تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 219 از 607 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229269319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

joopin عزیز، فقط یکی از لینکهات 15 گیگه! 84 تا فایل رپید شیر یعنی بدبختی
    خلاصه من می گم این خارجیا یکمی خنگن، برای آموزش یک همچین دی وی دی لازم دارن، بجاش بیام آموزشهای پیشرفته هر کدوم از بخشها رو (private, commercial, ....) بعنوان درس،یا آموزش اینجا بنویسیم. با ترجمه می تونیم شروع کنیم و ایرادتمون رو دوستان خلبان (چه اینجا و چه جاهای دیگه ای که سراغ داریم) بهمون میگن. بهتر نیست ؟
    1- بابا رپید شیر رو که میشه یه کاری کرد
    2- با نظرت راجب آموزش غربی ها کاملا مخالفم.....!! اگه بری بررسی و مطالعه کنی متوجه میشی که (اگه استاد خوب و کار کشته ای هم تو دانشگاه داشته باشی که معلم خوبی هم باشه متوجه می شی!) اساسا مشکل آموزش ما در این کشور همین هست که مفاهیم پایه رو دسته کم می گیریم....!! بخاطر پیشترفته بودن علوم و تکنیک واقعا دیگه امکان این نیستش که شما مسائل رو آموزش بدی !! باید ریشه رو بسازی . محکم . استوار و بعد خود دانشجو یا دانش آموز را یاد بدی که چطور بره یاد بگیره...!! در روش های آموزشی همیشه مفاهیم پایه بیشترین انرژی رو از سیستم آموزشی مصرف می کنه ............فعلا که خیلی دارن زور می زنن که اموزش مفهومیه رو تو کشور جا بندازن ولی.....
    3- راجب نظرت برای آموزشها به شدت موافقم.....سیستم بدین چکار باید کرد........

2. 2 کاربر از joopin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ميشه يک جاي ديگر آپلود بفرماييد مثال: good.net """" جديدا 4shared و rapid و... دارند بنده را آزار ميدهند.
    فک کنم تا بعد 22 بهمن مشکل با تمام سایتهای فایل شیرینگ برقرار باشه
    از اونجایی که همه ازجمله خودم با سایت های شیر مشکل داریم بهتره از سایت زیر برای مستقیم کردن لینک ها استفاده کنیم

فقط نکته اش اینه که بیشتر از 100 مگ یا شاید هم 80 مگ رو مستقیم نمیکنه البته ممکنه تا 2 دیقه هم طول بکشه پس اندکی صبور باشید!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قصد منحرف کردن تاپیک رو نداشتم ولی برای تماشای فیلم ها خودم هم مشکل داشتم ... گفتم تا شاید مشکل شما هم حل بشه

4. 2 کاربر از meys34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

1- بابا رپید شیر رو که میشه یه کاری کرد
    2- با نظرت راجب آموزش غربی ها کاملا مخالفم.....!! اگه بری بررسی و مطالعه کنی متوجه میشی که (اگه استاد خوب و کار کشته ای هم تو دانشگاه داشته باشی که معلم خوبی هم باشه متوجه می شی!) اساسا مشکل آموزش ما در این کشور همین هست که مفاهیم پایه رو دسته کم می گیریم....!! بخاطر پیشترفته بودن علوم و تکنیک واقعا دیگه امکان این نیستش که شما مسائل رو آموزش بدی !! باید ریشه رو بسازی . محکم . استوار و بعد خود دانشجو یا دانش آموز را یاد بدی که چطور بره یاد بگیره...!! در روش های آموزشی همیشه مفاهیم پایه بیشترین انرژی رو از سیستم آموزشی مصرف می کنه ............فعلا که خیلی دارن زور می زنن که اموزش مفهومیه رو تو کشور جا بندازن ولی.....
    3- راجب نظرت برای آموزشها به شدت موافقم.....سیستم بدین چکار باید کرد........
    خوب قصد نداشتم مبانی آموزشی غربی رو به چالش بکشم، اینجاهم جای بحثش نیست، اما چون فرمودید مختصر میگم: ببینید اینکه مشکل ما اینه که از کنار مفاهیم پایه به سادگی رد می شیم کاملا حق با شماست. حتی ضعف مفاهیم پایه تا دوران دانشگاه هم با ما هست. من دوران دبستان تا راهنمایی رو خارج از کشور تحصیل کردم. واقعا سیستم آموزشی اونها نسبت به مال ما مثل نسبت بنزه به پیکان! اما چیزی که وجود داره اینه که هوش آسیایی ها و بالخصوص هندی ها و ایرانی ها و باز بخصوص ایرانی ها رو نمی شه دست کم گرفت. این هوش زاییده نوع فرهنگ زبانی ما هست. زبان ما یک زبان پست مدرن هست، و زبان انگلوساکسونی و شاخه های آن زبانهای عهد عتیق هستند که به تازگی رو به زایش آوردند و الا "How do you do" بعنوان احوال پرسی از زمان عتیق مونده و اگر از یک انگلیسی زبان بپرسید معنی لغویش چیه میگه "نمی دونم"! تو اخبار گفتنشون دقت کنید، یک مسئله ای رو 20 بار میگن. تو سیستم آموزشیشون هم یک مطلب ساده رو 20 بار میگن، و این باعث خستگی ما ایرانی ها میشه.
    اینکه شما میگید باید ریشه رو ساخت حرف درستیه، اما صرفا یک آموزش غربی که برای آموزش یک تیک آف 48 تا مثال مشابه و بی نکته میاره ملال آور میشه و روی صحبت من بیشتر به این جهت بود....حالا بگذریم چون تاپیک منحرف میشه
    اما راجع به آموزشها:
    1- به نظرم تقسیم بندی lessons خود شبیه ساز، برای آموزش مقدماتی خیلی خوب باشه. قسمت اول، که student هست رو قبلا ترجمه کردند و تقریبا آموزش خوبی هم داده شده. ببینیم اگر سوالی مونده بصورت آموزش پاسخ بدیم .
    2- وقتی دیگه چیزی تو Student نموند، بریم سراغ private pilot و مبحث های : تاکسی کردن، استال ها، دورهای با زاویه زیاد (steep turn)، ناوبری VOR و Traffic pattern و ATC. که آموزش های مقدماتی اینها برای شبیه ساز مبحث خوب و جامعی می تونه باشه.
    3- بریم سراغ Instrument Pilot و Commercial Pilot و Airline Transport Pilot که خودش بحثهای مفصلی داره و فقط یکمی باید همت کنیم تا یک سلسله بحث کامل داشته باشیم.
    4- می تونیم از آموزشهایی که دوستان در سایت های دیگه گذاشتن هم با ذکر منبعش کمک بگیریم.
    5- بعد از اینها بریم سراغ پروازهای واقعی تر با PMDG و Ariane و... .
    6- آموزش Virtual Airlines و پروازهای گروهی حرفه ای (Ivao) و (vatsim) و غیر حرفه ای (game spy).

دوستان ببینید با این دسته بندی موافقید که شروع کنیم

6. 4 کاربر از iq-boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

اما راجع به آموزشها:
    1- به نظرم تقسیم بندی lessons خود شبیه ساز، برای آموزش مقدماتی خیلی خوب باشه. قسمت اول، که student هست رو قبلا ترجمه کردند و تقریبا آموزش خوبی هم داده شده. ببینیم اگر سوالی مونده بصورت آموزش پاسخ بدیم .
    2- وقتی دیگه چیزی تو Student نموند، بریم سراغ private pilot و مبحث های : تاکسی کردن، استال ها، دورهای با زاویه زیاد (steep turn)، ناوبری VOR و Traffic pattern و ATC. که آموزش های مقدماتی اینها برای شبیه ساز مبحث خوب و جامعی می تونه باشه.
    3- بریم سراغ Instrument Pilot و Commercial Pilot و Airline Transport Pilot که خودش بحثهای مفصلی داره و فقط یکمی باید همت کنیم تا یک سلسله بحث کامل داشته باشیم.
    4- می تونیم از آموزشهایی که دوستان در سایت های دیگه گذاشتن هم با ذکر منبعش کمک بگیریم.
    6- آموزش Virtual Airlines و پروازهای گروهی حرفه ای (Ivao) و (vatsim) و غیر حرفه ای (game spy).

بله دسته بندي خوبه " حالا اگه قرار باشه از درس هايي که در شبيه ساز استفاده کنيم" شرکت نوين پندار همه اين درسهارو ترجمه کرده منم دارمش فقط چطور اينجا بايد به اشتراک گذاشت چون کتاب هست! اگه بتونيم فايلهاشو (اسکن) گير بياريم خيلي خوب ميشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بله دسته بندي خوبه " حالا اگه قرار باشه از درس هايي که در شبيه ساز استفاده کنيم" شرکت نوين پندار همه اين درسهارو ترجمه کرده منم دارمش فقط چطور اينجا بايد به اشتراک گذاشت چون کتاب هست! اگه بتونيم فايلهاشو (اسکن) گير بياريم خيلي خوب ميشه
    من هم می تونم اون کتابو قرض بگیرم و یک سری از صفحاتشو رو اسکن کنم..... ولی اگه با این کار دیگران مشکلی ندارند .. !! به هرحال داستان کپی رایتو این حرفاست....من هم یک سری فیلم ها یی رو که می گیرم می تونم تمام توضیحاتشون را بذارم...البته من اول راه هستم ولی به هر حال فکر کنم تا برسم به بقیه بد نباشه.....
    خلاصه بروبچز با تجربه خط بدن ما هم هستیم........

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خوب قصد نداشتم مبانی آموزشی غربی رو به چالش بکشم، اینجاهم جای بحثش نیست، اما چون فرمودید مختصر میگم: ببینید اینکه مشکل ما اینه که از کنار مفاهیم پایه به سادگی رد می شیم کاملا حق با شماست. حتی ضعف مفاهیم پایه تا دوران دانشگاه هم با ما هست. من دوران دبستان تا راهنمایی رو خارج از کشور تحصیل کردم. واقعا سیستم آموزشی اونها نسبت به مال ما مثل نسبت بنزه به پیکان! اما چیزی که وجود داره اینه که هوش آسیایی ها و بالخصوص هندی ها و ایرانی ها و باز بخصوص ایرانی ها رو نمی شه دست کم گرفت. این هوش زاییده نوع فرهنگ زبانی ما هست. زبان ما یک زبان پست مدرن هست، و زبان انگلوساکسونی و شاخه های آن زبانهای عهد عتیق هستند که به تازگی رو به زایش آوردند و الا "How do you do" بعنوان احوال پرسی از زمان عتیق مونده و اگر از یک انگلیسی زبان بپرسید معنی لغویش چیه میگه "نمی دونم"! تو اخبار گفتنشون دقت کنید، یک مسئله ای رو 20 بار میگن. تو سیستم آموزشیشون هم یک مطلب ساده رو 20 بار میگن، و این باعث خستگی ما ایرانی ها میشه.
    اینکه شما میگید باید ریشه رو ساخت حرف درستیه، اما صرفا یک آموزش غربی که برای آموزش یک تیک آف 48 تا مثال مشابه و بی نکته میاره ملال آور میشه و روی صحبت من بیشتر به این جهت بود....حالا بگذریم چون تاپیک منحرف میشه
    اما راجع به آموزشها:

نمیدونم ربط این حرفا به این تاپیک چیه ولی میتونین این بحث رو بیاریم توی تاپیک مربوطه اش
    به نظرم شما عدم تسلطتتون رو توی انگلیسی با تسلطتون توی فارسی مقایسه میکنین اگه به اینه جالبه بدونین فارسی یکی از فقیرترین زبانهای فعلی دنیاست......یه مصاحبه بود از دکتر باطنی استفاد دانشگاه تهران فکر کنم بود (البته استاد سابق) با بی...بی...س...ی مصاحبه کرده بود....بهرحال این بحث رو میتونین ببرین توی یه تاپکی مجزا...

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

سلام به همگي اين آموزش (فارسي) ATC هست که خيلي مفيده!

همش هم 300kb هست :

کد:

11. 4 کاربر از dani.flight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه x ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام به همگي اين آموزش (فارسي) ATC هست که خيلي مفيده!

همش هم 300kb هست :

کد:
    اين متن كاپيتان طوافيان نوشتن و واقعا خيلي مفيد هست . كاش منبش هم ذكر مي كردي عزيز كه از ايوائو برداشتي .
    راستي شما توي ايوائو عضو هستيد؟
    موفق باشيد...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali.Mirzaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.
    من یا ای دی اس ال هر کاری میکنم نمیتونم آنلاین پرواز کنم!!! چرا؟!
    ارور اول برای وقت هست که میخوام برگشت توی هر عملیاتی داشته باشم! مثلاً رفتم هاست درست کنم وقتی بک میکنم اینجوری میشه و دوباره باید کانکت بشم!
    دومی هم برای وقتی هست که میخوام join بشم ولی روی این حالت میمونه و جلو نمیره تا cancel کنم!!!!
    من قبلاً با دایال آپ خیلی خیلی راحت میرفتم! ولی الان 1 سال دیگه نمیشه!
    هرجا هم رفتم کسی توضیح خاصی نداده بود!
    اگه میشه کمک کنین ممنون میشم!

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

اين متن كاپيتان طوافيان نوشتن و واقعا خيلي مفيد هست . كاش منبش هم ذكر مي كردي عزيز كه از ايوائو برداشتي .
    راستي شما توي ايوائو عضو هستيد؟
    موفق باشيد...
    اگه يادم بود که از کجا برداشتم حتما ميگفتم.
    بله من تو IVAO عضو هستم.

علي جان البته اون يکي منم تو game spy با همچين مشکلي خيلي بر خورد کردم البته تو مواقعي که خيلي شلوغه اما مال من گير نميکنه !
    Last edited by dani.flight; 11-02-2010 at 13:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •