installserver رو درست جاگذاري كردي؟ تاريخ درسته؟ يه فرمت بكن...73 خيلي راحت روش نصب ميشه..
installserver رو درست جاگذاري كردي؟ تاريخ درسته؟ يه فرمت بكن...73 خيلي راحت روش نصب ميشه..
دوستان من دو تا سوال داشتم كه اگه اساتيد پاسخ بدن ممنون مي شم. .من تمام بازيها ي N GAGE 2 رو نصب كردم و همشون به درستي بدون هيچ اشكالي اجرا مي شن.فقط هنگامي كه از بازي ها خارج مي شم.مي نويسه exit with an error به نظر شما مشكل از چيه؟ و اين خطا چيه؟ سوال دوم هم در مورد save بازيهاست .چطوري بازيها رو save كنم.در ضمن گوشي من n98 8g هستش و كلاينت اين بازيها روش از قبل نصب بود.ورژنش هم 1.01 هستش.بعدش هم patch ي كه بازيها رو از حالت trial در مي آره رو هم نصب كردم و بازيها فول شدن.
Last edited by babak_kiyani; 06-01-2009 at 12:56.
با سلام. اقا گوشی من n81 8 G هستش. این قسمتی که میگید باید فایل ها رو توش کپی کنیم رو من نمیدونم چه جوری باید توی گوشیم پیداش کنم و برم . مثلا c:\private\10202be9
با سلام گوشی من n96 هست. اون نرم افزار اجرای بازی های n-gage رو از سایت n-gage واسه گوشیم گرفتم. ولی وقتی میخوام بازی های n-gage رو نصب کنم مثلا بازی های توی این سایت رو ارور میده (file is corrupted) لطفا راهنمایی کنین.
مشکلم برطرف شد.یک بازی دیگه دانلود کردم رو با هم ریختم توی فولدر مربوطه ومشکل برطرف شد و دو بازی نصب شد . از راهنمایی هاتون بسیار ممنونم.
هر کار میکنم Patch روی گوشی من (N78) نصب نمیشه .. بازی هم که میریزم Error میده میگه فایلش خرابه باید Delete بشه (از همینجا دانلود کردم) اساتید باید چیکا کتم ؟؟؟
مرســـــــــــــ ی
با x-plore اینکارو انجام بده ......
دقت کن که 4 گزینه اول تو تنظیمات x-plore تیک خورده باشن ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)