دوستان عزیز به این فرمتی که تبدیل کردم یعنی HD MPEG4 VIDEO !
اما در تست اولین دستگاه این فرمت رو پخش نکرد!
دوستان عزیز به این فرمتی که تبدیل کردم یعنی HD MPEG4 VIDEO !
اما در تست اولین دستگاه این فرمت رو پخش نکرد!
سلام
سوالتون رو توي بعد نرم افزاري هنر هفتم بپرسيد(الان نگاه كردم ديدم نيست شايد واسه من پنهاني باشه)
شما بريد توي كنترل پنل --regional and language -- تو تب advance يوني كد هاي فارسي و عربي رو تيك بزنيد بعد ديسكت ويندوز زو بزاريد تو دستگاه تا نصب بشه و ريست كنه تا احتمالا درست بشه
سلام
من بوسیله کارت TV دیجیتال برنامه های تلویزیون را ظبط کردم و با فرمت TS ذخیره میکنه حالا میخواهم تبدیل کنم به فرمت قابل پخش دیگری با چندین برنامه تست کردم و مشکل آنها این است که فیلم را تبدیل میکنه ولی صدا نداره.
از جمله برنامه های تست شده
ConvertXtoDVD 4
Convert TS
و چندین برنامه دیگه که همگی بدون صدا فیلم را تبدیل میکنه
لطفا ی نرم افزار قوی معرفی کنید
یه برنامه میخام که فایلم رو به فرمت avi/xvid تبدیل کنه و حتما بشه باهاش زیرنویس فارسی رو هم به فیلم چسبوند.
برا پخش در سینما خانگی میخام.
سلام
نرم افزاری هست که باهاش بشه فایل های تصویری رو تبدیل به فرمت HD کرد که کیفیت فیلم اولیه افزایش پیدا کنه ؟؟؟
سلام
دوستان من یه DVD Player مارشال دارم میخوام یه سری فیلم رو که فرمت Mkv رو چون نمیتونه نشون بده تبدیل کنم چند تا از این برنامه های معروف کانورت رو تست کردم نمیدونم مشکل چیه که وقتی میزارم روی Avi فایل تبدیل شده توی دستگاه تصویر نداره تقریبا 4 تا از معروف ترین ها رو تست کردم نشد
حالا میخوام ببینم خود شرکتش برنامه خاصی داره؟
و یا اینکه تنضیمات خاصی رو باید اعمال کرد که نشون بده؟دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنند
من فیلم Avi معمولی رو که اینترنت دانلود میکنم نشون میده اما خودم تبدیل میکنم نشون نمیده باید چیکار کرد؟
با تشکر
نه خود ویندوز اصلا مشکلی با زبان فارسی نداره ولی فقط همین زیر نویس که تمام پلیرها همین جوری هستش .....
عرض كردم خدمتتون مشكل شما يونيكد هست و راه حل هم ارائه دادم بهتون.منم دقيقا همين مشكل رو داشتم....
اگه بازم حل نشد به اين تاپيك مراجعه كنيد.اينجا محل بحثش نيست....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Ulead Video Studio 11 plus
امكانات فوق العاده حجم كم تايتل افكت و ...
[140MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی همچین برنامه ای سراغ نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)