سلام
F 8
4"
Iso-80
همون تنظیمات با نوردهی 5 ثانیه ای
![]()
سلام
F 8
4"
Iso-80
همون تنظیمات با نوردهی 5 ثانیه ای
![]()
واقعا عکسا خوب شدن
امــــــــــــــا:
عکس اول:اگه چپ و راست اون مسیر به دریا رو تو کادر مینداختی ، شاهکار میشد.یعنی معلوم میشد مسیر از کجا شروع میشه .
یه جورایی وسط کار یا یه سمت قرار میگرفت.
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
و عکس دوم:
---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
تنها ایرادی که میشه خیلی بی معرفتی کرد و به این کار گرفت غنای رنگه (البته به نظر من) فقط و فقط همین.
موفق باشی
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------
عکس دوم از لحاظ نور و رنگ بهتره.
پیشنهاد:اگه نصف ساعت تو کادر بود و زمینه پشتش سفید بود ، میترکوند.
لطف کن دوباره عکس رو بگیر ولی سرعت شاتر رو طوری تنظیم کن که اون اثر کم رنگ عقربه نصف ساعت رو بپوشونه.
راستی یه چیز بگم کفت ببره:هنگام عکاسی دوربین رو گذاشتی روی میز چوبی که کنار دستت یه چراغ مطالعه زرد رنگه و پشت سرت یه پرده آبی رنگ!!
اینا تو اگزیف بود!!!!!!!!!!
موفق باشی
Last edited by T.K; 26-04-2010 at 21:33.
ممنون دوست عزیز
دوربینم تا 30 ثانیه داره ولی ثانیه کاملا محو میشه.
ای کلک از اون محور ساعت دیدیراستی یه چیز بگم کفت ببره:هنگام عکاسی دوربین رو گذاشتی روی میز چوبی که کنار دستت یه چراغ مطالعه زرد رنگه و پشت سرت یه پرده آبی رنگ!!
اینا تو اگزیف بود!!!!!!!!!!///// می خواستم ببرمش گفتم بیخیال.
داشتم سرمو میخاروندم اگه سرم تکون نمیدادم منم میدیدی.
![]()
![]()
ممنونلطف کن دوباره عکس رو بگیر ولی سرعت شاتر رو طوری تنظیم کن که اون اثر کم رنگ عقربه نصف ساعت رو بپوشونه.
میخواستم بدونم چجوری میشه این کار رو کرد؟با سرعت شاتر 30 ثانیه ای؟
تو عکس دوم عقربه ثانیه شمار از 5 به طرف 4 رفته؟یعنی خلاف جهت ساعت؟
1- نور محیط کم کن
2- در قسمت تنظیمات دستی دیافراگم رو ببند
3- تا جایی که میشه سرعت ساتر رو کم کن / من فقط تو نستن تا 5ثانیه ببرم
نه- ساعت داشت کار خودشو میکرد و من فقط ازش عکس گرفتمتو عکس دوم عقربه ثانیه شمار از 5 به طرف 4 رفته؟یعنی خلاف جهت ساعت؟![]()
جسارت نباشه ولي بنده شخصا با اين ويرايش موافق نيستم چون باعث شده شفافيت بالهاي كفشدوزك از بين بره و كدر و مات به نظر بياد و از حالت طبيعي خارج بشه . ( نظر شخصي )
تركيب و كادر عكس خوبه فقط نياز بيشتري به تنظيمات نوردهي داره . كمي هم مشكل در رنگ ديده ميشه كه با مقداري ويرايش ، هم اين مشكل رفع ميشه و هم جلوه بيشتري ميگيره .
با اجازه از محضر شما
![]()
Last edited by Samin_System; 27-04-2010 at 09:59.
ایدت بسیار عالیست همینطور تنظیمات ولی شخصا با کادرت موافق نیستم یه کم روش کار کن البته نظر شخصیست
سلام به همه دوستان
اینو رو واسه ادیت و ادیتور می گم .
به نظر من این عکس کمی در رنگش زیاده روی شده !
و اگه یکم هم دور کفش دوزک بلور میشد بهتر بود !
بازم سلام به همه
بعد چند وقت که نبودم با عکس از مدینه اومدم !
البته من خودم هنوز نرفتم و این عکس کاره پدرم هست.
panasonic DMC-TZ15
f 11
640/1
iso 100
+2 step
:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)