به چند گرفتی؟؟خوب قول داده بودم که وقتی پدال 5 سیمه بستم بیام تفاوت رو بگم و باید بگم که واقعا ارزش داره کلا تاخیر رفع شده و حالا ماشین آماده رو کم کنی هست
کجا داره؟؟
منم میخوم![]()
به چند گرفتی؟؟خوب قول داده بودم که وقتی پدال 5 سیمه بستم بیام تفاوت رو بگم و باید بگم که واقعا ارزش داره کلا تاخیر رفع شده و حالا ماشین آماده رو کم کنی هست
کجا داره؟؟
منم میخوم![]()
Pm کردم براتون
البته فک نکیند که ماشین الان دیگه تیون شده و 0-100 شده 5 ثانیهولی تاخیر رفع شده و آسایش پدال و دریچه برقی بیشتر شده !
یه جا آدرس بدین برم شیشه ها رو دودی کنم
قیمتش مناسب و کارشم با کیفیت باشه
بیا به این شماره زنگ بزن کارش عالیه منصف هم هست پرشیا رو بردم پیشش 4 تا از دوستام رو بردم البته در اصل برا عموم اینا کار میکنه ماشینای شرکت رو دودی میکنه زدگ زدی بگو از طرف جعفری هستم یه تخفیفی هم بگیر ولی جنسی که استفاده میکنه با کیفت هست !
09372189455
اسمش هم حسن هست !![]()
دوست عزیز واسه منم pm کن واسه پدال 5 سیمه واقعا رو اعصابه این کپ کردن ماشین مخصوصا موقعی که کولر روشن هست یعنی دیگه ماشین را نمیره من یه انتظار دیگه داشتم از این ماشین .
راستی میشه شتاب بیشتر کرد البته نه با تیون شنیدم عوض کردن شمع و اگزوز هم تاثیر داره و اینکه کسی خبر داره اگه خطر عقب رو مشکی بندازم راهنمایی گیر میده یا نه ؟
ممنون
یکی از دوستان گفته بود که یکی از نشانه های تیپ5 اینه که سمت شاگرد زده 1.6! میخواستم ببینم که اونایی که زده 1.4 یا اونایی که هیچی نزده چه تیپی هستن؟؟؟
1.6 یا 1.4 یا 1.8 یا 2.0 این ها حجم موتور هستن دوست من.
اونایی که زده 1.4 یعنی 1400 CC
1.6 یعنی 1600 CC
شرکت حتما این علامیت رو میزنه رو ماشین ها اونایی که میبینی ندارم کنده شده یا تو کارواش که بردن
کنده شده.
آقا من میخوام یه کنسول وسط برای ماشین بگیرم . به نظرتون خوبه که بگیرم؟ آخه به نظر میرسه برا 206 یه مقدار اذیت میکنه . کسی انداخته؟ میگن 60تومنه قیمتش.
من بیشترین مقدار 52.5 لیتر بنزین زدم!
اقا دیروز یک چیز بسیار عجیب در طول زندگیم دیدم
یک پژو 206 یکی از بچه های یونی داشت که هی بهم میگفت تو کارت ماشین زده 1800 من باور نمی کردم ولی دیروز عکس های کارت ماشینش رو اورده بود بسی تعجب کردم ...الان فروختش ولی قسم خورد این کارت خودم بوده و فتوشاپ هم نیست - گوشیمم بلوتوثی نیست وگرنه ازش می گیرفتم...
ولی فکر کنم ایران خودرو حول شده بود کارت ماشین رو اشتباهی زد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)