مهدی عزیز صبا نت تو مرکز ما هم پورت خالی نداره و فکر نمی کنم که این قضیه اصلا ربطی به پورت داشته باشه چون اگه اینجوری بود برای ما هم باید افت می کرد
فعلا با اجازه
بای
مهدی عزیز صبا نت تو مرکز ما هم پورت خالی نداره و فکر نمی کنم که این قضیه اصلا ربطی به پورت داشته باشه چون اگه اینجوری بود برای ما هم باید افت می کرد
فعلا با اجازه
بای
من كه ديشب فقط 500 مگ تونستم دانلود كنم.
سرعت هم بين 30 تا 35 كيلوبايت بود.
چه طور می شه کوفته شد ؟
منطقه ما هم پورت خالی نداره
چون همسایه بالایسمون بعد شنیدن و دیدن اینکه چه قدر دانلود دارم با صبا صحبت کرد گفتند پورت خالی نداریم و باید قرارداد ببنده و منتظر باز شدن پورت باشه
پس فکر نکنم به پورت ربطی داشته باشه
من دورو بره 280 مگ دانلود داشتم
بازم دیشب بهتر بود شبای دیگه 100 مگ هم نمیتونستم دانلود کنم
گناهمون اینه که ایرانی هستیمخوب چرا دل ماهارو میسوزونین؟؟؟؟؟ شخصی مثل من که صبانت تو مرکز مخابراتیمون پورت خالی نداره چه گناهی کرده که باید با سرعت 14 دانلود کنه؟؟
راستی شماها که 2 گیگ دانلود میکنید از مشهدید ؟
مودمتون چیه ؟
اشتراکتون 128 ؟
فقط با راپید سرعتتون اینقدره ؟
ورژن Idm شما ؟
همین![]()
![]()
![]()
![]()
سوال دیگری نبود ؟
1 ) نه
2 ) huawei البته اصلشچون 2 سال و 4 ماه قبل خریدم و اون موقع ها adsl هنوز در مراحل اولیه بود اون موقع 65 داده بودم
3 ) بله 2 سال و 4 ماه اشتراک صبا هستم و همیشه 128 بستم
قرارداد اول 6 ماهه و قرارداد دوم 1 ساله و قرارداد سوم 1 ساله که الان 2 ماه و خورده ای مونده که بازم 1 ساله می بندم تا حالا هم پورتم عوض نشده یعنی رانژه فکر کنم به اون خاطره که رانژه من از اون رانژه های اولی استو سرعت زیاد می ده
البته تا 3 روز قبل من شبا 800تا 900 دانلود می کردم
4 ) امتحان نکردم انشاالله اگر حوصله بیدار ماندن در شب را داشتماز سایت های دیگر امتحان می کنم
5 ) 5.14 بیلد 3 است
اگر سوال دیگری هم داشتین خجالت نکشید بپرسین![]()
یکی بیاد یک ویروسی چیزی بندازه توی کامپیوتر این ویتامین2002ده آخه بچه
ما چه گناهی کردیم که سرعت دانلودمون از 97 بالاتر نمیره و ماله تو تا 100 و خرده ای هم میره
الهی کوفتت بشه
حتما به مرکز مخابراتتون نزدیکی
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
آقاجان این سرعتها که چیزی نیست توی همین پاکستان برین ببینین تا سرعت بفهمین چیه! ماها رو توی قحطی نگه داشتن که حالا با دیدن همچین سرعتهای نه چندان بالایی میخوایم بال دربیاریم.والا توی تورنت چون سرعت بقیه ی Peer ها رو هم از کشورهای دیگه میشه دید٫سرعتهای چند ده مگابیتی بقیه ی peerها رو وقتی میبینی میگی بابا اویل خوش بحالشون!!مجبور نیستن برای دو تا دانلود هر شب بیدار باشن و سیستم روشن و بذارن و..... اونا هم وقتی سرعتای ما رو میبینن میگن این ایرانیا چقدر بدبختنکه با این سرعتا وصلن
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
حالا توی این هاگیر واگیر کسی زنگ نزنه بگه چرا سرعت فلانیها بالاست و مال ما پایینه.اینا که عرضه ندارن سرعت همه رو بالا ببرن میزنن سرعت اونایی که بالا رفته رو هم میارن زیر خط فقر![]()
Last edited by avecina.ir; 23-08-2008 at 09:49.
در مورد ویروس می تونم بگم تا حالا هیچ ویروسی نتونسته به کامپیوتر من وارد بشه![]()
البته در سایه ویروس کش ها و فایروال ها
من شب ها بیدار نمی مانم فقط کامپیوتر روشن است و کامپیوتر خودش همه کار ها را انجام می دهد و بعد می بندد حتی کانکت و دیس کانکت شدن راس ساعت 40 : 6 باز من دخالتی ندارم
در مورد سومی باهات موافقم کسی زنگ نزنه به صبا بگه فلانی سرعتش زیاده![]()
در ضمن من اهل کجا هستم و مرکز مخابراتی من کجاست ؟![]()
در ضمن من اهل کجا هستم و مرکز مخابراتی من کجاست ؟
tightwad
Ok
یعنی چه ؟ نفهمیدم چه می گید ؟
دوستان صبانتی!
من خودمو سرویس کردم تا با بخش فروش (88554173) تماس بگیرم بپرسم منطقه ما پورت خالی داره یا نه؟ ولی همش اشغاله
شمارش عوض نشده؟
شماره دیگه ای نداره؟
(برای تهران)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)