تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 219 از 254 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 2539

نام تاپيک: خـــودروهــــای ســـنـــگـــيـــن و اتوبوس

داره خودمونی میشه abdoomish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

مطمئنی داداش؟؟؟یعنی ماک 220 تاس ولی دانگ فانگ 375؟؟

داره خودمونی میشه fmx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

منم گفتم دقیق نمی دونم .ولی مثل اینکه ماک گشتاورش خیلی خیلی زیاده.دانگ فنگ که ماشین نیس.من با چشای خودم دیدم تو سربالایی که اف اچ 480 با بار از یه دانگ فنگ خالی سبقت گرفت.d

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

ببین مایلر 280 تاس اما گشتاورد وا گیربکس که مهم
    قدر دنگ فنگ امیکو خیلی بیشتر از مایلر من که مایلر داشتم راضی بودم

اگه نباشه جاش خالی می مونه javadk123's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بدترین جای ممکن...

پيش فرض

اقا برای گواهینامه پایه یک اموزشگاه وجودنداره،برای امتحان تپه همون جا پول میگیرن ۳دور میزنی با اموزش.کارت سلامت برای وقتی که بخوای کار کنی نه گواهینامت قاب بگیری.:-) برای امتحان فنی هم یه سی دی اموزشی هست میگیری و توضیحاش رو داده.ماک توربو ۲۵۰ اسب هست و اینترکولرش۳۰۰ اسب هست.مدل بالاترهاش تا ۴۰۰اسبش هم هست.ماک قدیمی تمام قدرتش بخاطر جعبه دنده و دیفرانسیلش هست.قدرت کامیونهای بنز رو از مدلشون میشه فهمید.۲۶۲۸ یعنی ۲۸۰ اسب با ظرفیت۲۶ تن.عاشق بحث گشتاور و توانم ولی اینجا بحثی دربارش نمیشه.سوالی بود در خدمتم

Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk 2

5. 5 کاربر از javadk123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بدترین جای ممکن...

پيش فرض

طراحی و ساخت اتومبیل بیشترین تاثیرش رو از تجربه میگیره.بخاطر همین که خودرو سازان المانی به نسبت موفقیت بیشتری دارند.من با کامیون زیاد سروکار دارم و یه جورایی شغلمه،واقعا کشنده اکسور یه سر و گردن از بقیه بالاتره.و اون برمیگرده به تجربه زیاد کمپانی مرسدس بنز المان.کشنده های چینی شاید هیچوقت نتونن به سطح کشنده های اروپایی و امریکایی برسن

7. 2 کاربر از javadk123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان نباید توقع داشته باشین مثلا دنگ فنگ یا هوو مثل بنز باشن...اکسور هم فقط استلاک کمتری نسبت به بقیه کشنده ها داره مثلا در زمینه استخون بندی و خرابی از راننده ها بپرسی میگن ولو یا از نظر راحتی بپرسی همه میگن اسکانیا...به هر حال هر کشنده ای خصوصیات خودش رو داره
    در مورد گشتاور هم دوست عزیز اشاره ای کرد شاید خیلی از دوستان حتی ندونن گشتاور چیه؟
    به زبان ساده گشتاور نیرویی است که باعث دوران میشه.
    منم گفتم دقیق نمی دونم .ولی مثل اینکه ماک گشتاورش خیلی خیلی زیاده.دانگ فنگ که ماشین نیس.من با چشای خودم دیدم تو سربالایی که اف اچ 480 با بار از یه دانگ فنگ خالی سبقت گرفت.d
    این چیزی که شما میگی رو نمیشه ملاک قرار داد.

9. این کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بدترین جای ممکن...

پيش فرض

کشنده باید هنر خودش رو تو سینه کش نشون بده،وگرنه داخل کفه هر کشنده ای میتونه سرعت بگیره،اکسور ۱۸۴۳ رو با fh12 ۴۶۰ اسب بخاری مقایسه کنید و نباید با اف اچ ۱۳ مقایسه کرد.اکسور داخل جاده صاف از ولوو عقب میفته ولی در سینه کش واقعا ولوو fh12 رو میخوره.

11. 2 کاربر از javadk123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کشنده باید هنر خودش رو تو سینه کش نشون بده،وگرنه داخل کفه هر کشنده ای میتونه سرعت بگیره،اکسور ۱۸۴۳ رو با fh12 ۴۶۰ اسب بخاری مقایسه کنید و نباید با اف اچ ۱۳ مقایسه کرد.اکسور داخل جاده صاف از ولوو عقب میفته ولی در سینه کش واقعا ولوو fh12 رو میخوره.

هر وسیله ای یک سری مزایا و یک سری معایب داره.
    و صرفا به خاطر یک مزیت نمیشه گفت فلان ماشین بهتره..!به نظر من هر وسیله ای تو یک منطقه خاص کارایی بهتری داره و بهتر جوابگو هست. مثلا ولو خرابی کمتری داره نسبت به بنز و اکثر راننده ها اونو میپسندن به خاطر اذیت های کمترش و اکسور خیلی راننده رو تکون میده و بازی اتاقش زیاده ولی با وجود این چیزا نمیشه گفت اکسور ماشین بدیه
    ولی در کل ماشین های کشنده بنز یه مقداری ظرافت بیشتری نسبت به ولو دارن
    من خودم عاشق ماشین های امریکایی هستم مثلا اینتر ناش یا ماک کنورس میمیرم برای اون شاسی های بلند و کشیده برای اون غرش موتور ها و اون اگزوز های سر به فلک کشیدش...

13. 2 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بدترین جای ممکن...

پيش فرض

هر وسیله ای یک سری مزایا و یک سری معایب داره.
    و صرفا به خاطر یک مزیت نمیشه گفت فلان ماشین بهتره..!به نظر من هر وسیله ای تو یک منطقه خاص کارایی بهتری داره و بهتر جوابگو هست. مثلا ولو خرابی کمتری داره نسبت به بنز و اکثر راننده ها اونو میپسندن به خاطر اذیت های کمترش و اکسور خیلی راننده رو تکون میده و بازی اتاقش زیاده ولی با وجود این چیزا نمیشه گفت اکسور ماشین بدیه
    ولی در کل ماشین های کشنده بنز یه مقداری ظرافت بیشتری نسبت به ولو دارن
    من خودم عاشق ماشین های امریکایی هستم مثلا اینتر ناش یا ماک کنورس میمیرم برای اون شاسی های بلند و کشیده برای اون غرش موتور ها و اون اگزوز های سر به فلک کشیدش...
    کشنده های امریکایی رو باید در ازاد راه روند،نه در جاده های غیر استاندارد اینجا که واقعا شاسی بزرگ و دراز اون اذیت میکن.در کل هر کشنده ای مزایا و معایب خودش رو داره،ولوو ۴۴۰ الان یکی از بهترین کشنده های داخل جاده های ایران هست.

15. 2 کاربر از javadk123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mehrab parsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مهمترین مشکلی که اروپا داره فضای کافی برای ساخت جاده هست ولی ساختار جغرافیای امریکا باعث شده بزرگراههای خوبی ایجاد بشه . در این بزرگراهها دیگه مشکلی به عنوان طول وسیله نقلیه مطرح نیست اروپا به دلیل مساحت کم وفاصله کم بین شهرها وساختار جغرافیای سعی در ایجاد استانداردهایی با این نوع ساختار بوده - به خاطر هین که وسیع ترین جاده ها رو کشور امریکا داره با بیش 6 میلیون و 500هزار کیلومتر طول جاده و بعد از امریکا کشور چین با 3 میلیون و860 هزار کیلومتر - استادنداردهای آلایندگی هم در بیشتر موارد استانداردهای آمریکایی سختگیرانه تر بوده – جالبه در یک نظر سنجی که یک موسسه در سال 2012 انجام داده در اروپا بیش از 60% به کامیون های امریکایی علاقه دارن درحالی که در امریکای شمالی و جنوبی کمتر از 30% به کامیون های اروپایی علاقه دارن

17. 3 کاربر از mehrab parsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •