پيام خصوصي تون رو چك كنيد
سلام دوستان ، يه سوال مبتديانه دارم من يه هاست خريدم كه كنترل پنلش هم cpanel هست ، نرم افزار easyphp روهم نصب كردم
بعدش جوملاي فارسي رو هم روي كامپيوتر نصب كردم، حالا سوالم اينه كه براي ساختن سايتم بايد از چه نرم افزاري استفاده كنم؟
يه نرم افزاري pc ميخوام كه باهاش يه قالب با المانهاي دلخواه بسازم بعد چند تا بخش براي سايت بسازم كه هر بخش از پستهايي تشكيل شده باشه (مثل وبلاگ) و خودش هم پستهارو مرتب كنه و باهاش كل سايت رو آپلود كنم و با نوشتن پست جديد هم فقط همون پست رو روي هاست و تو بخش مربوط بهش اضافه كنه ...يعني براي آپديت سايت فقط پست جديد رو بصورت آفلاين بنويسم و با همون نرم افزار به سايت اضافه كنم ...
آيا همچين نرم افزاري هست كه با استفاده از جوملا بشه همچين سايتي ساخت؟و آيا بايد فايل خاصي رو روي هاست آپلود كنم؟
ببخشيد اگه سوالم ابتدايي بود
sghسلام من يه سايت دارم با جوملا ساخته شده ،ولي ريخته بهم و هك شده توسط طراح قبلي اون يه نفر پيدا مي شه برايم درستش كنههزينه اش هم مي دم ايميل بنده براي صحبت و دادن يوزر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و درود
در مراحل نصب جوملا ،قسمت بررسی پیش از نصب تمامی قسمت تایید شده بجز
تنظیمات پیشنهادی:
1.display error
2.safe mode
3.output buffering
جلویشان خاموش نوشته -می خواستم بدونم چطوری می توانم این قسمت ها را روشن بکنم؟
یه جایی خواندم که
در مرحله کنترل مراحل نصب اطلاعاتی براساس phpinfo که ضروری می باشند به شما نمایش داده می شود که باید همگی سبز رنگ باشند، اگر یکی از این موارد قرمز باشد، ممکن است در کار کرد جوملا مشکلاتی بوجود آید.
ممنون می شوم راهنمایی ام کنید![]()
اين موارد را بايد از طريق php.ini تغيير داد ولي سايت خودتون رو نصب كنيد مشكلي اگر پيش امد اعلام كنيد راهنمايي بشه.
سلام مجدد
دوست عزیز من مراحل نصب را ادامه دادم اما نمی دادم چرا به دیتا بیسی که ساختم نمی تواند متصل شود:
به پایگاه داده نمی توان متصل شد. عدد برگشتی: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL
دوبار دیتابیس ساختم زبان را یکبار انگلیسی گذاشتم و یکبار فارسی اما باز همان پیغام را داد نوع پایگاه داده هم با mysqli و با mysql امتحان کردم اما ...
چیزی به نظرتان می رسد من را راهنمایی کنید
اين مشكل زماني پيش مياد كه شما در اطلاعات اتصال به ديتابيس رو صحيح وارد نكنيد
نام هاست: معمولا localhost
نام ديتابيس: نامي كه شما ساخته ايد
نام كاربري ديتابيس: نامي كه شما ساخته ايد
رمز ورود: رمزي كه شما براي ديتابيس ساخته ايد
سلام
سایتی داریم که به فارسی هستش و با جوملا طراحی شده است . میخواهیم سایت به زبان انگلیسی هم قراربدهیم .
سرچ کردم به دو نتیجه رسیدم :
1- از joom!fish استفاده کنم
2- دوتا جوملا نصب کنم و هر یک را جدا گانه بسازم و به هم لینک بدم .
کدام روش بهتر است ؟؟ آیا روش دیگری برای داشتن سایت دوزبانه وجود دارد یا خیر ؟؟
باتشکر
بهترين روش همون استفاده از joomfish هست كه ديگه لازم نيست از دو محيط جدا مطلب ارسال كنيد
از يك محيط مديريتي ميتونيد به هر زباني كه دلتون خواست مطلب ارسال كنيد بقيه موارد دردسر هاي خاص خودش رو داره
روشهايي هم مثل استفاده از google translate وجود داره كه اصلا پيشنهاد نميكنم
من شخصا جومفيش رو تاييد ميكنم و از اون استفاده ميكنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)