خوب قصد نداشتم مبانی آموزشی غربی رو به چالش بکشم، اینجاهم جای بحثش نیست، اما چون فرمودید مختصر میگم: ببینید اینکه مشکل ما اینه که از کنار مفاهیم پایه به سادگی رد می شیم کاملا حق با شماست. حتی ضعف مفاهیم پایه تا دوران دانشگاه هم با ما هست. من دوران دبستان تا راهنمایی رو خارج از کشور تحصیل کردم. واقعا سیستم آموزشی اونها نسبت به مال ما مثل نسبت بنزه به پیکان! اما چیزی که وجود داره اینه که هوش آسیایی ها و بالخصوص هندی ها و ایرانی ها و باز بخصوص ایرانی ها رو نمی شه دست کم گرفت. این هوش زاییده نوع فرهنگ زبانی ما هست. زبان ما یک زبان پست مدرن هست، و زبان انگلوساکسونی و شاخه های آن زبانهای عهد عتیق هستند که به تازگی رو به زایش آوردند و الا "How do you do" بعنوان احوال پرسی از زمان عتیق مونده و اگر از یک انگلیسی زبان بپرسید معنی لغویش چیه میگه "نمی دونم"! تو اخبار گفتنشون دقت کنید، یک مسئله ای رو 20 بار میگن. تو سیستم آموزشیشون هم یک مطلب ساده رو 20 بار میگن، و این باعث خستگی ما ایرانی ها میشه.
اینکه شما میگید باید ریشه رو ساخت حرف درستیه، اما صرفا یک آموزش غربی که برای آموزش یک تیک آف 48 تا مثال مشابه و بی نکته میاره ملال آور میشه و روی صحبت من بیشتر به این جهت بود....حالا بگذریم چون تاپیک منحرف میشه
.gif)
اما راجع به آموزشها:
1- به نظرم تقسیم بندی lessons خود شبیه ساز، برای آموزش مقدماتی خیلی خوب باشه. قسمت اول، که student هست رو قبلا ترجمه کردند و تقریبا آموزش خوبی هم داده شده. ببینیم اگر سوالی مونده بصورت آموزش پاسخ بدیم .
2- وقتی دیگه چیزی تو Student نموند، بریم سراغ private pilot و مبحث های : تاکسی کردن، استال ها، دورهای با زاویه زیاد (steep turn)، ناوبری VOR و Traffic pattern و ATC. که آموزش های مقدماتی اینها برای شبیه ساز مبحث خوب و جامعی می تونه باشه.
3- بریم سراغ Instrument Pilot و Commercial Pilot و Airline Transport Pilot که خودش بحثهای مفصلی داره و فقط یکمی باید همت کنیم تا یک سلسله بحث کامل داشته باشیم.
4- می تونیم از آموزشهایی که دوستان در سایت های دیگه گذاشتن هم با ذکر منبعش کمک بگیریم.
5- بعد از اینها بریم سراغ پروازهای واقعی تر با PMDG و Ariane و... .
6- آموزش Virtual Airlines و پروازهای گروهی حرفه ای (Ivao) و (vatsim) و غیر حرفه ای (game spy).
دوستان ببینید با این دسته بندی موافقید که شروع کنیم
.gif)