تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون درباره ي ابن بازي چيه؟؟؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خوبه بد نيست

102 27.72%
  • عاليه

191 51.90%
  • مامان مي شه ساتور آشپز خون رو 1 دقيقه قرض بدي؟

55 14.95%
  • بده

20 5.43%
صفحه 219 از 465 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229269319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 4642

نام تاپيک: The Sims 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام من چندتا سوال داشتم 1-من بازی سیمز2 اصلی را دارم و می خواهم سیمز فصلها را نصب کنم لطف کنید بگید دقیقا توی کدام فایل بریزمش(چون یکبار که این کار را کردم سیمز 2 هم دیگه نمی اومدالبته بگم که من بغیر از فصلها هیچ بسته مکمل دیگری ندارم) 2-وقتی سیمز فصلهارا بریزم یک بازی جدا از سیمز میشود یا باهم باز میشوند (چون همون باری که سیمز فصلها را ریختم ایکون سیمز2 تبدیل به سیمز فصلها شد گر چه اون هم کار نمیکرد 3-من الان یک مدته که سیمزبازی میکنم اگر سیمز فصلها را نصب کنم سیو های سیمز 2 پاک نمی شود؟
    Last edited by axminster; 28-02-2008 at 22:09.

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من چندتا سوال داشتم 1-من بازی سیمز2 اصلی را دارم و می خواهم سیمز فصلها را نصب کنم لطف کنید بگید دقیقا توی کدام فایل بریزمش(چون یکبار که این کار را کردم سیمز 2 هم دیگه نمی اومدالبته بگم که من بغیر از فصلها هیچ بسته مکمل دیگری ندارم) 2-وقتی سیمز فصلهارا بریزم یک بازی جدا از سیمز میشود یا باهم باز میشوند (چون همون باری که سیمز فصلها را ریختم ایکون سیمز2 تبدیل به سیمز فصلها شد گر چه اون هم کار نمیکرد 3-من الان یک مدته که سیمزبازی میکنم اگر سیمز فصلها را نصب کنم سیو های سیمز 2 پاک نمی شود؟
    1. بعد از نصب سيمز فصل ها ديگه نبايد سيمز 2 رو باز كنيد بايد همون سيمز فصلها رو باز كنيد .
    2. با هم باز ميشن.
    3. نه پاك نميشه.
    موفق باشي

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با سلام
    جوابها
    1-اولآ باید بگم سیمز 2 اصلی توی ایران وجود نداره و اگه کرک اصلیش رو هم خواستین توی صفحات قبل آدرسش رو گذاشتم.شما باید سیمز2 و بسته ی الحاقی فصلی رو در دو پوشه ی جدا از هم نصب کنید
    2-باید بگم اگه در دو پوشه ی جدا از هم نصب کنید میتونید دو تا سیمز رو هم به صورت جدا از هم داشته باشید.
    برای اینکه بازی بیاد باید کرک کپی کنید وگرنه بازی اجرا نمیشه.توجه داشته باشید که در بعضی مواقع که بسته ی الحاقی نصب میشود کرک سیمز 2 پاک میشود پس باید دوباه کپی کند
    3-تا اونجا که من میدونم پاک نمیشه(البته امتحان کردم)
    موفق باشی

داره خودمونی میشه amir2105's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مرضیه جون بعد از اینکه همه سیمزها را ازخانه خارج کردم به چه صورتی محل سکونتشون تغییر بدم

داره خودمونی میشه amir2105's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مرضیه جون بعد از اینکه آنها را از خانه خارج کردم به چه صورتی محل سکونتشون تغییر بدهم

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

مرضیه جون بعد از اینکه آنها را از خانه خارج کردم به چه صورتی محل سکونتشون تغییر بدهم
    امیر جان
    بعد از اینکه از خونه خارج کردی
    خانواده رو با کلیک بردار و بعد بزار توی خونه ای که میخوای
    در ضمن همان طور که گفتم با کامپیوتر هم میشه
    دقت کن پست پشت سر هم نزاری
    موفق باشی

در آغاز فعالیت luckehoura's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    می شه به این سوالای من جواب بدید؟:43:
    1)می شه تو اپارتمانها زندگی کرد؟
    2)من یه سیمزم تو university. چطوری اونو وارد seasen کنم؟
    3)سیمز من موبایل می خواد باید از کجا بخرم؟

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    با سلام
    1-آره
    2-نمیدونم.بیشتر توضیح بده
    3-از فروشگاه
    موفق باشی

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    1. ميشه اما نميتوني با يك خانواده ي ديگه باشي در واقع خانوادت نميتونه بيشتر از 8 نفر باشه
    2. بايد درسش ر كامل پاس كنه بعدش خودش وارد سيزن ميشه
    3. از فروشگاه يك قرفه ي كوچيك آبي رنگ هست كه از اونجا ميتوني موبايل و بازي هاي كامپيوتري دستي و MP3 player بخري. ولي از من ميشنوي نخر چون بدي اين موبايلها اينه كه خاموش نميشن و هميشه هم توي جيب سيمزت هستن و حتي وقتي كه ميخوابن اگه زنگ بخوره سيمزت بيدار ميشه من كه يه بار گرفتم سيمزه پدرم رو در آورد ديگه پشيمون شدم بديش هم اينه كه نميتوني بفروشيش!

آخر فروم باز Mahdi_Co_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

من نزدیک به 27 سی دی از بسته های the Sims 2 رو دارم ....... در این مورد سه سوال از شما عزیزان داشتم.....
    1- هر کدام از این بسته ها دارای کرک مجزا هستند ، آیا من باید تک تک بسته های نصب شده رو کرک کنم ، یا نه .......و فقط کافیه آخرین بسته ( همونی که با اون میرم داخل بازی) رو کرک کنم؟؟!!
    2- آیا تمامی کدهای تقلبی که در این تاپیک مطرح شد ، به همه ی بسته ها می خوره ؟؟
    3- آیا باید این بسته ها رو بر حسب تاریخ انتشارشون نصب کنم.....( یعنی ، اول دانشگاه_دوم زندگی شبانه و.......و n ام Deluxe ) یا اینکه فرقی نمی کنه و جابجایی در نصب هر یک از این بسته ها تاثیری به روند بازی نداره؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •