سلام.
دوست عزیز هیچ ویروسی با فرمت از بین نمیره.
یه سری اینجا بزن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
دوست عزیز هیچ ویروسی با فرمت از بین نمیره.
یه سری اینجا بزن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا مشکل من عمومیت داره یعنی اصلا web باز نمیکنه اصلا نوشته های صفحه رو نشون نمیده !
چیکارش باید کرد؟
با xilisoft تبدیل می کنم به ام پی 4 گوشی میگه the file format not supported ولی با پی سی سوئیت می کنم قشنگ می خونه
سلام
من n95 8gb دارم حدود 4.5 گیگ اون رو پر کردم سرعتش خیلی اومده پایین مخصوصا وقتی می خواذ منو یا عکس ها رو باز منه خیلی کند شده. چی کارش می تونم بکنم؟
یه بار از گوشیت با پی سی سویت بک اپ بگیر.
بعد هم مموری رو فرمت کن هم فون.برای فرمت فون هم
با کد # 7370#* فرمتش کن. اون موقع سرعتش خیلی بهتر میشه.
در ضمن اگه ورجن گوشیت 20 نیس اپدیتش کن. چون خیلی بهتر میشه.
اتفاقا همین چند هفته پیش اپدیتش کردم چند بارم بعدش فرمت کردم.
تا وقتی که حجم برنامه ها زیاد نیست سرعتش خوبه ولی مثلا وقتی تعداد عکس ها به 4000 می رسه دیگه می افته به قاطی کردن!
منم تو 95 همین مشکل رو دارم.
الان 300 تا عکس توشه و گالری رو بدون مکث باز میکنه.
بشه 500 تا سرعتش میاد پایین .
شما سعی کن فایلا رو مرتب تو مموری بریزی. مثلا عکسا تو ایمیج.
اهنگا تو سوند. بقیهی چیزا هم تو اودر.
و سعی کن در هم بر هم نباشه.
یه کار دیگه هم که تاثیر زیادی داره دیفرگه.
گوشی رو تو مود مس استوریج وصل کن به کامی.برو تو مای کامی. رو مموریت اپشن بزن و دیفرگش کن.
فقط بزار کامل دیفرگ شه. چون مال من اگه کامل دیفرگ نشه خوب که نمیشه هیچ خیلی هم سرعتش میاد پایین.
در ضمن برنامه های حجیم هم باز نذار.
فایل ها که همشون مرتبن وگرنه واویلا میشد که دیگه
من اصلا هیچ برنامه ای رو hide نمی کنم همه رو کارم تموم شه exit می کنم
ولی دیفرگ رو امتحان نکردم
امیدوارم جواب بده چون اگه جواب نده که واقعا مسخره اس پس این 8gig به چه درد می خوره ؟ ما نصفه شو پر میکنم میشه مثل لاک پشت...![]()
با سلام خدمت تمامي کاربران گرامي،
من امروز يک Nokia N95 8GB گرفتم منتها چند مشکل اساسي وجود داره:
1- Main Menu فقط گزينه هاي زير رو داره:
Phone Book
Music
Multimedai
Games
Software
Services
Internet
OfficeTools
Connect
Tools
در صورتي که توي دفترچه راهنما دو گزينه ديگه به نام هاي Notes و Video Centre هست و من حتي توي چند تصوير ديگه که از اينترنت گرفتم اين منو شامل گزينه هاي بيشتري از قبيل
Download و ... هست که البته فکر کنم اين بخاطر اينه که من هنوز هيچ برنامه اي رو نصب نکردم اما گزينه Notes و Video Centre و Map که تو دفترچه راهنما بهش اشاره کرده اينکه وجود
نداره براي من عجيبه!!!
2- مشکل ديگه که اين يکي واقعا خيلي خيلي عجيب هست اينه که من وقتي Video Recorder رو باز مي کنم تا فيلم بگيرم وقتي کيفيت روي Normal ميذارم و Start مي کنم دو يا سه
ثانيه همش رکورد مي کنه و بعد ميگه Storage busy or too slow. Please reduce quality ، همون سه ثانيه ضبط شده رو وقتي Play مي کنم خيلي زياد رفرش داره!!! و کيفيت هم نداره!
وقتي کيفيت رو روي Low ميذارم وضعيت بهتر ميشه و تا يازده ثانيه رکورد مي کنه و بعد باز همين پيام رو ميده! و در اين حالت هم يازده ثانيه ضبط شده داراي کيفيت بسيار پايين و رفرش
زياد هست! جالبه دوباره که ميزنم رکورد بشه ميگه Disk Full !!! و وقتي به File Manager مراجعه مي کنم نوشته:
كد:
يعني 7769 مگابايت کل فضا هست و 7513 مگابايت فضاي خالي اما ميگه Disk Full و باز وقتي فيلم ضبط شده رو حذف مي کنم و دوباره براي ضبط تلاش مي کنم بازم همين پروسه تکرارکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ميشه!!!
3- مشکل سوم به اين صورت هست که Nokia N95 8GB مگه WLAN نداره!!! توي دفترچه زده که داره منتها من هرچي گشتم نديدم تو تنظيمات!!!
4- تو دفترچه راهنما نوشته براي Personalize کردن گوشي به مسير Tools -> Settings -> General -> Personalisation مراجع کنيد، اما مال من فقط تا قسمت Settings مشترک هست و
گزينه اي به اسم General وجود نداره!!! همچنين به گزينه هاي ديگري به نام Display -> Light time-out و Display -> Font size و Standby mode -> Active standby و ... اشاره شده اما
کلا چنين چيزهايي وجود نداره!!! در مجموع کلا منوها يه چيزهاي ديگه هست که من رو واقعا گيچ کرده!
5- در جاي ديگه در دفترچه راهنما به بخشي به نام Video Centre اشاره شده که باز چنين بخشي هم به هيچ عنوان وجود نداره!!!
اين مشکلات مي تونه دليلش چي باشه؟ آيا Firmware چيزي نياز هست تا آپديت بشه رو گوشي؟
در نهايت الان قيمت اين گوشي يعني Nokia N95-2 8GB چقدر هست؟
------------------------
سلام
تمام این گذینه هایی که گفتی در همان منوهایی که موجود داری وجود داره مثلاً Notes در منوی Office هستش.
به نظر من یک بار گوشیت را مستر ریست کن تا به حالت اول کارخانه ای برگرده اونوقت اگه این منوها به صورت اصلی رو گوشیت نشان داده نشد گوشیت چینی هستش.
برای مستر ریست کردن کد #7370#* را از چپ به راست بزن و به جای رمز هم از 12345 استفاده کن
موفق باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)