منم همین رو میگم ولی باز حرف خودش رو میزنه .![]()
منم همین رو میگم ولی باز حرف خودش رو میزنه .![]()
با سلام
به نظرتون چه تضمینی میتونم بدم من فقط چیزهایی رو که توی علائدین دیدم گفتم .دوست عزيز شما با چه تضميني اين حرفها رو مي زنيد؟
ببخشید منظور من ماه بود . البته شاید بعضی دوستا بگن که ما وقتی کد#0000#* رو میزنیم تاریخ بعد از این سه ماه رو میزنه و گوشی ما هم فلاند هست پس درست نیست ولی باید بگم اون تاریخ مربوط به ساخت فریمر گوشی هست . در ضمن ورژن های 20 هم مطمئنا ساخت فلاند نیستند .نكته مبهم ساخت 2 الي 3 چه واحدي ؟
عدد ؟
در اصل تفاوتی نباید باشه ولی فروشنده تفاوت قرار میدن .اما يه سوال پس علت تفاوت قيمت بين چين و فلاند در چي هستش؟
خوب هر سوالی بود بپرس یا جواب میدم یا دوستان جواب میدن یا من اشتباه کردم و میگم ببخشید ؛اتفاقا دوست عزيز پست شما سرشار از سوالات و ابهامات فراوان براي من هستش.
چطور شما به اون دو سه عدد يا هر چيز ديگه اي از N82 كه فلاند ساخته دسترسي پيدا كرديد؟
اطلعات اینترنت و خواهش میکنم منبع رو نخواهید چون باید کلی سرج بزن تا پیدا کنم ولی توی همین کلوپ هم فکر کنم دوستان بهش اشاره کردن .
با توجه به اینکه شما میفرمائید فروردین خریداری کردین باید بگم هنوز اونوقت چینش نیومده بود پس برای شما اصل هست به احتمال خیلی زیاد.---------------------------------------------
البته دوست عزيز من فقط قصدم سوال كردن هستش چون من هم مثل باقي دوستان اين گوشي رو دارم و شايد به اسم فلاند به من فروخته باشن و من دلم ميخواد افراد با تجربه به من كمك كنند.
و در هر صورت اگه لطف كني و يه عكس از هر دو نوع گوشي چيني و فلاندي بزاري فكر كنم به خيلي از دوستان كمك بزرگي مي كني.
راستش من یه نقره ای اصل فلاند دارم و یه مشکی فلاند شده و فکر نکنم عکسشون رو بزارم مشکلی رو حل کنه ولی از لیبلشون براتون میزارم البته امروز نه چون یک سری کار دارم و باید برم دانشگاه .
با تشکر
سلام دوستان.
راستش n82 من از همون اولي كه خريدم يه مشكل داشت و اونم توي عملكرد دوربينش بود!
من هم زياد بهش اهميت نمي دادم. اما اين چند وقته خيلي حاد شده.
اين مشكل زماني اتفاق مي افته كه بعد از چند بار عكاسي گوشي در حالت دوربين هنگ مي كنه.يعني دوربين كار ميكنه اما فريم فوكوس و تنظيمات مشاهده نمي شن و عملا نمي تونم عكاسي كنم.بعد از بستن كاور خارجي لنز اون كاور داخلي كه بايد بسته بشه همونجور باز باقي مي مونه!!!!
گاهي اوقات هم دكمه شاتر كار نمي كنه.
به نظرتون عيب كار از كجاست؟
ممكنه ويروس باشه؟
ممنونم ميشم كمكم كنيد![]()
رضا جون سیمبین 9.1 و 9.2 و .... ویروس نمیگیرن
چند تا کار میگم بکن :
1. بدون مموری کارت باهاش ور برو ببین بازم اینجوری میشه
اگه نشد
2. گوشیتو یه بار ریست کارخونه بکن (البته بک آپ یادت نره)
اگه نشد
3. گوشیتو یا ببر فلش کن یا خودت اگه Adsl داری آپدیتش کن
من هم گاهی این مشکل رو دارم!فقط نرم افزاریه!چون پروسس این دوربین کار حضرت فیله!گاهی وقتها یه مشکلاتی در عملکرد پشت سرهم و سریع پیش میاد!به خصوص اگه گوشیت رو پر از نرم افزار و فایل کرده باشی!!
نه بازم به نظر من مشکل گوشیش شخصیه (ینی یه مشکل از کارکردن رضا با گوشی)که فکر کنم تنها راهش ریسته....
چون الان گوشی من تقریبا پر از نرم افزتر و فایل هستش....
امین جون گوشی من 3 4 بار اون اوایل که مموری کارتم آببندی نشده بود این مشکل واسش پیش اومد
3 4 ماهی هست که گوشیو دارم !! فقط همون 3 4 بار بود !! الان بدون مشکل مثه ساعت کار میکنه
رضا 99% از مموریت هست ! اگه نه .5% ریست و .5% آپدیت![]()
سلام دوستان.تنظيماتي تو گوشي داره كه lanهاي فعال رو پيدا نكنه.يعني ديگه lan پيدا نكنه . گوشيم ديگه نه lan دانشگاهو پيدا مي كنه نه لني كه تو خونه ازش استفاده مي كردم .
بهراد اين آّبندي كه گفتي يعني چه؟
بچه ها همونطوري كه داش بهراد گفت 99 درصد از مموري كارت هستش واقعا گل گفت.
حتما مي پرسيد چرا؟
آخه مموري كارت فابريك و دو گيگ گوشي من توي همون هفته اول اونقد انگولكش كردم كه سوخت!
براي همين يه دونه مموري كارت يك گيگ انداختم روش.يعني من 6،7 ماه به خاطر اين مموري كارت لعنتي عذاب مي كشيدم و نمي دونستم
الان كه مموري كارت يك گيگ رو دراوردم گوشي مثل ساعت داره كار ميكنه.
داش بهراد ايول.
نجاتم دادي
prince72 و rainysky50 عزيز از شما هم ممنونم
حالا بچه ها مارك خوب مموري كارت براي n82 سراغ داريد؟
4 گيگ مناسبه يا نه؟
ممنونم
بهترین مارک sandisk هست به نظرم. 4 یا 8 یا 16 ، انتخاب با خودته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)