تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 219 از 357 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229269319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 3564

نام تاپيک: کلوپ N95 8gb

آخر فروم باز Sajad2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران×/اسمم:سجاد/×

پيش فرض

سلام. من امروز وقتی گوشیمو به حالت Data Transfer به کامپیوتر وصل کردم آنتی ویروسم هشدار داد:

مس مموری رو فرمت کردم هم از داخل گوشی هم از تو کامپیوتر. مستر ریست هم کردم. ولی بازم این پیغام میاد پشت سر هم و بدون مکس. تا حالا کسی این مشکل رو داشته؟ راه حلشو کسی می دونه؟
    سلام.
    دوست عزیز هیچ ویروسی با فرمت از بین نمیره.
    یه سری اینجا بزن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Snip3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

آقا مشکل من عمومیت داره یعنی اصلا web باز نمیکنه اصلا نوشته های صفحه رو نشون نمیده !
    چیکارش باید کرد؟

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

ورژن پی سی سویتت چنده ؟ آخرین ورژن رو نصب کن .
    با نرم افزار های دیگه هم میتونی این کار رو انجام بدی.
    با xilisoft تبدیل می کنم به ام پی 4 گوشی میگه the file format not supported ولی با پی سی سوئیت می کنم قشنگ می خونه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    من n95 8gb دارم حدود 4.5 گیگ اون رو پر کردم سرعتش خیلی اومده پایین مخصوصا وقتی می خواذ منو یا عکس ها رو باز منه خیلی کند شده. چی کارش می تونم بکنم؟

آخر فروم باز ELVIS PRESLEY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

سلام
    من n95 8gb دارم حدود 4.5 گیگ اون رو پر کردم سرعتش خیلی اومده پایین مخصوصا وقتی می خواذ منو یا عکس ها رو باز منه خیلی کند شده. چی کارش می تونم بکنم؟

یه بار از گوشیت با پی سی سویت بک اپ بگیر.
    بعد هم مموری رو فرمت کن هم فون.برای فرمت فون هم
    با کد # 7370#* فرمتش کن. اون موقع سرعتش خیلی بهتر میشه.
    در ضمن اگه ورجن گوشیت 20 نیس اپدیتش کن. چون خیلی بهتر میشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

یه بار از گوشیت با پی سی سویت بک اپ بگیر.

بعد با کد # 7370#* فرمتش کن. اون موقع سرعتش خیلی بهتر میشه.
    در ضمن اگه ورجن گوشیت 20 نیس اپدیتش کن. چون خیلی بهتر میشه.
    اتفاقا همین چند هفته پیش اپدیتش کردم چند بارم بعدش فرمت کردم.
    تا وقتی که حجم برنامه ها زیاد نیست سرعتش خوبه ولی مثلا وقتی تعداد عکس ها به 4000 می رسه دیگه می افته به قاطی کردن!

آخر فروم باز ELVIS PRESLEY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

اتفاقا همین چند هفته پیش اپدیتش کردم چند بارم بعدش فرمت کردم.
    تا وقتی که حجم برنامه ها زیاد نیست سرعتش خوبه ولی مثلا وقتی تعداد عکس ها به 4000 می رسه دیگه می افته به قاطی کردن!
    منم تو 95 همین مشکل رو دارم.
    الان 300 تا عکس توشه و گالری رو بدون مکث باز میکنه.
    بشه 500 تا سرعتش میاد پایین .
    شما سعی کن فایلا رو مرتب تو مموری بریزی. مثلا عکسا تو ایمیج.
    اهنگا تو سوند. بقیهی چیزا هم تو اودر.
    و سعی کن در هم بر هم نباشه.
    یه کار دیگه هم که تاثیر زیادی داره دیفرگه.
    گوشی رو تو مود مس استوریج وصل کن به کامی.برو تو مای کامی. رو مموریت اپشن بزن و دیفرگش کن.
    فقط بزار کامل دیفرگ شه. چون مال من اگه کامل دیفرگ نشه خوب که نمیشه هیچ خیلی هم سرعتش میاد پایین.
    در ضمن برنامه های حجیم هم باز نذار.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

منم تو 95 همین مشکل رو دارم.
    الان 300 تا عکس توشه و گالری رو بدون مکث باز میکنه.
    بشه 500 تا سرعتش میاد پایین .
    شما سعی کن فایلا رو مرتب تو مموری بریزی. مثلا عکسا تو ایمیج.
    اهنگا تو سوند. بقیهی چیزا هم تو اودر.
    و سعی کن در هم بر هم نباشه.
    یه کار دیگه هم که تاثیر زیادی داره دیفرگه.
    گوشی رو تو مود مس استوریج وصل کن به کامی.برو تو مای کامی. رو مموریت اپشن بزن و دیفرگش کن.
    فقط بزار کامل دیفرگ شه. چون مال من اگه کامل دیفرگ نشه خوب که نمیشه هیچ خیلی هم سرعتش میاد پایین.
    در ضمن برنامه های حجیم هم باز نذار.
    فایل ها که همشون مرتبن وگرنه واویلا میشد که دیگه
    من اصلا هیچ برنامه ای رو hide نمی کنم همه رو کارم تموم شه exit می کنم
    ولی دیفرگ رو امتحان نکردم
    امیدوارم جواب بده چون اگه جواب نده که واقعا مسخره اس پس این 8gig به چه درد می خوره ؟ ما نصفه شو پر میکنم میشه مثل لاک پشت...

آخر فروم باز sina285's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اينجا

12 کلوپ N95 8gb

با سلام خدمت تمامي کاربران گرامي،

من امروز يک Nokia N95 8GB گرفتم منتها چند مشکل اساسي وجود داره:

1- Main Menu فقط گزينه هاي زير رو داره:
    Phone Book
    Music
    Multimedai
    Games
    Software
    Services
    Internet
    OfficeTools
    Connect
    Tools
    در صورتي که توي دفترچه راهنما دو گزينه ديگه به نام هاي Notes و Video Centre هست و من حتي توي چند تصوير ديگه که از اينترنت گرفتم اين منو شامل گزينه هاي بيشتري از قبيل

Download و ... هست که البته فکر کنم اين بخاطر اينه که من هنوز هيچ برنامه اي رو نصب نکردم اما گزينه Notes و Video Centre و Map که تو دفترچه راهنما بهش اشاره کرده اينکه وجود

نداره براي من عجيبه!!!

2- مشکل ديگه که اين يکي واقعا خيلي خيلي عجيب هست اينه که من وقتي Video Recorder رو باز مي کنم تا فيلم بگيرم وقتي کيفيت روي Normal ميذارم و ‌Start مي کنم دو يا سه

ثانيه همش رکورد مي کنه و بعد ميگه Storage busy or too slow. Please reduce quality ، همون سه ثانيه ضبط شده رو وقتي Play مي کنم خيلي زياد رفرش داره!!! و کيفيت هم نداره!

وقتي کيفيت رو روي Low ميذارم وضعيت بهتر ميشه و تا يازده ثانيه رکورد مي کنه و بعد باز همين پيام رو ميده! و در اين حالت هم يازده ثانيه ضبط شده داراي کيفيت بسيار پايين و رفرش

زياد هست! جالبه دوباره که ميزنم رکورد بشه ميگه Disk Full !!! و وقتي به File Manager مراجعه مي کنم نوشته:
    كد:
    کد:
    يعني 7769 مگابايت کل فضا هست و 7513 مگابايت فضاي خالي اما ميگه Disk Full و باز وقتي فيلم ضبط شده رو حذف مي کنم و دوباره براي ضبط تلاش مي کنم بازم همين پروسه تکرار

ميشه!!!

3- مشکل سوم به اين صورت هست که Nokia N95 8GB مگه WLAN نداره!!! توي دفترچه زده که داره منتها من هرچي گشتم نديدم تو تنظيمات!!!

4- تو دفترچه راهنما نوشته براي Personalize کردن گوشي به مسير Tools -> Settings -> General -> Personalisation مراجع کنيد، اما مال من فقط تا قسمت Settings مشترک هست و

گزينه اي به اسم General وجود نداره!!! همچنين به گزينه هاي ديگري به نام Display -> Light time-out و Display -> Font size و Standby mode -> Active standby و ... اشاره شده اما

کلا چنين چيزهايي وجود نداره!!! در مجموع کلا منوها يه چيزهاي ديگه هست که من رو واقعا گيچ کرده!

5- در جاي ديگه در دفترچه راهنما به بخشي به نام Video Centre اشاره شده که باز چنين بخشي هم به هيچ عنوان وجود نداره!!!

اين مشکلات مي تونه دليلش چي باشه؟ آيا Firmware چيزي نياز هست تا آپديت بشه رو گوشي؟

در نهايت الان قيمت اين گوشي يعني Nokia N95-2 8GB چقدر هست؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت تمامي کاربران گرامي،

من امروز يک Nokia N95 8GB گرفتم منتها چند مشکل اساسي وجود داره:

1- Main Menu فقط گزينه هاي زير رو داره:
    Phone Book
    Music
    Multimedai
    Games
    Software
    Services
    Internet
    OfficeTools
    Connect
    Tools
    در صورتي که توي دفترچه راهنما دو گزينه ديگه به نام هاي Notes و Video Centre هست و من حتي توي چند تصوير ديگه که از اينترنت گرفتم اين منو شامل گزينه هاي بيشتري از قبيل

Download و ... هست که البته فکر کنم اين بخاطر اينه که من هنوز هيچ برنامه اي رو نصب نکردم اما گزينه Notes و Video Centre و Map که تو دفترچه راهنما بهش اشاره کرده اينکه وجود

نداره براي من عجيبه!!!

2- مشکل ديگه که اين يکي واقعا خيلي خيلي عجيب هست اينه که من وقتي Video Recorder رو باز مي کنم تا فيلم بگيرم وقتي کيفيت روي Normal ميذارم و ‌Start مي کنم دو يا سه

ثانيه همش رکورد مي کنه و بعد ميگه Storage busy or too slow. Please reduce quality ، همون سه ثانيه ضبط شده رو وقتي Play مي کنم خيلي زياد رفرش داره!!! و کيفيت هم نداره!

وقتي کيفيت رو روي Low ميذارم وضعيت بهتر ميشه و تا يازده ثانيه رکورد مي کنه و بعد باز همين پيام رو ميده! و در اين حالت هم يازده ثانيه ضبط شده داراي کيفيت بسيار پايين و رفرش

زياد هست! جالبه دوباره که ميزنم رکورد بشه ميگه Disk Full !!! و وقتي به File Manager مراجعه مي کنم نوشته:
    كد:
    کد:
    يعني 7769 مگابايت کل فضا هست و 7513 مگابايت فضاي خالي اما ميگه Disk Full و باز وقتي فيلم ضبط شده رو حذف مي کنم و دوباره براي ضبط تلاش مي کنم بازم همين پروسه تکرار

ميشه!!!

3- مشکل سوم به اين صورت هست که Nokia N95 8GB مگه WLAN نداره!!! توي دفترچه زده که داره منتها من هرچي گشتم نديدم تو تنظيمات!!!

4- تو دفترچه راهنما نوشته براي Personalize کردن گوشي به مسير Tools -> Settings -> General -> Personalisation مراجع کنيد، اما مال من فقط تا قسمت Settings مشترک هست و

گزينه اي به اسم General وجود نداره!!! همچنين به گزينه هاي ديگري به نام Display -> Light time-out و Display -> Font size و Standby mode -> Active standby و ... اشاره شده اما

کلا چنين چيزهايي وجود نداره!!! در مجموع کلا منوها يه چيزهاي ديگه هست که من رو واقعا گيچ کرده!

5- در جاي ديگه در دفترچه راهنما به بخشي به نام Video Centre اشاره شده که باز چنين بخشي هم به هيچ عنوان وجود نداره!!!

اين مشکلات مي تونه دليلش چي باشه؟ آيا Firmware چيزي نياز هست تا آپديت بشه رو گوشي؟

در نهايت الان قيمت اين گوشي يعني Nokia N95-2 8GB چقدر هست؟
    ------------------------
    سلام
    تمام این گذینه هایی که گفتی در همان منوهایی که موجود داری وجود داره مثلاً Notes در منوی Office هستش.
    به نظر من یک بار گوشیت را مستر ریست کن تا به حالت اول کارخانه ای برگرده اونوقت اگه این منوها به صورت اصلی رو گوشیت نشان داده نشد گوشیت چینی هستش.
    برای مستر ریست کردن کد #7370#* را از چپ به راست بزن و به جای رمز هم از 12345 استفاده کن
    موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •