تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 219 از 380 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229269319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

نشد دادا همون دیشب امتحان کردم !

آقا من یه مشکلی تازگیا پیدا کردم IDM ام زود زود خراب میشه یعنی کرکش میکنم بعد یه مدت از بازم خراب میشه قبلا این مشکل رو نداشتم و وقتی ویندوز جدید نصب کردم و Nod32 رو نصب کردم این مشکل پیش اومد !
    ممکنه مشکل از nod32 باشه؟

راستی از کجا میتونم تشکر بزنم؟ پیدا نکردم !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

من یک 20-30 تایی لینک دانلود دارم، چون امکان دانلود همزمان لینک ها وجود نداره، میخواستم جوری تنظیم کنم که اول همه لینک ها رو بدم بهش آدرسشو، بعد خودش شروع به تک تک دانلود ها کنه و اولی که تموم شد بره سراغ دومی، دومی تموم شد بره بعدی تا آخر..
    میشه؟
    می خوام با IDM این تنظیمات رو انجام بدم

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

من یک 20-30 تایی لینک دانلود دارم، چون امکان دانلود همزمان لینک ها وجود نداره، میخواستم جوری تنظیم کنم که اول همه لینک ها رو بدم بهش آدرسشو، بعد خودش شروع به تک تک دانلود ها کنه و اولی که تموم شد بره سراغ دومی، دومی تموم شد بره بعدی تا آخر..
    میشه؟
    می خوام با IDM این تنظیمات رو انجام بدم

سلام
    بله این تنظیمات شدنی هست از طریق گزینه Schedule تو نرم افزار IDM
    شما روی فایل هاتون کلیک راست کنید و سپس add to queue کنید و اونجا تنظیمات مربوطه که چندتا چند تا دانلود رو انجام بده و از چه ساعتی شروع کنه و تا چه ساعتی و سایر تنظیمات که خیلی واضح مشخص هست رو میتونید تعیین کنید و بعد برای شروع دانلود از صفحه اصلی idm قسمت نوار بالایی روی اون فلش گزینه start queue کلیک کنید و صفی که ایجاد کردید رو start کنید تا دانلود رو بر اساس اون تنظمیماتی که لحاظ کردید شروع کنه

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام
    شما روی فایل هاتون کلیک راست کنید و سپس add to queue کنید و اونجا تنظیمات مربوطه که چندتا چند تا دانلود رو انجام بده و از چه ساعتی شروع کنه و تا چه ساعتی و سایر تنظیمات که خیلی واضح مشخص هست رو میتونید تعیین کنید و بعد برای شروع دانلود از صفحه اصلی idm قسمت نوار بالایی روی اون فلش گزینه start queue کلیک کنید و صفی که ایجاد کردید رو start کنید تا دانلود رو بر اساس اون تنظمیماتی که لحاظ کردید شروع کنه

دوست عزیز مرسی از پاسخت من هم همین سوال رو داشتم ! اما اصلا نفهمیدم چطوری میگی !
    من الان لینک چندتا سریال رو میخوام بزارم که دانلود کنه ! لینک ها هم برای مدیا فایر هستش !
    کجا باید بزارمشون !
    سپاس فراوان
    در ضمن IDm من تو محیط mozila فقط 2 تا گزینه داره !
    1 . download with IDM
    2. download all with IDm
    Last edited by eblisandenzo; 09-02-2012 at 15:45.

داره خودمونی میشه saeid_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

سلام
    دوستمون توضيح كاملي داد.
    در ضمن اگه زبان ات مثل من ضعيفه ميتوني idm ات رو فارسي كني كه خيلي ام عالي فارسي شده حتي قسمت راهنماي نرم افزار كه همه چيزو توضيح ميده.من از همين طريق تونستم ياد بگيرم چه طور تنظيمات ام رو صف بندي كنم و زمان بدم بهشون.به غير اين همه قسمت هاي نرم افزار رو ياد ميگيري.ميتوني به راحتي با حجم كم دانلود اش كني.

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

11

دوست عزیز مرسی از پاسخت من هم همین سوال رو داشتم ! اما اصلا نفهمیدم چطوری میگی !
    من الان لینک چندتا سریال رو میخوام بزارم که دانلود کنه ! لینک ها هم برای مدیا فایر هستش !
    کجا باید بزارمشون !
    سپاس فراوان
    در ضمن IDm من تو محیط mozila فقط 2 تا گزینه داره !
    1 . download with IDM
    2. download all with IDm

در مورد لینک ها که کجا قرار بدید باید عرض کنم خدمت شما که مدیا فایر لینک مستقیم میده اما زمان داره و باید تا مدت مشخصی دانلود بشه و الا از کار میوفته
    شما لینک ها رو تو مرورگر وارد کنید تا صفحه دانلود ظاهر بشه و بعد روی لینک دانلود کلیک کنید تا IDM شروع به دانلود کنه
    اول زبان نرم افزار رو فارسی کنید که راحت تر بتونید باهاش کار کنید اگر تو زبان انگلیسی مشکل دارید و بعد فایل هاتون رو انتخاب کنید تو نرم افزار (Select کنید) حالا روشون کلیک راست کنید و ایجاد صف رو بزنید و یک صف جدید ایجاد کنید و تو تنظیماتش مشخص کنید از چه ساعتی تا چه ساعتی قراره دانلود کنه و یا اینکه قراره بصورت دستی خودتون استارت کار رو بزنید که در این صورت نیاز به تنظمیات زمانی نداره
    در مورد اینکه فایل ها رو دونه دونه بگیره خودش بصورت پیش فرض 1 عدد 1 عدد فایل ها رو میگیره شما میتونید از قسمت فایل های موجود در صف روی گزینه تعداد همزمان دانلود فایل ها رفته و اونجا مشخص کنید چند تا فایل رو با هم بگیره
    من تنظیمات فارسی رو انجام ندادم و زبان نرم افزار انگلیسی هست ممکنه در برخی جاها دقیق اصطلاح بکار رفته رو نبرده باشم
    مثل تصویر زیر میتونید عمل کنید :

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

کسی برای سوال من جوابی نداره؟؟؟

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

کسی برای سوال من جوابی نداره؟؟؟
    سلام..

این پست رو بخونین برای کرک دائمی IDM البته دقت کنین قبلش حتما آخرین ورژن IDM رو بگیرین و نصب کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشکل هم اگه منظورتون خراب شدن کرک که یعنی برنامه تشخیص میده که سریال تقلبیه به ناد ارتباطی نداره..

پ.ن : شما هنوز در دوره ی آزمایشی هستین پس فعلا نمیتونین تشکر کنید اما به زودی درست میشه..

شاد باشید..

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام
    ممنون، ولی چه جوری آدرس های لینک که واسه دانلود دارم رو اضافه کنم به این قسمت ممنون

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی unknown47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

درود.
    دوستان یه سوال داشتم:
    چطوری میشه فایل هایی رو که میخوایم از سایت های اشتراک گذاری دانلود کنیم با idm دانلود کنیم؟
    (مثلا از سایتی مثله 4شیر که باید یه زمانی رو صبر کنیم تا گزینه دانلود فعال بشه و خودش لینک مستقیم نداره)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •