بچه ها من activate product که اول نصب میخواد که تازه آنتی ویروس نصب بشه رو میخوام ورژنشم avira_premium_security_suite_en 10
بچه ها من activate product که اول نصب میخواد که تازه آنتی ویروس نصب بشه رو میخوام ورژنشم avira_premium_security_suite_en 10
سلام.
کسی میدونه که چرا اویرا به سایت انتی ویروس شید و خود فایل نصب انتی ویروس شید گیر میده؟
واقعا برام عجیبه...!!!!
بخش online protection من از کار افتاده و هر کاری می کنم درست نمی شه...
عکس زیر رو نگاه کنید:
وقتی هم روی start service می زنم یه مکثی می کنه برنامه بعدش گزینه ی help رو می یاره!!!
لطفا راهنمایی کنید....
(تغییر کی هم فایده ای نداره،2011/09/24 رو هم دادم،باز فرقی نکرد.)![]()
کی جدیدآویرا 12.3.2011
لینک دانلودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 03:49 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------
شماآنتی ویروس خودتون با برنامه your uninstaller کامل یکبار پاک کنید بعدش سیستم ریستارت کنید ازنوع نصب کنیداحتمالا درست بشه![]()
فایده ای نداشت،مالویربایت هم بی اثره
شلام من یه مشکل فوق عجیب با اویرا دارم
اونم اینه که به برنامه ها اجازه نصب نمیده و این پیام ظاهر میشه
من از ورژن
Avira Premium Security Suite 10.2.0.659
استفاده میکنم.
وقتی اویرا رو پاک میکنم این مشکل رو ندارم.حتی وقتی که اواست رو هم نصب میکنم این مشکل رو ندارم.
اویرا رو کامل اپدیت کردم و گذاشتم که کامپیوتر رو اسکن کنه ولی چیزی پیدا نکرد .حتی دو بار هم ویندوز عوض کردم.
اما به محض نصب اویرا این مشکل پیش میاد.حتی با ورژن قبلی هم امتحان کردم ول درست نشد
من با ورژن 10.0.053 این مشکل رو ندارم ولی وقتی این ورژن رو نصب میکنم خودکار به ورژن 10.2.0.659 اپدیت میشه و به بیشتر برنامه ها اجازه نصب نمیده.
لطفا من رو راهنمایی کنید
من هنوز منتظرم
لطفا یه نفر جواب بده
من با ویندوز 7 و اکس پی کاملا نو و سالم هم امتحان کردم ولی تو ورژن Avira Premium Security Suite 10.2.0.659 این مشکل پیش میاد
ایا مشکل از خود اویراست؟
آقا این قضیه غیرفعال شدن online protection خیلی جدی تر از این حرفاست.
امیدوارم دوستان متخصص راه حلی برای این موضوع پیدا کنن.
با پاک کردن و دوباره نصب کردن حل نمی شه.
البته خب راه حل اولش اینه که نسخه ی اصلی رو خریداری کنیم!!!
سلام.
من نسخه اصلی خریدم مگه45 تومن نیست خب دیگه همون.البته خب راه حل اولش اینه که نسخه ی اصلی رو خریداری کنیم!!!
من دوتا آویرا دارم چرا اینجوری شده مشکل کجاست؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)