دوستان یه سوال
هنگامی که میخواهید یه بازی جدید در مستر لیگ را شروع کنید یه گزینه به نام master leage level داره که مواردش very hard , hard , normal ,... هستند.
کسی میدونه این چیه وفرقش با اون top player, proffesional ,... چیه؟
دوستان یه سوال
هنگامی که میخواهید یه بازی جدید در مستر لیگ را شروع کنید یه گزینه به نام master leage level داره که مواردش very hard , hard , normal ,... هستند.
کسی میدونه این چیه وفرقش با اون top player, proffesional ,... چیه؟
این برای تعیین درجه سختی نقل و انتقالات هست
هرچی سطحش پایین تر باشه بازیکن راحتر میاد
ولی به نظر من روی نرمال بهتره
البته این گزینه روی پیشنهادات برای خرید بازیکنهای تیم شما هم تاثیر میذلره وتیمها بیشتر بهت پیشنهاد میدن
این گزینه مربوط به درجه سختیه لیگی هست که میخواید بازی کنید و هرچی بالاتر باشه لیگ هم سخت تر میشه
نه اون گزینه ای که مد نظر شما هست transfer frequency هستش
همونطور كه فري جون گفتند اين گزينه ي هاي اولي براي درجه ي سختي ليگ هستند كه شامل سختي در بازي نوع بازي ها مانند باراني بودن در بازي هاي مهم - خستگي بازيكنان كه به مراتب بيشتر ميشه و چند نكته ي كوچك ديگه مانند پولي كه در اول بازي بهت ميده ربط داره . مثلا روي Very High اون نمايشگري كه بهت ميزان رشد يا تحليل بازيكنان رو نشون ميده رو حذف مي كنه و يا در نقل و انتقالات اون ستاره هارو نشون نميده كه در خريد بازيكن خيلي اهميت داره.
اما گزينه هاي دومي مربوط ميشه به قدرت كامپيوتر يا همون AI كه در بازي ها به چه سختي با شما بازي كنه
در ضمن چند وقتي نبودم به همه سلام مي كنماميدوارم اون پچ رو دانلود كرده باشيد واقعا PES 2008 با اون پچ يه چيز ديگه ميشه
در ضمن تا يادم نرفته بگم دوستان نظرتون راجب بازي كردن PES 2008 آنلاين چطوره ؟
غصه ي اون كدهاي ارجينال را هم نخوريد كه يه كاريش مي كنيم .
فعلا باي![]()
سلام دوست عزیز
میشه بگی منظورت کدوم پچ هستش؟
میخوام دانلودش کنم![]()
سلام
میشه بگی چجوری اینکارو انجام دادی![]()
ما هم خوشحال ميشيم بتونيم آنلاين بازي كنيم
ولي كد اوريجينال از كجا گير بياريم دوست عزيز؟![]()
دوست عزيز لينكشو الان ندارم فكر كني چند صفحه رو بگردي پيدا كني اما نه خودم برات ميذارم همراه با تمام امكاناتش
دوست عزيز برنامه ي Quick Memory Editor رو دانلود كن خوب برنامه رو اجرا و بدون هيچ كاري برو تو بازي
برو تو مسترليگ مثلا الان پولت 12600 درست
حالا الت و تب رو باهم بزن و برو تو مموري اديتور خيله خب حالا از گزينه ي بالا ADD رو بزن و از ليست نام PES رو انتخاب كن توي جاي خالي اولي اون پولي رو كه داري بزن كه همون 12600 هستش و بقيه رو كاري نداشته باش و دكمه ي جيتجو يا همون Search رو بزن . حالا برو تو بازي و يه بازي بكن مثلا مساوي بكن تا پولت بشه 13200 حالا برو تو مموري اديتور و 13200 رو وارد كن و دوباره جستجو رو بزن مي بيني كه فقط دوتا گزينه پيدا مي كنه حالا روي هردوشون يكي يكي كليك كن و در كادري كه باز ميشه 13200 رو پاك كن و هر مبلغي كه دلت خواست بنويس و بعد برو تو بازي و سيو كن اگه دوباره لود كني مي بيني كه پولت زياد شده به همين راحتي
دوست عزيز از ما هركاري برمياد گير مياريم چطور پدر جنرال رو درآورديم![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این چه ربطی داره به مشکلم؟
مشکلم اینه که سیو کار نمیکنه!
واقعا ربط دارن؟
باید چه کار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)