آقا جاسم كداخدايي بنت ايول خيلي ممنون از راهنمايي شما
آقا جاسم كداخدايي بنت ايول خيلي ممنون از راهنمايي شما
سلام دوستان
سیستم من ویروسی شده درایوامو فرمت کزدم و ویندوز عوض کردم اما درست نشد الان هم توی سیستمم چیزی واسه از دست دادن ندارم حاضرم زیر شیر آب بگیرم و بشویمش
حالا بفرمایی من چکار کنم ؟
ممنونتونم
ویروسی نیست که وقتی کل سیستم رو فرمت کنی جا بمونه.
وقتی فرمت کردی نباید فلش و یا گوشی و یا غیره به سیستم وصل میکردی.
با این برنامه آپدیت کن و اسکن کن:
سپس یک آنتی ویروس خوب نصب و اپدیت کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنونم. چشم این کار رو هم میکنم ولی من بعد از نصب ویندوز هیچ چیزی به سیستم وصل نکردم که بمونه درایوهارو هم باز نکردم کسپراسکای نصب کردم آپدیت کردم اسکن کردم باز هم سه تا چارتا درایوم که فرمت بود هیچ. درایو c رو که باز کردم پوشه های مخفی یادی توش بود البته توی پوشه هاش.
مجدد سلام
برنامه ایرو که واسه آپدیت و اسکن دادین نتونستم باز کنم
اگه ممکنه یه راه راحت تر بهم نشون بدین ممنونم
سلام. من به خاطر ویروس گرفتن کامپیوترم مجبور شدم دوباره ویندوز بنصبم! ولی هنوز مشکل show hidden files دارم وقتی روش کلیک میکنم دوباره برمیگرده به حالت اول یعنی do not show hidden files and folders ! حالا حتی از روشی که بالا بهش اشاره شد تنظیمات رجیستری هم عوض کردم ولی درست نمیشه یعنی تنظیماتی که میکنم نمیمونه و برمیگرده مثل حالت اول خودش! یعنی وقتی به جای 0 میزنم 2 وok میکنم دوباره بر میگرده رو 0!!! حالا چی کار کنم!؟
درست شد اما نه با اون برنامه
Last edited by ashrafi116; 11-09-2010 at 16:52.
SALAM
شماهمه این کارای که بالا گفته شد کردین
خوب به جای این که SHOW HIDDEN FILE بزنین
شما برعکس بزنین البته اول کارای بالا رو انجام بدین همون تغییرات رجیستری بعد DO NOT SHOW HIDDENرا بزنین بلعکس
اگه نشد
.
..
.
.خوب بهتره از راه ویروس کشی بریم
.
.
.
.
.
این دستور تو RUN بزنین هر نوشته ای توئش بود همین جا کپی کنید D:\AUTORUN.INF تو ببینیم
اقا جاسم اینو مینویسه!
[AutoRun]
open=3dcs9.exe
shell\open\Command=3dcs9.exe
سلام
هنوز ویروس اتوران تو سیستم شما فعاله
تو ران بنویس cmd اوکی کن بعد داس باز میشه بنویس
for %%i in ( A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z ) do del /f /a %%i:\autorun.inf
for %%i in ( A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z ) do mkdir %%i:\autorun.inf\.\prn\
for %%i in ( A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z ) do del /f /a %%i:\3dcs9.exe
for %%i in ( A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z ) do mkdir %%i:\3dcs9.exe
اینجوری ویروس از درایو هات پاک میشه و دیگه نمی توه خودش. کپی کنه
البته می تونی اینو تو نوت پد بنویسی و با پسوند bat ذخیره کنی
خب اگه adsl داری این فایلو دانلود کن و باهاش سیستمو اسکن کنید تا ویروس پاک بشه
مشکلی بود اطلاع بدیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق یاشید
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)