شه به صورت مجازی واحدها گذرونده شده
از لحاظ اعتبار هیچ مشکلی نداره ولی چون تموزش محور هست برای دکتری داخل ایران یکم قضیه سخت می شه که بهترین کار به جای پایان نامه نوشتن چندتا مقاله خوبه...
در خارج ایران اونطور که شنیدم اتفاقا روش حساب خوبی باز می کنن و علاقه مند به این مسیر هستن
بازم باید هدفتون رو مشخص کنین,برای شاغلین بهترین گزینه س چون کلاس ها مجازیه و در ترم 2 بار یکی اول سال و یکی اخر سال کلاس تشکیل می شه
در باقی موارد کلاس وقتی تشکیل می شه باید حضور داشته باشین پشت اینترنت والا غیبت می خورین,کپچر کردن کلاس خودش مزیت خوبیه برای ارشیو...
چه بخوایم و نخوایم دنیا داره به سمت مجازی شدن بیشتر پیش می ره...پس اینده دنیا مدارک مجازی بیشتر و کلاس های مجازی بیشتره...به وبسایت coursera.org حتما مراجعه کنین و کلاس های مجازی امریکا و دانشگاه های معتبر رو ببینین چقدر زیاد شده...
کسی اطلاعات بیشتری داشت و دانشجو مجازی ارشد بود کمک بیشتری کنه همه ما بیشتر بدونیم ازش...
موفق باشید.
Last edited by teraktor2003; 25-08-2014 at 16:34.
علاوه بر گفته های تراکتور عزیز من هم تحقیقاتی کردم موقع انتخاب رشته که بد نیست بگم . اولا خیلی هم نمیشه گفت که چون مجازیه سرت خلوت تره و میتونی راحت بری سر کار و درست رو هم باهاش بخونی . اونجور که دیدم اساتیدی هستن که از دانشجویان مجازی هم مثل روزانه ها کار میکشنالان دوستانی دارم توی مجازی که هنوز وقت رفتن سر کار رو پیدا نکردن . در حالی که خیلی از روزانه ها میبینی وقت بیشتری دارن . کاملا بستگی به این داره که چقدر ازت فعالیت بخوان .
در واقع شاید تنها فرقش توی وقت همین رفت و امدها باشه . بستگی به خودت هم داره که چقدر بخوای بری دانشگاه . ضرورتش همون دو بار در ترم هست که باید بری . اما اگه بخوای میتونی هم بری از امکانات دانشگاه بهره مند بشی و هم سر کلاس ها بری و ... که دانشجویی که بخواد معدل بالا بگیره بیشتر باید با اساتید در ارتباط باشه
متاسفانه من از این روش اموزش خوشم نمیاد و مهمترین مساله اش هم همون شهریه اش هست که در میاد ترمی تقریبا 2 میلیون تومن . بالشخصه این قدر پول واسه همچین مدرکی نمیدم و نمیرم . میرم سربازی کلاسش بیشتره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)